SvoDa píše:Zjistili jsme s IvoK zajímavou zkušenost, která zcela eliminovala jeho restarty 102ky po probuzení...............
K chování iGO 8.3.4.102680 o kterém píše SvoDa na předchozí straně, bych doplnil ještě svoje poznatky:
Používám dvě
nezávislé instalace. Jedna na MFD\MiomapMiomap(8.3.1.53558) a druhá na SD kartě v adresáři iGO832. Nemám v sys.txt žádnou vazbu mezi těmito verzemi.
K té 102ce:
Musím se přiznat, že jsem nad 102kou (před posledí úpavou, kterou popisuje SvoDa na předchozí stramě) skoro zlomil hůl!
Měl jsem ji na sólo SD kartě(Trancent).
Ty neustálé, nepravidelné, restarty mne tak naštvaly, že jsem 102ku přstal používat. Vždy mne "vypekla", v tu nejhorší chvíli. Jednou se restartovala po nočním uspání, jindy při 5 minutovém, když jsem třeba jen tankoval. Udělelal jsem tedy test, kdy jsem po sobě několikrát uspal a probudil 102ku a při cca 3-4 probuzení se restartovala!

Bylo divné, že mně se stále restartovala a SvoDovi ne.
Rozdíl byl v instalaci.
Proto jsem nakopíroval 102ku a další nezbytné soubory do samostaného adresáře iGO834 na SD kartě a úpravě sys.txt (a dalších, jak popisuje SvoDa na předchozí straně), tak aby si 102 v adresáři iGO834 brala content z původní složky iGO832.
Po úpravě se mi 102ka již
nerestartovala po probuzení.
Udělal jsem samosebou test, kdy jsem ji 10x po sobě uspal a probudil a
nerestartovala se!
Budu 102ku jistě ještě sledovat, hlavně v autě za jízdy.