Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

UKRADENO

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: UKRADENO

Příspěvekod TomášF v 18 zář 2008 11:12

warhead píše:to jsi jako fakt nekde videl ?? :o :shock: :o Vzdyt to je infra ja neznam zadny ovladani k autu se kterym bys musel mirit :mrgreen:

Před pár lety Peugeot 405 měl infra - když zamrzla okna nešel dálkovým odemknout...
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod amatér v 18 zář 2008 11:40

Těch modelů bylo víc, takhle se chovalo dálkové i u modelů Peugeot x06.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod warhead v 18 zář 2008 11:54

teda jeste ze sem nikdy nemel francouze :lol: ohledne toho paralyzeru , to zni docela logicky , myslim ze okty jedou v nouzaku klido 130 :D ohledne phm je pekny system AVM, skoro bych rekl ze temer ultimatni ochrana ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 20:32

Jaký máte chlapi názor na GSM alarm nebo pager systém?
např.:
GSM http://www.bladox.com/prod_motion.php?lang=cz
nebo
pager http://www.9000.cz/zbozi/12-trackpro-cs-1712
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 20:43

Oba systémy jsou pasivní ochrana, víš, že se s autem něco děje. Podle čipu se dá pak auto vyhledat.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 20:49

No to já přeci vím :roll: . Chtěl jsem se zeptat na názor a ne na vysvětlení principu, ten mi neunikl :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 20:56

NO vždyť říkám dobrý. Jenže, když ti někdo bude chtít ukrást auto, tak to stejně udělá. :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 21:07

Jen o tom asi budeš vědět hned a ne až ráno :lol:
Nicméně si něco takového pořídím. To čím parkuji před panelákem (Renault) se sice moc nekrade, ikdyž vovi by se mnou asi moc nesouhlasil, ale už mi několikrát hajzlíci očesali loga (přední i zadní) - už tam budu dávat druhou sadu, stěrače a před pár dny mi strhli dokonce i nálepku construct.
Naštěstí jak Renault, tak Construct byli ochotni poskytnout náhradu (zdarma ;) ) Stěrače jsem dodal sám :lol: To, že to nebyla msta na mé osobě vyvozuji z toho, že se totéž stává i sousedům.
Jinak v Olomouci jde teď na dračku palivo ze zaparkovaných aut a příslušenství ze zavazadlových prostorů, včetně rezerv.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod warhead v 27 zář 2008 08:24

My navigacni maniaci mame vyhodu ze vime jak funguje gps takze ten system muzes pekne rafinovane skryt , a nejlepe jeste vystupy namontovat k vitalnim castem agregatu :twisted:
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod SvoDa v 27 zář 2008 08:43

No mně šlo spíš o to, vědět, že ti někdo s autem manipuluje, a jelikož nemám miliónové auto, nebudou čórkaři mé auto obcházet s rušičkou GSM nebo radiového signálu. Už mně nebaví ráno zjistit, že jsi bez benzínu, nebo stále kupovat rezervní kola, hasičáky, vercajk, sady žárovek,...
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC