Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Databáze údajů CountryInfo pro skiny

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Databáze údajů CountryInfo pro skiny

Příspěvekod amatér v 30 říj 2009 15:08

Bohužel naši zvolení zástupci na to mají jiný názor, no a když se 21. května 2008, probudil spící ministr zahraničí ČR a zjistil, že jeho nezávislost uznaly i USA, nic s tím nenaděláš. :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 01 lis 2009 19:21

Sorry za OT: Harcariku, ten Tvůj avatar mě jednou dostane! Vždycky se vyděsím, co to je za lumpárnu, vypadá to dost realisticky! :lol:
Lakva

Příspěvekod Jarouš v 02 lis 2009 07:55

Mě už dávno dostal.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 03 lis 2009 06:44

Pokud vím, tak Mirek vypreparoval to své CountryInfo z Beckera.
Celkem mne překvapilo, že to má i navigon.
Dokonce z recenze vyplývá, že Informace po přejezdu hranice se objeví stejně jako u Gurjonovic CounryInfo, ale v designu Beckera :!: http://navigovat.mobilmania.cz/testynav ... XPS=&EXPA= :o
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 03 lis 2009 07:50

Becker má tohle už dlouho, jenže pokud vím, objeví se jedině info přes celou obrazovku tak jak je na obrázku v recenzi na Tvém odkazu - v podstatě tak, jako my máme stránku s podrobnostmi o zemi v tomhle CountryInfu.
Gurjonovo řešení v kombinaci s tímto se mi líbí mnohem víc. Když přejedu hranice, vyjede na mě jen malý proužek, ale nemusím na něj koukat hned a nezakryje mi navigační obrazovku. Když doma v klidu plánuju cestu, můžu se podívat na všechny údaje dopředu a vyvolat si pohodlně všechny země, kterými pojedu.
Ideální :-)
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 03 lis 2009 07:57

jj, taky preferuji to, co udělal Mirek - "externí" CI, a to co udělal Gurjon - na hranicích automaticky vyskakující malé CI.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 03 lis 2009 21:44

Pánové, je ještě k dispozici CountryInfo pro 320x240? Stáhnul jsem si znovu to Hracarikovo, jak se na to odkazuje v prvním příspěvku, ale to už je taky 480x272. Máme ještě nová data pro QVGA?
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 03 lis 2009 22:04

SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 03 lis 2009 22:54

MOC DĚKUJI!!! :D
Lakva

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu