Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod combat v 21 led 2010 21:46

sorry za tie linky mimo kode, ale len na prvej strane tohto vlákna je takých asi 20 :o
combat

Příspěvekod ssoucek v 21 led 2010 22:00

Pokud se Vám neustále zobrazuje program pro kalibraci obrazovky, tak to jsem vyřešil tak, že jsem na katru znovu nahrál oba soubory firmware, pospuštění se objevila modrá obrazovka, proběhl update firmware a v dalším kroku, kde se to ptá na aktualizaci programů, tak jsem zadal, že to nechci. Vyndal jsem kartu, provedl reset a už to běželo..
ssoucek

Příspěvekod ssoucek v 21 led 2010 22:02

Navigaci jsem také měl s kartou na které byl gpslog a ditu.exe. Kartu jsem zformátoval a nahrál Igo a běželo to...
ssoucek

Příspěvekod dsczech v 22 led 2010 06:28

EDIT :TAK UZ MI TO JDE ..MUSEL JSEM TO RESETOVAT !!
Mam ted problem kdyz najedu na ikonu win CE tak se mi tam zobrazi lista se start a nejde nijak pak dat pryc i kdyz kliknu znova na WIN CE nevite jak to dat pryc ?
Kód: Vybrat vše
http://yfrog.com/3osnmek002dyj
Naposledy upravil dsczech dne 06 dub 2010 16:11, celkově upraveno 1
dsczech

Příspěvekod combat v 22 led 2010 11:30

Lištu vypneš v TaskMgr -Process- explorer.exe- terminate
combat

Příspěvekod Petrgsx v 22 led 2010 17:18

ssoucek píše:Navigaci jsem také měl s kartou na které byl gpslog a ditu.exe. Kartu jsem zformátoval a nahrál Igo a běželo to...

Přesně jak píšeš, provedl jsem to samé a potvrzuji, navigace funguje bez problému. Díky.
Petrgsx

Příspěvekod autousek v 22 led 2010 17:53

Ahoj, tak jsem to zkusil přesně tak jak je to tu psané: baterie je plně nabita, zformátoval jsem nepoužívanou SD kartu, na kterou jsem rozbalil FromDX3.09.11.rar - po vložení SD karty do GPS jsem to restartoval a začalo to v modrém pozadí cosi načítat, pak se ukázalo update done ( FOUND OS FILE IS 25.165.824 pak read pak write a pak update done ok - toť vše - spadlo to do černého osvětleného pozadí a to se opakovalo ještě jednou - pak už jen osvětlená tma a to už bude asi její konec.. Po tomto jsem vložit původní SD kterou jsem vytáhl hned po první poruše: s obsahem, složka IGO; složka backup; složka Ebook; music; photo;video pak je soubor device.nng; shell - kofig.nastavení; PDF soubor Imanual IGO8. Udělal jsem to správně? Můžeš mi poradit co s tím dál? Poraďte mi prosím co s tím.Všem děkuji za ochotu a čas s vysvětlováním takovému amatérovi jako jsem já..
autousek

Příspěvekod combat v 22 led 2010 20:25

Ahoj autousek,
Včera si písal, že si sa po nahratí FV dostal až po kalibráciu. To znamená, že si asi povolil aj aktualizáciu programu a to tvoja krabička to nezobrala. Skús postup ktorý ti radí ssoucek o pár príspevkov vyššie.
combat

Příspěvekod pcmaniakcharlos v 22 led 2010 22:53

Ahojdas všem...
Potřeboval bych poradit s touto "navigací"
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20641

po pokusu o nahrání "nového" firmware se zasekl na logu s autem, a nejde ani vypnout
při "reset" a vložení SD karty s firmware pouze smaže boot ale pak nenaběhne pro instalaci OS ale pouze opět do loga ...
nepomohlo ani vybití baterie ani její odpojení na tvrdo

neměl by někdo origo firmware???, :?:
pcmaniakcharlos

Příspěvekod Jarouš v 23 led 2010 16:08

Zeptej se Adama.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš