Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod autousek v 23 led 2010 21:06

HELP ME!! PLEASE :o
Stále svítící cihla - začne bootovat v modrém pozadí a načte, zapíše napíše ok, místo aby se mě to po té zeptalo na další operaci (kopírování SW cca 2minutky), tak to spadne do černého podsvíceného pozadí.. Zkoušel jsem různé varianty pro OS82C tak i WZP, ale nic - stále to samé - zkoušel stáhnout i z čínských stránek stáhnout a vložit tovární Firmware a nic.. taakže mám doma svítící cihličku nad kterou se tu trápím už třetí den.. Má někdo prográmek na smazání vnitřní paměti GPS ? Popřípadě zkuste poradit cokoliv co vás napadne - každopádně je možnost i v takovém mrazu otevřít okno a švihnout to z něj na tu moji tchýni... :-)
autousek

Příspěvekod mikels v 23 led 2010 22:05

Co to máš za přístroj přesně??? Minule se na mě přes icq ozval človíček že mu to taky nefunguje a navíc chrčí tak jsme zkusili firmware od evolve a běhá mu to :lol: Já jsem zas zkusil ten jeho firmware opačně :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod combat v 24 led 2010 10:47

Skús ešte resetnúť registre.
Mne to raz pomohlo, keď po pokusoch s Miopocket prestal fungovať dotykový displej.
Je to ľahké: vyrob si prázdny súbor "Yformat.fmt" , do neho textovým editorom napíš "666F726D6174" (bez úvodzoviek). Súbor nahraj do koreňa prázdnej karty, daj do krabičky a resetni ju.
combat

Příspěvekod autousek v 24 led 2010 16:45

jedná se o no name GPS z číny 4,3" - nechápu postup vytvoření toho souboru resetu registrů. - žádný sobor to podle mne nenačte - jen IMG - tak nevím kde je zakopanej pes - co vy na to? :?:
autousek

Příspěvekod pcmaniakcharlos v 24 led 2010 23:24

:| :| :|
Nevíte jak na Hardreset u číňana
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20641

a pak funkční odkaz na WinCE
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/216155785/DX_4.3_5.0_inch_GPS_Windows_CE_System_Software_V3.0.9.11__20090331_.rar

Už nejede ..... :?

Moc díky !!!!

;)
pcmaniakcharlos

Příspěvekod dusbaj v 25 led 2010 10:40

Nemate nekdo tuhle navigaci?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30501
ma rychly procesor a WIN CE 6.0v sobe coz muzete hodit nazor jesli je to vyhoda nebo spis nevyhoda.
Badam do Firmware a nikde nic... nevite nekdo kde se da sehnat?
Dik
Dejvid, iGo8.3.2.9197­2, Navigon, Ndrive, Sygic
dusbaj

Příspěvekod SvoDa v 25 led 2010 10:43

verzi FW bys měl vidět v tom sys info v menu přístroje, ale jestli jej pak najdeš na netu netuším
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod dusbaj v 25 led 2010 11:00

Dik za odpoved,
spis to potrebuji kdyz system diky mym pokusum padne :o
hledal jsem, googlil jsem, byl jsem na strankach vyrobce......... nic

a co winCE 6.0? je to vyzva?
dusbaj

Příspěvekod deusexx v 25 led 2010 14:28

Win CE6.0???Jako přešlahnou to?No nevím,ale starýho psa novým kouskům nenaučíš.Já bych taky asi necpal win7 na starší comp,bo bych pak třeba dlouho čekal než se nastartuje a pod.Pokud ti to chodí a není to "nejnovější" navigace....tak od toho raději upusť,ať nedojde ke zklamání.
Edit.Až teď jsem si všiml,že ty win 6 byl dotaz ještě k předešlému odkazu.Ta hračka vypadá dobře.Bude si to chtít s tím pohrát,poladit,dodělat k obrazu svému,ale vypadá dobře.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod dusbaj v 25 led 2010 14:57

No prave,
idealni na hrani a kdo si hraje nezlobi ale rozbiji..... takze pocitam s tim ze nekolikrat pujde system do kytek (z vlastni zkusenosti si myslim ze kazdy kdo dela pokusy uz tam ma po nekolikate novej system :geek: ). Proto hledam jestli nekdo nenarazil na OS do tohto olympionika.
dusbaj

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy