Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod SvoDa v 18 pro 2009 11:39

Já zas "měním" jen dictionary.lang a pouze když lang.zip vyvěšuji na fórum, tak přepisuji datumy, ale v šochtli mám lang.zip někdy ze září :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 18 pro 2009 11:47

Ono když ho přímo upravuješ a s tím dictionary pracuješ, tak to nemá smysl měnit celé. Jenže pro ostatní je asi výhodnější tak jak to děláš doposud (tj. celý lang s datumem i v ini) protože vidí nějakou novou úpravu. Ty o ní víš, tak ti to nepříjde, ale třeba já si občas poslední verze vyvěšeného langu překontroluji a to datum je jasné.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 18 pro 2009 11:48

Jasně, samozřejmě v případě vyvěšování je distionaty.lang bych popsal datum změny, ale ty si asi nebudeš pamatovat, kdys to stáhl naposled, že ? :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 18 pro 2009 11:56

Přesně tak. V současném stavu v šochtli vidím co mám. Změním li pouze dictionary a nepřepíši si v ini datum, pak tuto informaci časem zapomenu (v mém případě někdy i druhý den :lol: ) a je vymalováno.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 18 pro 2009 12:06

SvoDa píše:Jasně, samozřejmě v případě vyvěšování je distionaty.lang bych popsal datum změny, ale ty si asi nebudeš pamatovat, kdys to stáhl naposled, že ? :lol: :lol:

Další pěkný výraz do sbírky přelkepů a blábolů - DISTIONATY :lol: :lol: Za to by se nemusel stydět ani sám velký GJ ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod fmilan v 18 pro 2009 12:13

Vojto, zajímalo by mě, jestli nám ty překlepy někde archivuješ. Čas od času (třeba na Silvestra) by to stálo zato vyvěsit :lol: :lol:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 18 pro 2009 12:23

No vidíš, to je nápad! Doufám jen, že na Silvestra budu ještě bláboluschopen...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 pro 2009 12:36

Pořád čekám, kdy něčím Vojta přispěje do vlákna Gurjon a konečně se našel důvod :D :lol:
Vojto, ty si taky nějak GJ upravuješ, tak se poděl ;)

Jinak co se týče překlepů, tak jsem asi expert, moje pracovní přestávky jsou moc krátké na to, abych to po sobě četl :oops:

Tak požádej řiditele o delší :!:
Jinak nevím co používáš za prohlížeč,ale do Lišáka jdou stáhnout a nainstalovat slovníky češtiny,takže když napíšeš nějaký blábol,tak máš to slovo červeně potrhlé.Neumí to úplně všechno,ale jde to.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Tomáš Kubec v 18 pro 2009 20:52

čao pánové, jdu na radu :mrgreen: Mám takovej malej problémek. Jsem si řekl, že zkusím zase jezdit na Gurjona, vše je ok, ale jen si jsem bezradnej s tím co ti ukážu na screenech.

Obrázek

na této obrazovce když chci něco zaškrtnout, tak mi to hodí hlášku co vidíš na druhém screenu. jde zaškrtnout jen "Zvuk u dopravního upozornění"

Obrázek

jde o to, že kartou to opravdu asi nebude, testováno na čtyřech formátovanejch kartách, uživatelská data z iga a cokoliv jiného jde ukládat normálně

Verze iGO8 8.3.2.91972 + Dejvid III
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Lakva v 18 pro 2009 21:16

Tohle je nastavení Driver alerts. Problémy jsou s tím zatím hned 2.
1) pro ČR zatím nejsou data.
2) a mnohem důležitější: DA funguje jen s iGo verze 8.3.4
Ty jezdíš na 8.3.2, takže proto jádro iGo neví co s tím a když po něm chceš z jeho hlediska nesmysly, tam Ti nesmyslně odpoví.

Závěrem: Zatím to nech plavat, i když to nastavíš, nebude to můt absolutně žádnej efekt.
Lakva

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu