| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

Pak ještě kuknu na ten sys.txt.To bude asi nejlepší volba.
 Pak ještě kuknu na ten sys.txt.To bude asi nejlepší volba. Tak mě to nedalo a upravil jsem to přímo ve skinu.A wono to je celý ne poloviční.Kluci díky.A teď se dám do úprav jak píše Dan.V sysu.Si zas počtu
 Tak mě to nedalo a upravil jsem to přímo ve skinu.A wono to je celý ne poloviční.Kluci díky.A teď se dám do úprav jak píše Dan.V sysu.Si zas počtu 

dle toho který typ používáš (volíš to v menu - nastavení - vzhled mapy - informace o pruhu),laneinfo_signpost_down.ini (s barevnými šipkami dolů),
laneinfo_signpost_up.ini (s barevnými šipkami nahoru),
laneinfo_signpost_org.ini (s bílými šipkami nahoru),
laneinfo_signpost_org_down.ini (s bílými šipkami dolů)
max_signpost_width=xxx (čím menší tím menší bude to návěští) a
signpost_font_size=xx (velikost písma v nich)

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

SvoDa píše:oproti verzi 6.14.3, resp. 6.14.3b se opravdu, jak jsem již včera avizoval, jedná o novou možnost volitelnosti velikostí návěští a lineinfo. U laneinfo byl současně změněn jejich design.

.
 .

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků