Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod carlos999 v 06 říj 2009 19:14

Mám taky luccu mp3 a stímto, verze iGo8.3.2.64873.se mi to rozchodit podařilo,ale mám jiný problem,měl jsem navi přes kolíbku,kdy mi při navigování vždy se rádio,nebo cd ztišilo na ten čas co ta paní dávala pokyn,teď mi to nejde,jen přes aux
MIO MOOV 360
carlos999

Příspěvekod hladik2 v 08 říj 2009 11:41

Pro zájemce o Igo8 8.3.4.102680 na Blaupunkt Lucca Mp3-3.3 uvádím další předělaný sys.txt
sys.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 08 říj 2009 11:53

Užitečná práce! Až dodělám konečně novou verzi SYS.TXT, tak bych rád připravil i vlákno s nastaveními specifickými pro jednotlivé stroje. Takže s tvým (doufám) svolením bych to tam pak použil.

A jen drobnou poznámku: podle mých pozorování u posledních verzí iGo8 8.3.x (určitě u 93112 a 102680) nefunguje vypnutí hlášky "Přepočítávám trasu" v sekci [sound.announcer], položka "recalculate". Naštěstí ale začala fungovat alternativa:

[interface]
voice_recalc=0 ; 0...nehlásí, 1...hlásí "Přepočítávám trasu"
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 08 říj 2009 17:00

Takové hlasové info: "Přepočítávám trasu" se mi již mnohokrát vyplatilo, když nesleduji navigaci a zapomenu odbočit.
Ta hláška mne na to upozorní, protože pak mrknu na vzdálenost do cíle a když je delší než před tím, tak jsem zapomněl odbočit. ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod hladik2 v 08 říj 2009 19:57

To vovi:Super poznatek,nicméně já to řešil tak ře jsem recalc.ogg,nahradil souborem který jsem přejmenoval,takže sjetí z trasy je trojí pípnutí.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod carlos999 v 17 říj 2009 16:16

Neví nikdo co s tím zvukem?Mimo jiné mi zvuk nejde ovládat tlačítkami vol +-,ale tlačítkami info a menu ovládám zvuk
MIO MOOV 360
carlos999

Příspěvekod hladik2 v 20 říj 2009 12:29

V igo není namapováno přiřazení kláves pro blaupunkt,už jsem se s tím vztekal dost,vyhovuje nastavení zvuku přímo v programu,asi to neřeš,Blaupunkt byl dříve jak igo a tak to madaři nezabudovali
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod carlos999 v 20 říj 2009 17:00

Díky za info
MIO MOOV 360
carlos999

Příspěvekod chosejoe v 26 říj 2009 20:29

hladik2 píše:A jěště něco od jiného uživatele Blaupunktů,

Stiahni program program CeRegEditor, pripoj zariadenie cez ActiveSync:
po pripojeni chod do:
HKEY_LOCAL_MACHINE\init

Klikni dvakrat na:
Launch50 - MyShell.exe

a prepis:
MyShell.exe na explorer.exe

Po resete mate odblokovane zariadenie a mozete nahrat: TomTom, Igo, Navigon ....

prosí o pomoc s odblokováním
tak jsem si stáhl ceregeditor a nedaří se mi s navig. Blaupunkt lucca 3.4"MP3" se s PC propojit pro odblokování.
dostal jsem se do menu nav. a changeUSB.exe jsem nastavil ActiveSync. Ale i tak se mi nedaří to s PC propojit
dělám někde chybu

Pepa
chosejoe

Příspěvekod chosejoe v 26 říj 2009 20:43

hladik2 píše:Jěště přidám něco pro tz co mají Blaupunkta novějšího,už s Usb.
IGO8 PRO Blaupunkt Lucca 3.3 a vyšší
1.Připojit kabel usb k navi a počítači.
2.spustit navi,po najetí varování o bezpečném používání navi,ATD.naběhne OK a tehdy poklepeme do levého horního,pravého horního a pravého dolního rohu obrazovky navi,po malinké době skočí navi do servisního menu.
1) po vstupu do servisního menu je potřeba nahodit "File Explorer" dále jen FE (je tam tlačítko), ale ten je sám o sobě zcela k ničemu. Takže FE otevřte složku windows a najděte si soubor explorer.exe > naběhne standartní průzkumník jak ho známe z normálních PDA ale i z našich počítačů.
2)Opět se dostat do FE jenže místo exploreru najít changeUSB.exe. Tendle prográmek určuje chování navigačky po napojení na USB port. Takže po spuštění výše uvedenýho prográmku zvolte UDisk (je tam takovej ten přepínací puntík) a pod tím zaškrknout Enable My Flash Disk. program vás vyzve k resetování, tak to udělejte a získáte možnost aktualizovat mapovej soft přímo pomocí USB (bohužel 1.1 ). Ve windows naběhnou nespíš 3 usb disky ale na dva se nebudete moci dostat to ale nevadí, podstatný je ten který otevřít pude, protože se v něm krom jiného nachází složka Lucca (obsahuje navsoft) !!!!
No jinak snad nemusím dlouze vysvětlovat že při začátku takový činosti jako je tato, platí zásada zálohovat, zálohovat a ještě jednou zálohovat !!!.

Ahoj volám také o pomoc - další počítačový expert - kterému nejde rozchodit igo8 - verze - 8.3.2.64873
- navigace lucca3.4 DACH "MP3" - ozn. 7612201280 - německý -win 5.0

1) povedlo se dostat do menu nav. a zpovoznit flash disk navigace abych se dostal do navsoft lucca
2) do složky LUCCA jsem zkopíroval igo8.exe a přepsal na lucca.exe - původní lucca.exe jsm přejmenoval na lucca1.exe
3) nikde jsem nenašel v navisoft soubor " sys.txt" - na SD kartě taky není
- tady jsem tím pádem skončil - co teď??

- vytvořil jsem proto nový sys.txt a vložil tam dle předchozích návodů .
- resetoval navigaci a spustil - následovala hláška ERROR - program application database cannot be found

No a tady jsem se už nikam nepohnul - prosím o rady -
chosejoe

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy