Nevím,jak někdo může milovat zimu !!Protože tady napadlo přes noc zase asi 40 cm sněhu,tak jsem se o půl páté ráno snažil vyjet a autem z garáže,s tím,že ho postavím na své místo na parkovišti,aby žena,až půjde na osmou do práce jenom sedla a jela,samozřejmě jsem vyjel jenom před garáž a hned jsem zapadl,tak jsem půl hodiny házel a když jsem se snažil zajet zpět do garáže,tak to nešlo,najednou se to chytlo a já si o otevřené dveře garáže urazil ochranou lištu a roztrhl přední blatník

,auto je sice pojištěný,ale štve mě to vyřizování.A to prosím nejsem žádný začátečník a každý rok ujedu deseti tisíce kilometrů a troufám si o sobě tvrdit,že jsem dobrý řidič a nikdy jsem neměl žádnou nehodu,ale s tím nešlo nic dělat,to byla vteřina

Takže Radku ( a jemu podobní milovníci zimy),kdyby jste denně potřebovali jezdit autem a rok co rok by vás čekalo ranní dvouhodinové nepřetržité házení sněhu,aby jste mohli vyjet autem na silnici ( dnes to tady ještě nikdo neprotáhl,takže ještě počkám a pak navečer půjdu házet),případně se vám stalo totéž co dnes mě (nikomu to samozřejmě nepřeji),tak by vás obliba zimy velmi rychle přešla
I já jsem měl kdysi rád zimu,a jako kluk jsem byl každý den na lyžích,protože na vlek jsem to měl 200 metru,vlek pouštěl soused a já jezdil zadarmo.