Rád bych řekl, že to mám pořešené, ale v reálu ještě netestováno.
K otázkám:
Při návratu na skin 6.11_tSi_da je to opravdu bez problému a vše chodí jak má. Testováno v reálu a restart nenastal.
Bohužel u poslední verze jsem s tím hodně bojoval a hodně toho měnil a upravoval.
Jak už jsem zde psal...od smazání složky SAVE až po formát karty a čistou instalaci.
Při nové instalaci jsem nepoužil ani část zálohy.
Zvuky jsem upravoval i před tím, ale nejsem si jist, že jsem toto měnil i u povolené rychlosti.
Pravdou je, že když jsem v současné době měnil nějaký ten zvuk u povolené rychlosti, tak v simulaci nastal okamžitě restart.
Pak jsem tedy změnil zvuk u překročení rychlosti a v simulaci bez restartu.
Teď tedy mám v navigaci vše jako čistou instalaci a projel jsem každou složku kde jsem odstranil vše co mi přišlo nedůležité.
Myslím si, že ten pořádek jak ve složce SAVE a ne jen tam byl už potřeba.
Ještě malá poznámka:
u nastavení " zvuk při zvýšené / snížené povolené rychlosti nastaven na !OverSpeedOn a !OverSpeedOff v simulaci následuje restart.
Teď mám nastaveno na: !nav_ding a !nav_dingding a v simulaci bez restartu. Tedy zatím ok, ale bez testu v reálu.
V nastavení dopravní upozornění když mám vše zaškrtlé, tak restart následuje také, ale tady jsem zjistil, že se doba restartu opravdu prodlužuje.
U tohoto nastavení jsem si ještě všiml, že šoupátka nereagují. Když toto ponechám zaškrtlé a nepoužiji šoupátka které nefungují,:-( tak jsem restar nezaznamenal.
Ale když vše zaškrtnu a snažím se použít nefunkční šoupátka, tak restart následuje, ale ne pokaždé. Tedy vše testováno jen v simulaci.
Toto jsem ještě netestoval v reálu.
Je to jen můj dojem, ale mám pocit, že u této poslední verze je chyb více a takto reagují.
Bohužel smutné a pro nás nepotřebné je, že se to každému chová jinak.
Ale pravdou je, že už se koukám i hlouběji do navigace a snažím se konečně programovací jazyk pochopit. A z toho všeho jsem už dost unaven a tak nějak ze všeho zmaten, že je dost možné a já bych tomu věřil....že nakonec to bude banální chybka.
Jak říkám....navigace není něco co bych dobře ovládal. Když by šlo o web a nebo samotné PC, tak to bych věděl a i si poradil.
Ještě lépe když by šlo o fotografování, ale tohle zatím ne.
Bohužel není teď moc času se do toho zakousnout a vše pochopit lépe.
Tím bych rád jen upozornil, že vše co jsem zde napsal neberte na 100 %. Protože už se v tom vrtám tak moc a i dlouho, že jsem mohl něco opomenout a nebo svou nepozorností zblbnout nekdě neco já.
MIO Moov 360u, MioMap 2008 v1.0 Build 2.2.7890594, ( mapa celé EVROPY ), SD 2GB, TMC Traffic Cradle ( Cradle Kit ), gj6.16_tSif, verze iGo 8.3.4.117940. MioPocket 4.0 Release R67.