Všechny zdravím po dovolené na Zakynthosu a mám tyto poznatky s Miem:
- Navigaci v letadle jsem si moc neužil. Nejdříve jsem byl několikrát upozorněn letuškou, že musím navigaci vypnout a tak jsem ji začal trochu schovávat a nastal problém se signálem. Stále jen dva satelity a to je proklatě málo. Navigace nechtěla ani za nic „chytnout“. Celá akce skončila tím, že kromě letušek mne i manželka začala říkat, abych to vynul!
- S navigací jsem najel na Zakynthosu asi 250km. Není to mnoho, ale ostrov má obvod asi 130km, tak do při maximální rychlosti 50km/h to stačilo.
- Jedenkrát mně Mio zavedlo mezi pole, tam se kouslo a musel jsem restartovat. Byla to cesta jen tak po ostrově bez podstatného určení cíle. Asi má moje navigace i hlasový vstup, protože žena řekla jeď kam chceš, já zadal Argasi a skončily jsme v polích, kam bychom se jinak nikdy nepodívali, protože bychom se drželi pouze hlavních asfaltových silnic.
- Drobný problém je jako všude s nedokonalostí mapy. Povolená rychlost v mapě samozřejmě není, narazili jsme na nenavazující silnice a také nás chtěla navigace navést po nezpevněné kamenné cestě.
Hlavní je, že iGO8 i na ostrově Zakynthos funguje bez větších problémů a vždy jsme dojely tam, kam jsme se chtěly dostat.

Značení odboček ukazateli, je na ostrově totiž velmi špatné.

P.S. Jezdil jsem na mapu Greece 2008.07 (NaviGreece 080708).