Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2008 19:20

Mně to háže při ukončení igo8 z tohoto skinu toto. Pom§že jen restart, nebo vypnout z jiného skinu
display_1.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 13 zář 2008 19:32

Tak to mně ne zavře se to úplně normálně nez jaké koliv hlášky.
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

Příspěvekod tomasii v 13 zář 2008 21:29

Malá poznámka k hlasovým hlášením radarů u posledních verzí spectera:

Skládání hlášek typu radaru a rychlosti jsem dal už do skinu j&t (podle hlášek do Tronicsu. Do jerryho jsem naopak dal hlášky pro každou rychlost s daným typem radaru). Takže zase nic zcela nového, ušetří to 3/4 paměti.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod vovi v 13 zář 2008 21:45

@TomasII: a nejsou namluvený taky hlášky "Konec úseku", konkrétně od Adama a Jitky a v OGGu? Do Dimky by se to hodilo, takhle jsem si tam musel nechat ty anglický.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jerry v 13 zář 2008 22:00

Potvrzuji stejný poznatek co Prcek. Verzi 1.3.25 Specter version jsem stáhl z webu diMka a Audio od vovi.
Při vypínání jsou na vybrání tři tlačítka: Ukončit bez problému vypne a volba Na lištu také do základního menu, ale iGo8 běží na pozadí, tlač. MioMap se ihned vrátí do úvodního menu iGo8. Třetí tlač. Zrušit.

Edit: Stejně i verze 1.3.25a-A-B-T-C, ale nevím, v čem se liší. Verze 1.3.30a také OK, u této verze jsou při ukončení iGo8 jen jen dvě tlačítka - Ukončit a Zrušit.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2008 07:33

Jerry verze s označením "A-B-T-C-fixed 480_272 only" znamená, že je skin graficky bezchybně převeden do rozlišení 480x272. Ty verze specter tam mají spustu chyb, okterých psal tomasII.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 14 zář 2008 09:07

Dane, já zůstávám u osvědčených (viz podpis), ty nové zkouším jen tak, ze zvědavosti, co dokáží. A schází jim ta rozšíření funkcemi od vás obou.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2008 09:21

Pracuji na předělávce, tak aby tato nová verze 1.3.25a, která je naprosto bezchybná po grafické stránce pro rozlišení 480_272 obsahovala ty moje úpravy.
Už to mám skoro hotové, jen chybí dodělat TMC, které u této verze nefunguje - chybí mu některé bmp, tak to musím porovnat s předch.verzemi a přidat je tam.
Možná, že už odpoledne by to tu mohlo být vyvěšené.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 14 zář 2008 09:57

Dane, Ty si nedáš pokoj! Copak o to, nám mnohým se to líbí, ale chudák manželka. Ještě Ti nedala kufry před dveře? Ale možná se řídí heslem „kdo si hraje, nezlobí“.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2008 10:14

Tak jsem to toho graficky vyladěného dimka skinu 1.3.25a pro rozlišení dodělal úpravy, na které jsme zvyklí + něco navíc.
Vlevo dole (na screenu červený rámeček) již je nejen indikace metody trasy, ale i skryté tlačítko pro volbu metody trasy (vyvolá menu s nastavením silnic, typu vozidla a metody trasy).
Po spuštění skinu zde bude 0, stačí kliknout na ukazatel příští změny směru vlevo nahoře – vyvolá info o trase a při návratu zpět již je indikace metody zobrazená.
Stejně tak při změně metody se zde ukáže vždy ta aktuální.

Napravo od tohoto tlačítka (na screenu modrý rámeček) je skryté tlačítko, které vyvolá tripcomputer.

Obě tato tlačítka navíc vyvolají při dlouhém stisknutí mp3 přehrávač.

Zvětšil jsem i velikosti údajů v panelu a jména ulic při horním i spodním okraji.
Pro spouštění aplikací je nutno mít složku APP v My Flash Disk - vit http://www.tomasII.cdc.cz
Pro funkčnost hlasového varování radarů nutno mít na úrovni souboru iGO8.exe složku audio, kterou tu pověsil Vovi (je obsahem i souboru ke stažení).
display2.jpg
display1.jpg
display4.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil SvoDa dne 14 zář 2008 10:26, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu