Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod radar v 06 pro 2009 14:48

Ahoj,
chtěl bych si také koupit 4,8'' navigaci, chtěl bych ji používat na motocyklu. Zajímalo by mě, jestli když je vybavena bluetooth bude spolupracovat s headsetem vybaveným bluetoothem (chtěl bych aby bylo slyšet navigování bez použití mobilu). předem díky Jirka
radar

Příspěvekod hobos v 10 pro 2009 03:38

Ahoj, už jsem dlouho neotravoval se stupidními dotazy. Prosím o pomoc..podařilo se mi rukou neumělou umrtvit navigaci. Nakonec pomohlo, alespoň částečně, nahrát Rom.EN.82AV4.YF.5.F.09.18 ( ten z první strany to nebere...to je OS82c ) a BlackShell.V3.6.E018.9.1. Problém je, že teď navigace naběhne, ale do rozsypaného čaje. Nemáte někdo nějakej nápad ? Díky moc a prosím o trpělivost.
hobos

Příspěvekod kasa47 v 10 pro 2009 16:47

vovi píše:Jojo, tu mám taky vyhlídnutou :D
Jen ještě váhám, jestli třeba nejít do větší (7"):
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26367

sku_26367_5.jpg

Mám tuto navigaci,šlape dobře-dá se sehnat firmware pro případnou obnovu?
kasa47

Příspěvekod mikels v 10 pro 2009 17:39

Určitě dá... dokonce jsem ho otestoval i na Evolve Multitraxx... A funguje skvěle jen jsem si musel k tomu sehnat path pro Bluetooth.. Až na toho žigulika tak je to pěkná práce. Tudíž odzkošený je tam vložit i firmware co je na Evolve a bude Ti to šlapat. Hlavně musíš hledat pro OS82C tuším nejsem si úplně jistý
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod alky v 18 pro 2009 14:36

Našiel som na ebay takuto navigaciu za 180$
http://cgi.ebay.com/7-Touch-screen-Car-GPS-navigation-Latest-Map-2G-New-FM_W0QQitemZ120502543031QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item1c0e82e2b7
je to 7" 800x480. Myslite ze nebude problem na tom rozchodit igo?
iGO NEXTGEN by Pongo, 9.18.27.687519, iUNI
alky

Příspěvekod SvoDa v 18 pro 2009 15:01

Je tam Windows CE 5.0 tak proč ne.
jen půjde o to zjistit po připojení k PC, jak se hlásí karta (Storage Card, SDMMC,...) a upravit si cestu v syst.txt
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jozka v 19 pro 2009 00:03

Mohu se zeptat, pres jakou postu to v Cechach prijde?

Stalo se mi totiz, ze jsem objednaval neco v Polsku a PPL se nenamahalo mi zavolat a balik vratilo zpatky, ze jsem nebyl zastizen..
jozka

Příspěvekod Tomáš Kubec v 19 pro 2009 00:51

Normální CZ poštou.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod bastaj00 v 22 pro 2009 08:23

Právě mi dorazila navigace sku.23569, nevíte jak tam nahodit wince 6 a jaky firmware odpovoda teto navigaci? Diky
bastaj00

Příspěvekod combat v 28 pro 2009 15:16

Zdravím miestnu komunitu.
Keďže z dealextremu nakupujem často, skúsil som aj túto GPS-ku:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26916
prišla asi pred týždňom a tu sú moje skúsenosti:
Po zapnutí som si stihol opísať pár údajov: Rom 7DB82C.YF.F.3.25 SoftVers V3.0.12.8 - takže novšie než tu popisované.
Ešte som si stihol zazálohovať SD kartu, bolo tam IGO 8.0... a amerika.
Vyzeralo to celkom v pohode, až na to že mi nešlo spojiť s PC v žiadnom režime a so žiadnym káblom.
Šok bol, že po nabití a zapnutí mi naskočil bootloader, vypýtal si kartu, keď som mu ju dal (originál), napísalo to update done a vymazalo ju !!! Zostalo to v bootloaderi a nepomáhal ani reset.
Takže moje tunenie začalo "downgradom" na FW-FromDX3.0.9.11. cez kartu. Našťastie to ožilo.
USB však stále nefunguje, takže všetko robím cez kartu. Je to síce nepríjemné ale dá sa s tým žiť.
Osvedčila sa mi kombinácia: BlackRedEdition_Vishek_4.0.20.10 a GPS_Menu_Pez_ver2.0.
Trochu som si to poupravoval a fachčí mi v pohode IGO8 (momentálne Amigo), Oziexplorer, Sygic ale napríklad aj Opera, Resco explorer a Resco Photo Viever.
combat

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy