Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod autousek v 26 led 2010 09:48

jak přefleshovat GPS s programem Atlas Manager 3 - poraďte...
autousek

Příspěvekod dusbaj v 26 led 2010 10:03

Nejdriv musis nainstalovat USB driver. Pak musis donutit navigaci uplne stejne jako kdybys flashoval z karty zazadat si o upgrade firmware. Do AM naimportujes romku a posles. Jen tak namatkou co si pamatuju. Konkretne navigovat bohuzel nevim.
Dejvid, iGo8.3.2.9197­2, Navigon, Ndrive, Sygic
dusbaj

Příspěvekod pcmaniakcharlos v 27 led 2010 12:53

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

JAK NA HARDRESET ??????????????????????????????????????

HEEEELP !!!!!!!!

Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20641

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
pcmaniakcharlos

Příspěvekod hladik2 v 29 led 2010 18:41

Mně přestala navi číst sd kartu,nevíte někdo nějaký fígl???Ale do widlí se dostanu,jen nevidí kartu,což je malér
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 29 led 2010 19:19

Zkus ji naformátovat prográmkem od Panasonicu (SD Memory Card Formatting Software). Mnoha uživatelům již pomohl.

Stáhneš ho na konci stránky:
http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/download/sd_formatter.html

Ivo, ty lumpe, linky do "Code" !! vovi

:lol: :lol: Jarouš
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod hladik2 v 29 led 2010 20:02

To už jsem zkoušel.Ona totiž zmizla i z windows/storage manager nabízí pouze vnitřní flash paměť
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Waltr v 03 úno 2010 22:45

Ahoj.
Koupil jsem si zde několikrát zmiňovanou navi z dealextreme. Můj životní výkon byl se prokousat zřízením si PayPal a vůbec nákupem.
Ted stojím před traumatem práce s GPS. Přečetl jsem tohle téma 4X. A chci se pustit do přizpůsobení si přístroje a hlavně do toho se naučit něco nového.
Bohužel odkazy na první straně nefungují, a já nejsem zdaleka tak dobrý v angličtině abych si vystačil se stránkami z DealExtreme. Má někdo trpělivost, radu, pokud možno polopaticky jak na to?
Nebo prosí aspoň o obnovení odkazů z první strany, ty jsem pochopil jsou česky.
Děkuji. Zdeněk
Waltr

Příspěvekod autousek v 05 úno 2010 20:29

Zdravím, říká někomu z vás něco o yf82C - potřeboval bych nějaké soubory (prý mají být čtyři) mám GPS no name 4.3" - je stále mrtvá... veškeré bootloadery či firmwary nepomohli - možná něco málo z ruských webů mi pomohlo se vrátit na hlášku Update done v modrém pozadí.. Problém by zkončil, kdybych se s tím spojil přes usb s PC,ale nedaří se.. Napadá někoho něco, jak to spojit a rozchodit? - nedaří se zatím ten šmejd rozpoznat v PC.. Díky za ochotu - Lukáš M.
autousek

Příspěvekod pcmaniakcharlos v 06 úno 2010 23:26

Mám stejný problem ..... dotaz už zde 14 dní ale odpovědi se zde asi nedočkáme... :|
pcmaniakcharlos

Příspěvekod vovi v 07 úno 2010 08:33

Autoušku - já mám taky YF 82C, ale je pětipalcová. A chodilo v ní všechno z odkazů, které jsou tady. Ale pozor - ne ve všech YF navi je stejný FW ... na Dealextreme je odkaz na fórum a na tamější "wiki", kde se píše o tom, jak to poznat.

Asi nejvíc praktických věcí pohromadě najdeš zde:
http://www.gpsunlock.net/

Jsou tam návody; je tam jak odkaz na funkční FW, tak nový skin (u YF tomu říkají Application); kromě toho i dvě verze spouštěče, který je možno používat i na jiných 480×272 strojích.

A problém jako vy dva jsem měl taky - napoprvé se instalace nějak pos.ala. Řešil jsem to tím, že jsem kartu s těmi 2 sobory pro FW zasunul a tlačítkem reset (u mé 5" navi je schované v dírce u slotu na SD kartu - a je u toho nápis RESET) opakovaně resetoval, až se to nakonec chytlo a upgrade proběhl úspěšně.

A abychom neteoretizovali o typu - hoď sem odkaz na tu navi (pokud je z DealExtreme). Jinak pokud jsou tyhle YF... funkční, tak přesný typ navi najdete po stisku tlačítka SYSINFO mezi údaji o verzích FW, Woken, ... Moje YF 82C je tahle:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23569
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy