Zdravím vás tu všechny a smekám!
Chtěl bych touto cestou veřejně poděkovat všem zasloužilým členům tohoto fóra, kteří mi pohli rozhýbat mé umrtvené MIO C 520 po aplikaci špatného ppath.txt. Zůstalo mi viset na oranžové úvodní obrazovce a hotovo.
Konkrétně nejvíce uživateli Svoda, který mě "nakopával" správným směrem tak dlouho, až se dílo podařilo. Opravdu smekám před tímto človíčkem!

Nebýt jeho, skončilo MIO u Addama. A tímto ho taky veřejně zvu na pivo! Útratu platím!
Dále chci také poděkovat Tomášovi (Tomasii), který mě taktéž naváděl správným směrem, včetně technického unlocku, který mě nakonec zachránil.
Dalším mým zachráncem byl amatér - který mi taky pomáhal svými vědomostmi k cíli.
Také uživatel PVZ a jeho zkušenosti mě přiměly k myšlence - zkoušet všechny možné Unlocky a nespoléhat na jeden.
A taktéž chci poděkovat Addamovi, který mi přislíbil bleskovou pomoc v případě mého neúspěchu - s přeflashováním MIO.
Znovu chci ještě jednou vyzdvihnout Svodovy zásluhy, ty byly největší, nejlepší, jeho rady byly přesné, včetně odkazů na danou problematiku, prostě Svoda je Bůh
Celou problematiku mého průseru popíšu do jiného vlákna.
Mějte se všichni super! A fóru přeji dlouhý život!