Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod discover v 22 zář 2008 11:19

@ SvoDa: Omlouvam se, ze se ptam v tomto vláknu, ale šlo mi o diMku, proto zde.
@ amatér: Máš na mysli verzi 8.0.0.29000? To proto, že mi nejde spustit program na kartě abych si vytvořil nový iGo.exe.
Děkuji
Standa; C720, R23+3+9939+0511, SD 2GB, iGO8 8.0.0.54000, skin Riks 2.8a+, diMka 1.25
discover

Příspěvekod TomášF v 22 zář 2008 11:36

Možná tedy zkus požádat o radu strýčka Google. Já to taky udělal a našel jsem verzi 8.0.0.49545, která šla bez instalace, pouze nakopírovat a funguje. Celé iGO8 (včetně content) mám na My Flash Disk.

Tomáš
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod amatér v 22 zář 2008 11:37

Ano přesně o tom jsem psal. Pokud budeš postupovat dle TomašeF, tak ještě data.zip
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2008 14:06

Na http://www.tomasII.cdc.cz se m.j. dočteš, že
Všechny úpravy a rozšíření (skinů PlusPlus, Riks a Dimka) jsou vztažené k posledním verzím 35389 a novějším a na starších nemusejí fungovat (např. rozšíření skinu iGo8_Plus_Plus mi neběželo na verzi 29000).

Dotčeš se to i na netu u vyloupnuvších se skinů. Já dodávám, že funkčnost skinů na starších verzích, zvlášť na původní 29000, již ani netestujeme, jelikož předpokládáme, že tuto verzi již nikdo nepoužívá.

Najdi mladší verzi a pojedou ti všechny skiny PlusPlus, Riks, Dimka a další.
Naposledy upravil SvoDa dne 22 zář 2008 14:09, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Zdenek C v 22 zář 2008 14:07

Dane, v priloze je uprava metody vypoctu pro skin Dimka 33a. Dalo mi to zabrat, protoze ta pomocna promena se musela pridat jako treti do toho bloku if-u. Jako samostatny blok, pouzity pro ++ to nechodilo. Taky jsem upravil ten automaticky prepocet.
Zdenek C

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2008 14:15

Díky, Zdenku, hned se na to mrknu a dám vědět ;)
Já bych se v těch vašich IT konferencích o scriptech ztratil :D

EDIT: tak to funguje skvěle. Jen v Dimkovi mám jiné souřadnice, jelikož indikace trasy je vlevo dole a pod tím mám i schované tlačítko pro nastavení metody a parametů trasy.

Ještě jednou díky, mně bylo hned divné, proč úprava scriptu, co funguje v PlusPlus nefunguje v Dimkovi.
Až budu moct, pověsím toho dimku na rapid.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2008 14:33

Upravená verze 33a Dimka_080922_Svoda ke stažení na www.tomasII.cdc.cz

s pomocí Zdeňka C vyřešena indikace trasy na displayi a v info o trase - už tam nejsou po startu nuly (při nenaplánované trase tam není nic, což je dobře - nemá-li trasu, nezobrazí se ani metoda trasy. Když naplánuješ trasu, objeví se na displayi i indikace metody). Tlačítko pro vyvolání nastavení trasy i ostatní funkce jsou zachovány.
Taky Zdeněk upravil funkci automatického přepočítávání trasy, kdy načteš-li uloženou trasu z jiného místa, než jsi ji uložil, vypínala se funkce automatické přepočítávání trasy. nyní tato funkce zůstává zapnutá, ikdyž načteš uloženou trasu "odjinud".
Děkujeme Zdeňku ;) konečně se našel někdo, kdo tomu rozumí ;) a nejenom hejbá s tlačítky a ikonami :D (jako já :D )
Naposledy upravil SvoDa dne 23 zář 2008 12:20, celkově upraveno 2
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Zdenek C v 22 zář 2008 14:54

Neblbni, pracuju metodou pokus-omyl a stoji to strasnyho casu. Kdybych tomu aspon trochu rozumel, tak bych bouchnul sampansky.
Odzkousel jsi jeste jednou to prepocitavani. Ja si ted s Dimkou hraju a nejak se mi zda, ze se to vypina. Ale mozna uz jen blbnu. Mam dost :D
Zdenek C

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2008 14:58

Autopřepočítávání je zafixované, povedlo se ti to. Zkoušel jsem to několikrát a načítal různé uložené trasy a na střídačku klikal "z polohy" i "mimo polohu" a fajfka stále drží na přepočítávání trasy, tak je to OK.

S tou metodou pokus-omyl se důvěrně znám. Jen takhle totiž vznikají úpravy a vychytávky :lol: Málokdy to vyjde napoprvé.
Ještě jednou díky.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2008 17:30

Zjistil jsem (četbou :lol: ) a následně i na vlastní kůži (MIO), že kliknutím na vizuální varování radaru (ikona kamery, vzdálenosti k radaru a rychlost radaru) se dá zrušit neukončený úsekáč a dlouhým stiskem se dostaneš do nastavení varování ;)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu