Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod deusexx v 25 led 2010 15:11

Ale ten systém si myslím,že nemusíš hledat.Po HR by se měl natáhnout pokaždý čistej.To není PDA.A ani na tom jsem neměl žádnej problém i když si hraju každej den a testuju nový věci.Mám ho zhruba 3 měsíce a HR jsem na svojem HTC dělal jednou a to jenom kvůli tomu,že se mě nechtěl připojit QIP k netu a nešlo komunikovat.Přes to,že net normálně jel.
Pokud budeš mít vše na kartě,tak bych se experimentování nebál.Není co skazit ;) Max si odrovnáš kartu.A to je dnes otázka pár zelených "desetikorunáček"Mě jich tu na stole leží asi 5 :lol: Těch karet samozřejmě.
Dokonce tam je tlačítko Factory reset,což je natažení čistýho systému "z fabriky" ;)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod dusbaj v 25 led 2010 15:37

Ja uz jsem nekolik krat sahnul do registru a zmena zustane i po restartu.Nekolikrat to stratilo komunikaci a pomohlopouze flashnuti. Proste jistota je jistota...
Dejvid, iGo8.3.2.9197­2, Navigon, Ndrive, Sygic
dusbaj

Příspěvekod deusexx v 25 led 2010 15:40

Pak jedině co dělám v PC.čistý registry zazálohovat.A pokud se do nich softem dostaneš,tak by neměl být problém udělat zálohu,kterou,když se něco p...,tak tam nahraješ.
Ale ty si dobrej drak :lol: Tak nedráždi hada bosou nohou a nehrej si z registrama ;)
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 25 led 2010 16:04

Nechci se vám pánové mísit do debaty, ale restart (jak píše dusbaj), není to stejné jako HR(HardReset) o kterém píše deusexx.

Je to známá věc, ale pro jistotu ji ještě jednou napíši.

I při restartu Mií Cx20 všechny změny registru zůstanou. Pouze při HardResetu se "uživatelské" zápisy z registrů odstraní.
Naposledy upravil Ivo K dne 25 led 2010 20:50, celkově upraveno 1
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod deusexx v 25 led 2010 16:37

Díky Ivo.To jsem zapomenul podotknout.Je to jak píšeš.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod autousek v 26 led 2010 07:39

HELP ME!! PLEASE
Stále svítící cihla - začne bootovat v modrém pozadí a načte, zapíše napíše ok, místo aby se mě to po té zeptalo na další operaci (kopírování SW cca 2minutky), tak to spadne do černého podsvíceného pozadí.. Zkoušel jsem různé varianty pro OS82C tak i WZP, ale nic - stále to samé - zkoušel stáhnout i z čínských stránek stáhnout a vložit tovární Firmware a nic.. taakže mám doma svítící cihličku nad kterou se tu trápím už třetí den.. Má někdo prográmek na smazání vnitřní paměti GPS ? Popřípadě zkuste poradit cokoliv co vás napadne - každopádně je možnost i v takovém mrazu otevřít okno a švihnout to z něj na tu moji tchýni... Jak je to s tím flashnutím? - co pro to musím udělat? :?:
autousek

Příspěvekod dusbaj v 26 led 2010 09:00

Davas tam porad tu samou kartu? nezli uplne obvinis NAND pamet tka bych zkusil jinou kartu, naformatovat na FAT. Dalsi moznost je zkusit flasnout pres USB. Vic napadu zatim nemam.....
dusbaj

Příspěvekod autousek v 26 led 2010 09:15

Kartu jsem dal raději druhou (2gb) formátování na FAT32 - rychle - zkusím to na FAT (pomalu) - uvidíme... Jinak když zapojím usb, tak mi to v PC napíše, že to nedokázalo rozpoznat, takže nerozumím i tak slovu "flashnout"..
autousek

Příspěvekod autousek v 26 led 2010 09:21

tak zase nic.. v modrém pozadí jen read pak write a další krok spadne pouze do černého podsvícení opakuje se to po chvilce ještě jednou a to už bez odezvy.. další možnost "flashnout" ale jak? přes USB mi to neveme...Pak jedině vnitřní paměť NAND
autousek

Příspěvekod dusbaj v 26 led 2010 09:22

Dej mi email. Posli ti tam programek na flasnuti Nand pres usb. easy to neni ale stratit asi nemas co.....
dusbaj

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy