Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s instalací POI

Re: Problém s instalací POI

Příspěvekod amatér v 13 srp 2009 20:31

:idea: No to, TB je ta hloupá banka co někdo jednou chtěl
TB.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 13 srp 2009 21:17

No blbce ze mě udělala dostatečně :lol: :lol: a toji ani neznám :!: :o
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jkmaxfli v 30 říj 2009 08:01

Já to napíšu sem,ať nezakládám nové vlákno.
Používám skin viz.podpis a mám nahrané v content\poi\CzechRep_2009_07_21.poi (asi 37MB)

...to je vše v pořádku,ale vytvořil jsem si i složku dle návodů content\userdata\poi\----------a na zkošku jsem tam šoupnul soubor------CZ-Hrady.kml

Při vyhledávání hradů v seznamu je vše v pořádku,najde celý soubor + hrady,ale jde mi o to,že bych potřeboval,aby se mi na mapě zobrazovali ikonky hradů,tento skin je pro mě velmi důležitý a nechci ho měnit,půjde nějakým způsobem ikonky zobrazovat? ;)
jkmaxfli

Příspěvekod SvoDa v 30 říj 2009 08:30

A co kdybys místo přemýšlení o tom, kam vložit dotaz, zkusil ten čas věnovat tomu, že bys zkusil vyhledat prostřednictvím search.php , jestli se to tu již někdy neřešilo a jestli tu už třeba nemáš odpověď ? Třeba tady - viewtopic.php?p=28813#p28813 :?:
Toto fórum už existuje rok a půl a věř, že na spoustu věcí tu už opravdu odpovědi jsou a není třeba se znovu ptát, když stačí hledat ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jkmaxfli v 30 říj 2009 08:40

To je sice hezký,taky jsem to vlákno naleznul,ale na moji odpověď tam není nic.Nechci ikony editovat,ale jen je zobrazovat,pokud tam je někde návod jak na zobrazování ikonek souborů .kml v amigo,tak budu rád,když mě na odkaz navedeš,jinak jak jsem se již zmínil,tak bych nerad měnil skin za nový aktuální,tento mi maximálně sedí,tak jestli by to šlo udělat i v tomto mém skinu.díky.
jkmaxfli

Příspěvekod SvoDa v 30 říj 2009 08:43

Je tam jasně napsáno:
amatér píše:V default verzi je možné ikony vyvolat zápisem do souboru poi_viscar, jak na to jsem popsal zde
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... car#p19474.
Pokud chceš aby se ti zobrazovaly i ikonky .kml musíš použít skin, který tyto funkce již podporuje.
- Sbertuad od verze 4.x
- DJ.Amigo od verze 3.2
- Dimka pro Amigo

Jestli to umí i skin DJ AMIGO 2.0 AMATER+ který používáš nevím, ale předpokládám, že ano.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jkmaxfli v 30 říj 2009 10:15

SvoDa píše:Jestli to umí i skin DJ AMIGO 2.0 AMATER+ který používáš nevím, ale předpokládám, že ano.

A pokud to tento skin umí,co musím konkrétně provést?

Nerozumím totiž této větě:na přiloženém obrázku jako příklad ikonka prodejce vozidel. Jen je škoda, že nikde není návod na to jak zprovoznit zobrazování ikon .kml souborů.

Obrázek
jkmaxfli

Příspěvekod amatér v 30 říj 2009 10:34

Já někde ten návod ještě mám, podívám se na to.
amatér
Moderátor

Příspěvekod jkmaxfli v 30 říj 2009 12:20

Díky moc,jsem ti zavázán. ;)
jkmaxfli

Příspěvekod amatér v 30 říj 2009 18:19

Našel jsem to. Nejdřív je ale potřeba se tam zaregistrovat.
Kód: Vybrat vše
http://4pda.ru/forum/index.php?act=Search&CODE=show&searchid=0232e65e2b0bd4d792ec7f9f362148ac&search_in=posts&result_type=posts&highlite=%2Bpoi_viscar.txt
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO