EDIT: a ještě doplním - spousta popisů co je co ve skinech se dá najít zde ... kdysi jsme vytvořili vlákno viewtopic.php?f=12&t=140 , s odkazy na podobné příručky a informace

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
vovi píše:@SdKfz.171: Ta utilita PANIC je zabudovaná v GJ, odvolává se na složku UTILITY. V Danově úpravě asi povede cesta do APP/Utility, ale v origo GJ by to nejspíš mělo být vedle EXTENSION - zapátrej u GJ na webu.
A mám dojem, že složku APP má TomášII i pro svou C710 (čili 320×240) - nevím, do jaké míry jsou ty které programy závislé na rozlišení (a na WinCE 4.2), ale zkus se podívat sem: http://www.tomasii.cdc.cz ... do části iGo8 - Skiny pro Cx10 - Úvod a datazipy.
ahop píše:Ahoj, tak jsem dnes chtěl otestovat vše co je nového u verze Gurjon 6.12a_tSi_da
Na první pohled se zdálo, že vše funguje, ale sednu do auta...
zadám cestu a restart
Bohužel se mi nepodařilo změnit cestu (adresu ) protože jak naběhne mapa, tak okamžitě restart.
Teď u toho sedím doma a neustále při zadání cesty a navigovat restart.
Nechápu
Vše použito ze strany 1 až na složku App ketrá byla dodána dodatečně.
Složku SAVE jsem zatím nemazal.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků