@jirkous3: my se tady ale bavíme o zpomalení týkajícího se zvuku při míjení radaru u rozšířených radarů, které jsem jako možnou úpravu popisoval zde
viewtopic.php?p=32822#p32822 V této souvislosti se dnes vovi zmínil
vovi píše:...zapnutí toho zvuku při míjení radaru způsobuje těžké zpomalení grafiky iGo8....
Píšeš o tom samém ? Ty máš MIO P560 (240x320) a v odkazu publikovaná úprava speedcam je pro 480x272, pokud sis to tedy do svého rozlišení taky neupravil, popř. pokud používáš nerozšířené radary, kde ten zvuk při míjení je již v originál Extension/speedcam.
Jak už jsem napsal já, IvoK a expertdb, žádné zpomalení v této souvislosti (zvuku při míjení radarů) a za sebe píšu, že ani v jiné souvislosti s radary, nezaznamenávám (zkoušeno taky u verze 8.3.2.97313 s data.zip v10b a i u 8.3.4.102680s data.zip_da, vše na SD).
Vojto, ještě mne napadlo, ty iGO8 jedeš z MFD, zkus to z SD. Já jsem pocítil, zatím jsem to nepublikoval, že některé funkce jsou zpomalené, když jedu iGO8 z MFD (např. externí countryinfo spuštěné ze skinu když mi jede iGO8 na MFD má trhané pohyby těch obrazovek, byť je CI v MFD/APP. Když CI spustím z iGO8 běžícím na SD (CI má jen jedno - jen to v MFD/APP), jede jak víno).