od SvoDa v 23 zář 2008 15:12
@zdeněkC: TomášF sem ten navigatemap.ui pro dimku pověsíl. Já z toho zkopíroval ten řádek dostávajícího navigatemap.ui.
@TomášF:
Schválně jsem vystředníkoval ten tvůj řádek run sc_RefreshRouteInfo a už se ten nápis "Informace o trase" na displayi nezobrazuje. Když středník oddělám (zfunkčním jej), zase se zobrazuje. Mám tam jak tvou tak tu Zdeňkovu úpravu. Asi jakpíšeš: v tom refresh scriptu je text Route Information a muze se nejakym nedopatrenim na obrazovce objevit
@vuvu: Přetavovat dimkovy vychytávky do PlusPlus by bylo ohromně pracné. Sám sleduješ, že to co jede v ++ nejede v dimkovi, bo tam je to udělané jinak,... A každá "zápis či příkaz, zabere hodiny času, než "to" odladíš,otestuješ v různých voláních a variantách. myslím, že nebudemeotvírat továrnu na skiny,byť to tak zvyšující se aktivitou úprav vypadá, protože nikdy nevytvoříš skin, který bude vyhovovat všem a proto je dobře, že je více typů skinů (PlusPlus, Riks, Dimka, TTSkin), který mi se zabýváme, aby každý našel to, co potřebuje a zbytek si dodělal dle svých představ a návodů, kterých je tu dost.
Mně osobně se líbí Dimka svým množstvím funkcí a zobrazení na mapě i v panelu a především svou variabilitou., proto své úsilí směřuji sem.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.