Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GoClever 5066 - DEJVID III.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: GoClever 5066 - DEJVID III.

Příspěvekod addam v 14 pro 2009 10:29

to JELWA - pokud jsi navigaci kupoval u mně 1.12.2009 a později, tak tam ten nový upravený firmware už máš.

Pokud nechceš kupovat paměťovou kartu, tak Ti vlastně může být jedno jestli hudební formát MP3 jde nebo nejde přehrát, protože do vnitřní paměti přístroje se Ti toho moc nevejde.

Pokud chceš navigaci používat i jako přehrávač hudby, tak si kup paměťovou kartu aby sis na ní mohl hudbu uložit .... a pokud si koupíš paměťovou kartu, tak nic nebrání tomu aby sis rovnou preventivně přeflashoval i ten firmware ... (zabere to cca 20 vteřin)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod jelwa v 14 pro 2009 10:44

Addam: Jo jo, chapu, chapu... cela vec se toci jen kolem toho, ze to je proste darek pro rodice a mladou svagrovou, takze kartu si uz zrejme koupi sami, pokud to budou potrebovat.. ja to jen chtel zjistit a vyzkouset... a navigaci jsem koupil presne na prelomu, prisla mi nekdy 3.12., expedovano 2.12., tak snad uz tam je... jenomze mp3 se mi zadna neobjevila pri zkousce a nahrani na vnitrni pamet..., takze to tam jeste nebude :-) Ale jak uz jsem rikal, netreba to resit dal, informaci jsem dostal dost. diky za ne.
Lada
jelwa

Příspěvekod addam v 14 pro 2009 12:36

Tak jestli chceš, tak Ti poštou v obálce pošlu prázdnou paměťovou kartu (microSD) a Ty si vyzkoušíš přehrávání MP3 (případně si přeflashuješ firmware) a potom mi tu paměťovou kartu zase pošleš poštou zpět.

Souhlasíš?
addam
Administrátor

Příspěvekod jelwa v 14 pro 2009 12:52

2addam: dik za pomoc, to by snad ani nestalo za tu praci a masovou podporu ceske posty... spis to poresim az po Vanocich, kdy uz to budou mit osahane a ja uz budu mit i kartu koupenou:-) Ale diky za nabidku! Pri chvili musim jeste k tomu sednou a zjistit, zda to prehrava nejake video... i z te vnitrni pameti.. a pokud ne, budu to resit dal... minule mi to nenacetlo jedno video, ktere jsem tam na zkousku hodil... ale jeste to zkusim s jinyma a uvidime. Pak sem napisu, jak to dopadlo.
Lada
jelwa

Příspěvekod addam v 14 pro 2009 15:10

To jsem zvědav kolik (a jak dlouhých) filmů do té mini-vnitřní flash paměti dostaneš...
Kdybys měl paměťovou kartu, tak by sis na ní například hodil i SPOUŠTĚČ (viz. první příspěvek tohoto vlákna) a tento spouštěč mimo jiné obsahuje i přehrávač filmů, který zvládne přehrávat více formátů než standardní vestavěný přehrávač filmů od výrobce...
addam
Administrátor

Příspěvekod jelwa v 14 pro 2009 15:25

:-D no jo, delej si srandu :-) ale jak uz jsem psal, nejde mi o to tam nahazet plno filmu a hudby, ale zkusit to. A neboj, 60 MB je hooodne mista... :-D
Lada
jelwa

Příspěvekod fmilan v 14 pro 2009 18:17

Myslím, že si addam srandu nedělá ;) . Spíš ti chtěl pomoct. Do té vnitřní paměti opravdu nic nenacpeš a 60mega je maaalo místa pro to, co zkoušíš. Odhadem do 20 mp3 a video na pár minut :lol: . To si myslím, že za dva dny omrzí.
Vidím to jednoznačně na kartu. Za pár šupů aspoň 4G.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fanda v 14 pro 2009 19:00

@jalwa: Já mám také pocit, že si ji vůbec nedělá. Film o délce 1,5 hodiny má pro rozlíšení v navigaci velikost okolo 300MB (asi 3..4 MB na minutu). Záleží to na druhu komprimace a na také trochu na tom, zda jde o film barevný, kreslený, hraný atd. Co se týče hudby, tak přepsané CD AUDIO do formátu MP3 zabere okolo 60MB (asi 1MB na minutu). Opět záleží na nastaveném datovém toku. Pokud samozřejmě nechceš vidět v obraze čtverečky či poslouchat hudbu jako z telefonního sluchátka.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jelwa v 15 pro 2009 08:32

2all:-) Ja bych tuhle, momentalne jiz nekonstruktivni diskuzi, ukoncil. Jeste jednou to napisu. Samozrejme vse chapu, vim, ze 60 MB je nic atd. Navigace je ale predne pro rodice, pro ktere ji jen chystam. Tot vse. Jediny duvod a ten, ktery jsem psal uz od zacatku je, ze bych to rad zkusil, zda to jiz budou mit nachystane nebo ne, kdyby se rozhodli pouzivat navigaci i jinak, nez k cemu je primarne urcena. Presto diky za ty konstruktivni informace. :-D
Lada
jelwa

Příspěvekod Rendadc v 15 pro 2009 19:54

Zdravím všechny. Dnes jsem se stal majitelem Dejvida 3,
a je to paráda.Navon taky dobrej ale 5 " oproti 3,5" je znat.Jen jsem asi uplně blbej,nebo nevím. Jak mám upravit sys. Igo ne a ne naskocit. resetoval jsem , zas píše chybu Program application databaze cannot be found.Pomůže nejaká dušička. Dík Renda
Rendadc

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy