Pravidla fóraKaždou chvilku narazím na zásah admina červeným písmem vložený do příspěvku nepoučeného uživatele. Nejčastěji jsou to citace bezprostředně předcházejícího příspěvku, občas linky nevložené do "code" a pod. Sem tam se v této souvislosti také objeví poznámka odkazující na dodržování pravidel fóra. Asi něco špatně hledám, nebo pro oči nevidím,

ale snažil jsem se dopátrat výše zmíněných pravidel a nějak jsem neuspěl. Kromě upozornění v pravo nahoře a krátkého "poučení" při registraci na fórum jsem nikde nic podobného pravidlům neobjevil. Když do vyhledávání zadám "Pravidla fóra", vrátí se mi spousta odkazů, ale žádný na PRAVIDLA. Žádnou zmínku o pravidlech jdem nenašel ani ve FAQ
Osobně (doufám) nemám s pravidly problém. Než jsem se "odvážil" napsat první příspěvek, tak jsem tři měsíce jenom četl, četl a četl. Jsou ale tací, kteří potřebují "súrně" pomoci, ve 22:05 se registrují a ve 22:06 už mají položen dotaz. Za další hodinu mají víc příspěvků než někteří klubáci. Asi by stálo zato, aby PRAVIDLA byly vyvěšena tak, aby se nedala přehlédnout a v případě zadání do pokročilého hledání vyskočila v prvním odkazu.
Jsem si vědom námitky, že jistá pravidla platí obecně a nejen pro toto fórum a tak se dají "naštudovat" i jinde, přesto se přimlouvám za jejich vyvěšení tady, případně za založení samostatného vlákna PRAVIDLA FÓRA.
Musím přiznat, že konkrétně citace bezprostředně předcházejícího příspěvku, mě zvedají ze židle, zvláště, když jde o něco textově hutnějšího. Kolečko na myši už mám docela ošoupané...
Byla: NDrive G50+iGO 8.3 na SD, Stále je:C520+iGO 8.3 na SD, Bude: Primo na 7" tabletu