Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod vovi v 18 zář 2008 13:15

Tak to se budu přít:
1) italové už mají předělanou i verzi 1.3.31 (dal jsem ji na Rapid i s českým audiem)
2) Specterovo 1.3.33a/b už má hodně chybiček v layoutu 480×272 vychytanejch, má líp udělaný radary (italové mají nějakej vlastní plugin - sice víc typů radarů. ale chodí to hůř) a lepší ikonky (i když tu vyměnit není problém)

Pokud nepotřebuju indikaci trasy, přímej vstup do trip-computeru, hafo aplikací a MP3 na ploše, pak nevidím důvod, proč bych neměl alespoň vyzkoušet novější verzi skinu.

Mimochodem, pro potěchu oka i duše velkého kluka: zkuste si v 1.3.33 nastavit místo šipky autíčko a k tomu noční režim :o :o - to autíčko "svítí"!!
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 zář 2008 13:30

Vovi,klidně se při :lol:
Já psal, že jsem "předělával" tu verzi (25a), kerá byla jako první zcela funkční i s radarama, vyladěná pro 480/272. Taloši jako první do tohoto rozlišení !udělali verzi 17, ale ta byla komplet bez hasových radarů, tu nemělo cenu předělávat či nějak upravovat. Pokud mezitím (po variantě 25a) taliáni upravili i novější verze, tím líp a proto jsem psal, že nebudu ty svoje úpravy do každé takovéto, byť pro 480/272 taky zcela vyladěné varianty, dodělávat.

Přesně jak píše Vovi. Důležité je, co od skinu očekáváš. Cpát do MIO ty (neitalské) varianty, které jsou pro 480/272 rozhozené, nemá smysl a pokud se obejdeš bez těch přidaných funkcí, nemá smysl ani setrvávat na variantě 25a, ve které jsou.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 18 zář 2008 13:40

vovi píše:
Mimochodem, pro potěchu oka i duše velkého kluka: zkuste si v 1.3.33 nastavit místo šipky autíčko a k tomu noční režim :o :o - to autíčko "svítí"!!

To byl taky hlavní důvod, proč jsem to stahoval, ještě další dobrá vychytávka je to zvukové upozornění návěstí před sjezdem z dálnice.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 18 zář 2008 13:57

Tak jsem zkoušel tu italskou předělávku na rozlišení 480/272 a musím říct, že kromě globusu místo monoklu při nabíhání signálu GPS jsou tam jen kosmetické změny v některých menu, např. volitelnost dlouhého stisku ikony Menu na mapě (exit z iGO8, nebo minimalizace iGO8). Jinak je to to samé.
Ta verze 33 už má ty grafické vychytávky s těmi světlomety autíčka (v noci), jinak taky totéž.
Tím nesnižuji kvalitu těchto úprav, jen tvrdím, že změny nejsou podstatné, natož pak aby si zasloužily ztrávit dvě odpoledne doděláním úprav z verze 25a, do čehož mne však nikdo nenutí, což je dobře :lol: .
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 18 zář 2008 13:59

Však já tě taky nehoním do úprav a předělávek každý nový verze. Já jenom vždycky rád zkouším, co je nového. To je úplně stejný sběratelství, jako s těma mapama :D :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 zář 2008 16:44

@Vovi: tak mi to nedalo.
@ALL: Vovi jsem pověsil Dimku verze 1.3.31a ( http://rapidshare.com/files/146121007/d ... 80_272.zip ), kterého Italové předělali pro rozlišení 480/272 a je graficky bezvadný

Já jsem do toho, díky trpělivosti a toleranci mé ženy, dodal své obvyklé úpravy, jako jsem to udělal u verze 1.3.25a - viz viewtopic.php?f=12&t=101&st=0&sk=t&sd=a&start=84

Takže nový dimka_Svoda verze 1.3.31a pro 480/272 s Vovim zabudovanou složkou audio, kdy není nutno zasahovat do aložky audio v iGO8 a SvoDa úpravami (kdo už má audio v iGO8 předělané na nové hlasy, musí ze skinu smazat soubor voice_sound_delays.ini - nesmí být v audio složce ve skinu a v audio složce v iGO8 současně - viz viewtopic.php?f=12&t=101&start=144 ):

upravený skin najdeš na www.tomasII.cdc.cz

Screen nočního režimu s autíčkem a rozsvícenými světly (intenzita předních i zadních světel, vč. "tmavosti" auta se dá ve skinu nastavovat).
display_1.jpg

Jestli Dimka půjde ještě dál, budou ve skinu vedle silnice na polích poskakovat zajíčci, v lese jelínci a srnečky, na silnici budou vidět i protijedoucí auta, svítit semafory nebo kontrolky na palubce toho autíčka a pak budem mít místo MIO-GPS MIO-PC GAME :lol: :
Naposledy upravil SvoDa dne 23 zář 2008 12:24, celkově upraveno 2
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 18 zář 2008 17:46

Dobrá práce, Dane!

Jenom dodatek k tomu AUDIO: pokud je (tak jako tady) zabudované ve skinu, PAK NESMÍ ZŮSTAT AUDIO VE SLOŽCE IGO8!! Kdyby tam zůstalo (a nebyly v něm ty správné soubory, hlavně ten ...delay.ini), pak by iGo8 nenastartovalo a hlásilo by chybu.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 zář 2008 17:51

Jasně, já myslím, že to už každý ví, pokud to tu i čte a nejen stahuje.
Proto jsem i do toho svého příspěvku s odkazy napsal, že není nutno zasahovat do aložky audio v iGO8, jelikož je audio ve skinu a (kdo už má audio v iGO8 předělané, může složku audio ze skinu smazat).
Tím "předělané" jsem pochopitelně myslel tu variantu složky AUDIO, kdy obsahuje příslušné soubory pro oba typy skinů - viz. předchozí diskuse viewtopic.php?f=12&t=101&st=0&sk=t&sd=a&start=106

Máš ale opravdu vyzkoušené, že iGO8 nepojede, když bude audio s tím ini souborem "jen" ve skinu a nikoliv ve složce audio v iGO8?
Když ponecháš AUDIO v iGO8 v původním stavu (pro starší skiny, kdy neobsahuje ten ini soubor), nestačí, že to je v audio s tím ini souborem ve skinu? Nebo jsem tě špatně pochopil?
Naposledy upravil SvoDa dne 18 zář 2008 17:56, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vuvu v 18 zář 2008 17:53

[quote="SvoDa"]
Jestli Dimka půjde ještě dál, budou ve skinu vedle silnice na polích poskakovat zajíčci, v lese jelínci a srnečky, na silnici budou vidět i protijedoucí auta, svítit semafory nebo kontrolky na palubce toho autíčka a pak budem mít místo MIO-GPS MIO-PC GAME
Dalo by se to ještě vylepšit o nějaké stopařky a na vybraných komunikacích ( E55, v Praze Perlovka ) sociál.pracovnice?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 18 zář 2008 18:38

@SvoDa: ano, mám to odzkoušené (a nejen u sebe). To AUDIO mimo skin je vždy nadřazené, a pokud v něm není ten .INI soubor, pak iGo při startu zahlásí, že nenašlo ten .INI a že končí...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu