Opět aktualizovány velikosti fontů v menu skinu
menu1.jpg
templates_480_272.zip
Jelikož těch změn ve velikostech fontů je již relativně dost, a jelikož jsem do skinu zakomponoval i novou aplikaci od fandy - kalkulátor s převodníkem (voláno ikonou z rychlého menu) a namapováno do My Flash Disk/APP, vkládám sem skin se všemi výše uvedenými úpravami pod názvem
gj_6.14.2_tSi + aktualizována APP v 1. příspěvku (přibyl adresář Calc98).
display_1a.jpg
Kdo nechce tu kalkulačku používat, aktuaslizovat APP samozřejmě nemusí a aby mu ta ikona nezavazela, tak si může vystředníkovat v navigatemap_480_272.ui řádek
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=366 y=35 bmp="calc_ico.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\My Flash Disk\APP\Calc98\Calc.exe" ""'>
a ta ikona zmizí
Jen připomínám, že úpravy jsou jako obvykle pouze v rozlišení 480x272netestoval jsem to, ale myslím, že soubor templates_480_272.ui by šel zasunout i do jiného skinu s tímto rozlišením a taky by to texty v menu zvětšilo - jedná se o centrální nastavení.
EDIT:
bohužel se v rámci editace prvního příspěvku tohoto vlákna (odkaz na verzi gj_6.14.2_tSi) vynulovala anketa, kterou jsem tudíž raději smazal. Každému hlasujícímu tímto děkuji.
Vyplynulo z ní, že několik lidí provádí své další vlastní úpravy, a to jak u verze tSi, tak i u tSi_big a jak už jsem psal, jelikož jsme se domluvili s Milanem, že nebudeme tříštit síly a finální verzi 6.14. až ji GJ pustí + další verze se pokusíme dělat rovnou ve verzi big, zajímá nás, zdali se ti, kteří ty své úpravy provádíte, o ně chcete podělit, tak sem s nimi - třeba budou v dalších verzích ke prospěchu i ostatním
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.