Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: dimKa1319

Příspěvekod Prcek v 11 zář 2008 23:27

Pokud by měl někdo zájem
Naposledy upravil Prcek dne 20 zář 2008 12:45, celkově upraveno 1
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

Příspěvekod SvoDa v 12 zář 2008 05:54

A má me dalšího tunera skinů, to je super. :P
A to se ještě nevrátil do hry JNKopr, který se jen vyjádřil: I will be back :lol: And with me will come Tsunami skin :!:
Naposledy upravil SvoDa dne 12 zář 2008 07:32, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 12 zář 2008 06:18

Kurnik prcku,kde se to v tobě bere?Já si zatím sám upravil akorát barvu vody na mě oku lahodící modrou a plánovanou trasu jsem si dal červenou.No a včera jsem se pustil do toho startovacího proužku.Ten co známe ze startu windowsůůůů.Dnes budu pokračovat.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 12 zář 2008 23:14

Dimka 1.3.19 už visí na webu i s upraveným jazykovým zipem pro plné počeštění ve věech "Mio" rozlišeních.

Ve rozlišení pro 320x240 a 240x320 nemá prakticky chyby, pro 480x272 má ale asi 25 chyb, které snad budou postupně opraveny. V poslední verzi 3.1.25 použitelné v Cx20 je něco opraveno a zase další chyby přidané. Takže vyčkávám, jak se to vyvrbí. Škoda, že ve verzi pro Cx20 je ještě hodně chyb, naštěstí téměř žádná nebrání jeho plné funkčnosti.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 zář 2008 12:31

Mám dotaz.Už někdo testoval posledního Dimku?diMkaspecter1330a. Nějak se mě nedaří to rozjet?Při načítání Mainscreen Load,to jest při startu mě to vyhodí hlášku:Failed to open file:audio/voice_sound_delays.ini exiting aplication.A nenastartuje se. :o
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Re: Dimka skin

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2008 13:06

No mělo tě trknout, že není něco v pořádku s audio/voice_sound_delays.ini

Na dimkově webu byste se dočetli, že dimka dělá skiny pouze pro rozlišení 240x320 a 320x240 (tyto skiny se jmenují diMka ORIGINAL a kamery jsou v nich řešeny postaru).
Do 416x234, 480x272 (jmenuje se to Specter version) to předělává někdo jiný, proto jsou tam chyby a tito editoři začali koncepčně totálně jinak řešit hlasy než jsme zvyklí z ostatních skinů:
všechny skiny dopusud provazovaly hlasové soubory radarů s těmi soubory, které jsou ve složce audio v iGO8. Je tam pro každou rychlost s každým typem radaru nahrána příslušná hláška.
Nejnovější verze dimky však mají hlášky jinak řešené - hláška je složená ze dvou souborů (jako je tomu např. u hlasového navikování - jeden pokyn složený z více souborů) -jeden soubor obsahuje typ typ radaru a druhý rychlost. Navíc musí být zvášť ve složce male (můžský hlas) a ve složce female (ženský hlas) - obě složky ve složce audio, kde máme naše soubory. V praxi to al znamená, že můžeš mít nahraný jen dva hlasy (jeden ve složce male a jeden ve složce female).
Nevím proč to Specter dělá, bourá tím koncepci jiných skinů, takžé já zůstávám u osvědčeného.
Takže si musíte stáhnout jazyk z jeho webu (čeština tam není) tak zkus třeba angličtinu a obsah jeho složky audio můžeš klidně přihrát do své stávající složky audio, protože tam vlastně budeš nahrávat složky male a female i s jejich obsahem, takže se to nebude mezi sebou bít. Nezapomeň přímo dos ložky audio, tzn. vedle složek male a female nahrát soubory voice_file_structure.txt a voice_sound_delays.ini., tzn. to, co iGO8 nemohlo najít a proto se nespustilo.

Toto všechno je popsáno na internetu, byť někdy v cizích jazycích, nebo v různých diskusích, takže dopuručuji při jakémkoliv kontaktu s novými skiny, než ho někdo nahraje do navigace, přečíst i pár řádků kolem, na kterých se o tom skinu něco píše. Jednou by se taky mohlo stát, že se navigace poškodí a zvědavost za to nestojí.

Jinak vlákno nese zavádějící název - mělo by se jmenovat jen dimka, protože ta verze, kterou jsem začal předělávat je 1.3.23 a jestě stihl z verze 1.3.24 zapracovat možnost zadávání adres i dle čísel popisných, což 23-ka ještě neuměla a toto jediné taky 24-ka přinesla.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod deusexx v 13 zář 2008 14:27

Dane díky.Ono mě to trklo s tím hlasem.Ale už mě bohužel nenapadlo, ty hlasy z jeho stránky stáhnout :oops:
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 13 zář 2008 17:37

Pro zájemce o české hlášení radarů: stáhněte si soubor AUDIO.ZIP a po rozbalení zapracujte do skinu místo původní složky Audio. Jsou tam hlasy Adam a Jitka.
Funguje (vyzkoušeno) od verze 1.3.25, i v aktuální verzi 1.3.30a.

Drobné nedostatky:
- není česká hláška pro konec úsekového radaru - nechal jsem tam anglickou.
- nejsou hlášky pro rychlosti končící na 5 (15, 25, ...); předpokládám, že v CZ a SK se to nevyskytne.
- nejsou hlášky pro omezení v mílích; předpokládám, že je tady potřebovat nebudeme.

Jeden poznatek s nastavováním vzdálenosti varování: u Dimky se tím šoupátkem nastaví vzdálenost pro hlasové varování, vizuální startuje podle nastavení v SYS.TXT. Dá se to tedy nastavit různě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2008 18:15

No a tady je vytuněný Dimka ve verzi 1.3.25a pro 480_272 http://www.i-go8.com/2008/09/dimka-1325 ... -only.html
Má jen jednu jedinou cybu - je dělanej pro ASUS, ale i pro MIO, ale u MIO nejde iGO8 vypnout - hodí to chybu. Abys igo8 vypnul,musíš do jiného skinu.
Má to ale kromě volby ukončit, taky volbu na lištu, kdy se dostaneš do MioMenu, třeba pro zapnutí BT,... (iGO8 beží na pozadí) a po kliknutí na MioMap jsi zas zpátky v iGO8, takže teoreticky vypínat nemusíš, ale když přecijen, tak jen z jiného skinu - je tam vazba na soubor off.exe a ikdyž ho máme v APP a nastavil jsem k němu ve skinu v souboru start.ui cestu, chbyu to háže stále.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 13 zář 2008 18:32

Dane tak jsem to zkoušel stáhnout a po změně složky audio od Voviho skin jede super a dá se i vypínat bez problémů.
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu