Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod Schumi9 v 12 lis 2009 18:29

Tak se chystám objednat už svůj druhý kousek z DealExtreme, tentokrát nějakou 5" navigaci ale měl bych dotaz. Jsou v nich vůbec nějaké hardwarové rozdíly? Ceny a vzhled se mírně odlišují ale nevidím zásadní rozdíl v popiscích. U některých není napsaný FM transmitter ale přitom na obrázcích z menu je, tak nevím. Má někdo zkušenosti s tímto modelem za 95 dolarů? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26915
Díky
Schumi9

Příspěvekod ovis v 12 lis 2009 18:48

Tak na této navigaci http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29219 my odešel displej a zrovna když jsem měnil žigula za ten novější skin
nic méně neví někdo kde bych ho sehnal.
Android GPS Čína
ovis

Příspěvekod vovi v 12 lis 2009 20:32

@ovis: ten displej by nejspíš měl být totožný se 4,3" 480×272 displejem, který užívají MIO Cx20 - a ten bez problémů vyměňují v servisním středisku pro MIO v Táboře (VPS Data - jestli mě paměť neklame). Otázka ale je, jestli nebude levnější objednat nový stroj - 80×17=1360,- a ten displej tady bude určitě dražší. Možná bych zkusil najít přes inzerát někoho, komu se odporoučela 4,3" navigace a displej má stále funkční ... i tady na fóru už sem tam někomu podobný stroj chcípnul.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod vovi v 12 lis 2009 20:39

@Schumi: podle mého je to všechno na jedno kopyto - jeden MB, stejný displej, jiná krabička. Většina jich má shodné i rozložení konektorů a slotu. Mám podobnou a řekl bych, že jsou uvnitř shodné. Je třeba jen číst specifikaci - pokud by se tam uvádělo, že čte karty jen do 4GB, pak bych volil raději tu, která tam má uvedeno "up to 8GB" (a ta tvoje to tak má) - pak totiž bude umět i SDHC karty s vyšší kapacitou (moje bez problému čte 16GB Transcend - mimochodem u Dealextreme je za 38 USD).
Pokud nějaké rozdíly budou, tak se určitě srovnají tím novým FW - ten je ostatně "univerzální" pro celou řadu 4,3" i 5" strojů.

V poslední době se ale objevily i 5" navi s WinCE 6.0 a rychlejším procesorem - ty jsou ale zhruba o 20 USD dražší.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod pytlak v 14 lis 2009 23:17

@hobos Vyzkoušej různé USB kabely, většina z nich se na mé navigaci také tak chová (mezi nimi i original kabel k navigaci). Mě například asi z deseti vyzkoušených kabelů fungují pouze 3 - kabel k telefonu NOKIA, kabel k foťáku Canon a kabel k nějaké neznačkové čtečce karet. S nimi funguje vše jak má. Takže radím - vyzkoušej kabely i od kamarádů.
pytlak

Příspěvekod hobos v 15 lis 2009 16:06

@PYTLAK
Díky moc za nakopnutí, skutečně až 4 kabel zabral. Jenže zatím mi to není nic platné. Nejsem schopnej přepsat ResidentFlash na ResidentFlash2 a to ani přes PC, ani přímo v navigaci. Připadám si jak hňup. :(
hobos

Příspěvekod SvoDa v 15 lis 2009 16:24

ResidentFlash je pevný název tvé diskové jednotky a proto přepsat nejde. A proč bys to taky dělal :?: :!:
viewtopic.php?p=31021#p31021
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hobos v 15 lis 2009 18:10

@SvoDa
Chtěl jsem si tam dát to lepší menu. Nebo kam podle tebe ten adresář YFAP30 ?
hobos

Příspěvekod SvoDa v 15 lis 2009 18:37

V tom odkazu viewtopic.php?p=31021#p31021 Toimáš Kubec popisuje , že
Tomáš Kubec píše:Ta složka je neviditelná. Nainstaluj si Total Commander + plugin pro Windows CE a tam se do té nevidiltelné složky přepni.

Jak se dostat do ResidentFlash2 máš popsané v odkaze hned na začátku: http://wiki.dealextreme.com/%28X%281%29 ... ve_menu_30
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hobos v 16 lis 2009 06:23

SvoDa píše:V tom odkazu http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... 021#p31021 Toimáš Kubec popisuje , že
Tomáš Kubec píše:Ta složka je neviditelná. Nainstaluj si Total Commander + plugin pro Windows CE a tam se do té nevidiltelné složky přepni.

Jak se dostat do ResidentFlash2 máš popsané v odkaze hned na začátku: http://wiki.dealextreme.com/%28X%281%29 ... ve_menu_30

Já vím. To jsem samozřejmě četl. Otravuji právě proto, že mi to nefunguje. Bota bude někde jinde. Jako bych nemohl změnit atributy toho adresáře. :(
hobos

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy