Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod laro v 19 zář 2008 16:31

laro píše:
SvoDa píše:Jen připomínám, že přímo ve skinu, bez ohledu na hlasy jsou v každém dimkovi soubory s různými zvuky, které nemají sice s hlasy nic společného, ale souvisí např. s pípáním, atp. Kazdý dimka skin tam to audio s těmi pár souborů zvuků má.
Proto pokud nepřekopíruješ tyto soubory do iGO8/audio nebo Miomap/miomap/audio (dle toho, kde igo8 máš) nemůžeš sloužku audio ze skinu mazat.

Asi jsem to nenapsal moc podrobně, ale přesně tak jsem to udělal. A jinak jsem koukal na tu úpravu koptiku a mě po prvním
spuštění to šoupátko fungovalo a už taky nejde a v tom souboru <HSCROLLBAR xxx x=88 y=80 z=23 bmp=" mám úplně jiný hodnoty : <HSCROLLBAR xxx x=46 y=30 z=15 bmp=" . ale to asi nemá vliv na to , že to podle Tebe přepíšu.

Šoupátko průhlednosti chodí bezvadně!! Díky, dobrá práce..!
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod jaho v 19 zář 2008 17:31

SvoDa píše:
SvoDa píše:
jaho píše:... lze v menu nastavovat průhlednost panelu, ale já ať šoupu tím jezdcem kamkoliv, mám panel furt stejně průhledný. Navíc mi v něm chybí popisky jednotlivých údajů. Co mám špatně?

To netuším, mně i ostatním jede vše jak má.

Tak jsem na o přišel:
ve skinu je chyba - v souboru navigatemap...
Už to fakčí.

Já věděl Dane, že to nenecháš jen tak ;) . Díky moc za opravu, už to funguje jak má. :D
Jarda, Mio C520 TM+,
Miomap 3.3, skin J&T 4.3 na My Flash Disk,
iGO8 v.8.3.2.64873, skin Plus2 v0.8 tS na SD, spouštěno kalkulačkou
jaho

Příspěvekod SvoDa v 19 zář 2008 18:05

laro píše: A jinak jsem koukal na tu úpravu koptiku a mě po prvním spuštění to šoupátko fungovalo a už taky nejde a v tom souboru <HSCROLLBAR xxx x=88 y=80 z=23 bmp=" mám úplně jiný hodnoty : <HSCROLLBAR xxx x=46 y=30 z=15 bmp=" . ale to asi nemá vliv na to , že to podle Tebe přepíšu.

Možná, že jsem přepsalo origo řádek z dimky,který má ten šoupák jinde, bo jás tím hejbal kvůli tlačítkům na aplikace, ale v tom odkazu na rapid je to v pořádku - dle fungování v mém MIO.

Zajímavé je, že včera jak píšeš, mi to šlo a dnes už ne. Dnes jsem jezdil na mnou předělanou verzi 31 s autíčkem a protože byly problémy s hlášením radarů - hádal se soubor voice_sound_delays.ini v audio ve skinu s tím samým souborem v miomap/audio, tak jsem přepl i s autíčkem na skin 25 a autíčko tam bylo, přestože skin verze 25 ho v sobě nemá. Jakoby se ty dimkovy verze, máš-li jich v content/skin víc, navzájem ovlivňovali pře system.ini v SAVE.
Ten posuvník v 25 byl OK a v 31 ne a proto při prvním přepnutí z 25 do 31 (do ukončení iGO) šoupák průhlednosti fungoval. Pak už v 31 nefungoval, bo tam byla chyba. Teď už je to ale OK i v 31, na souřadnice nehleď a stáhni to celý z rapidu - je to pohodlnější než se rýpat ve skinu, že? ;)

@VOVI: Ten KOPTÍK se ujme a ten zvůj PŘELKEP možná taky :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 19 zář 2008 18:29

Jak jsem tu už psal, že u těch nových hlasů (složky voice_female a voice_male, pár souborů .ogg, pár souborů waw. a důležitý soubor voice_sound_delays.ini) nesmí být jak v zipu skinu, tak v audio složce v iGO8, jelikož radary přestanou hlásit, a že musí tyto soubory být buď v iGO8/audio (miomap/audio) nebo jen ve skinu ve složce audio.
S Vovim jsme taky probírali i to, jak lépe navázat ty dělené hlášky radarů.
Zjistil jsem, že když změníš ty hodnoty
<header>
<var vSoundDelayFixed_Male=100>
<var vSoundDelayMobile_Male=90>
<var vSoundDelayRedlight_Male=100>
<var vSoundDelaySection_Male=90>

<var vSoundDelayFixed_Female=100>
<var vSoundDelayMobile_Female=90>
<var vSoundDelayRedlight_Female=100>
<var vSoundDelaySection_Female=100>
</header>

na maximum, tzn, na 150, tak:
jeli tento soubor v audio složce v zipu skinu, nezmění se nic.
jeli tento soubor v iGO8/audio (miomap/audio), rozdíl byl znatelný a hlášky se opravdu nepřekrývají a hezky navazují.

Stačilo v souboru voice_sound_delays.ini napsat všude 150, překopírovat soubor do iGO8/audio (miomap/audio), tzn. do "staré" složky audio sloužící pro skiny PlusPlus a Riks a pak ten soubor v audio složce skinu smazat. Ani jsem nemusel vypitvat ze zipu skinu do audio v igo8 ostatní soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 19 zář 2008 18:46

Přelkep byl úmysl. Ale KOPTÍK nemá chybu :!: :!:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod laro v 19 zář 2008 18:53

vovi píše:@laro: roztomilej přelkep, ten KOPTÍK místo kokpitu. Já myslim, že by to mělo zlidovět! :lol: :lol:

Pánové, koukám, že jsem si (přiznám se bez mučení) nechtěně upravil slovo kokpit a on ten koptík není špatnej,že?
A to audio zítra vyzkouším.
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod deusexx v 19 zář 2008 19:42

Pánové a dimka jede dál ve svém tempu.Ten člověk snad ani nespí.Je tu testovací verze diMka1.4.3_beta.Ovšem musím upozornit,že zatím ne pro nás MIAky
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 19 zář 2008 19:44

Musíme počkat, až to ti taliáni předělají do 480_272
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2008 21:14

Tak taliáni už zas pokročili, ikdyž ne na té 1.4.3_beta verzi, ale už upravili pro rozlišení 480_272 skin Dimka verze 33a :
http://www.i-go8.com/2008/09/igo-8-dimk ... b-t-c.html

Do této verze 33a přidané obvyklé SvoDa úpravy, včetně nové češtiny na www.tomasII.cdc.cz
Naposledy upravil SvoDa dne 23 zář 2008 12:22, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 21 zář 2008 12:04

Pro všechny komu nevyhovuje velikost ikonky radaru ve skinu Dimka, ale ikonka se jim líbí, tady je ve zmenšeném provedení.
speedwarn.rar

Stačí pouze výměna ve složce common a common/night ve skinu Dimka .
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu