Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2009 10:46

Zkus znova stáhnout AutoExitShut a FuelCalc. Píšeš, žes je smazal, ale tím, že v původním fuelcac udělal Gurjon chabu (zapomněl na uvozovky), zůstaly stopy v souboru PERMANENT_V1.sav v SAVE. ten smaž a zkus to znovu
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 08 říj 2009 11:55

SvoDa píše:Ona je ještě v browsemap.iu sekce
<script sc_StartPlanModeMenuPlan_Refresh>
;--gj - lat/lon Position
GET_CURSOR_POS vGeoInputLongitude vGeoInputLatitude
</script>

který říká, aby se to takto chovalo v PlanMode, tzn. plánovací mapě.

Pokud to chceš v normální mapě, tak bys tento script musel nakopírovat v browsemap.iu i do sekce MapState nebo BrowseMap (navigační mapa, nemůžu ti teď vzpomenout) nebo vytvořit sekci jen s tímto scriptem a s názvem MapState či BrowseMap jako u těch ostatních, které jsou pro MapState či BrowseMap, ale netuším, co to udělá.

Tak jsem se v tom tak cvičně hrabal a samozřejmě výsledek = 0. Chyba bude nejspíš v tom,že nevím pořádně co,jak, kde :evil: :) . Dostal jsem se do stavu,že vyskakuje informační okno ale hodnoty souřadnic jsou nuly. Docela by se mi to líbilo,ale žít se bez toho dá :D . Spíše mne mrzí ,že jsem na to nepřišel.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2009 12:42

JJ, tím jsme si ti, co se hrabou ve skinech prošli a časem poznáš, že nejúspěšnější metoda bývá pokus - omyl :lol:
Onono stačí, abys zapomněl na uvozovky, apostov, mezeru,... jak se to povedlo s uvozovkama Gurjonovi v tom fuelcalc, pustil to ven a způsobil paniku, bo to ve verzích 8.3.2.kolabovalo všem ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2009 12:51

V prvním příspěvku tohoto vlákna byla přidána složka APP (díky tomasii za svolení ;) ) s těmi aplikacemi, na které se jsou namapovány tlačítka v rychlém menu skinu gj_x.x_tSi šahající do My Flash Disk/APP.
Komplet složku APP se spoustou dalších aplikací, pro které si lze nastavit cesty ve skinu např. pomocí half-patch "Externí aplikace" zde - http://www.tomasii.cdc.cz/uvod_a_datazipy.html v sekci "SOUBORY SPOLEČNÉ PRO VŠECHNY SKINY".
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod harcarik v 09 říj 2009 07:24

V Extension \ CountryInfo v tom kde už je diaľnica zelená v CountryInfo.ini pri Slovensku treba zmeniť rýchlosť zo 60 na 50.
Ďakujem
harcarik

Příspěvekod expertdb v 09 říj 2009 11:38

Pánové,mám k vám velkou prosbu. Mohl by mi někdo krátce posat co znamenají některé příkazy ve skinu?
takže: <header>
<state xxxxxxxxx>
<layer>
<SPRITE xxxxxx>
< template=xxxxx>
<SLIDER ....>
Nějakou představu mám,ale ta nemusí být správná. Děkuji moc.
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod vovi v 09 říj 2009 11:47

<header> je sekce určená pro deklarace
<state> označuje "stav zobrazení" ... tedy třeba slouží pro přepínání mezi GJ speedometrem, navigační mapou, plánovací mapou, ...
<layer> je část zobrazení, se kterou se zachází jako s celkem ... dá se tedy např. celá zobrazit nebo schovat ("state" se skládá z "layerů")
<SPRITE xxxxxx> slouží pro definici charakteristik zobrazování obrázků ... např. která ikonka radaru se zobrazí v závislosti na blížícím se radaru, ...
< template=xxxxx> je šablona, obvykle definuje společné vlastnosti (polohu, tvar, podkladovou bitmapu, font,...) třeba pro tlačítka
<SLIDER ....> je ovládání hodnoty proměnné pomocí "šoupáku"; plynule nebo pomocí výběru z vypsaných hodnot
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SdKfz.171 v 09 říj 2009 12:04

SvoDa píše:V prvním příspěvku tohoto vlákna byla přidána složka APP (díky tomasii za svolení ;) ) s těmi aplikacemi, na které se jsou namapovány tlačítka v rychlém menu skinu gj_x.x_tSi šahající do My Flash Disk/APP.
Komplet složku APP se spoustou dalších aplikací, pro které si lze nastavit cesty ve skinu např. pomocí half-patch "Externí aplikace" zde - http://www.tomasii.cdc.cz/uvod_a_datazipy.html v sekci "SOUBORY SPOLEČNÉ PRO VŠECHNY SKINY".

Je ta slozka APP pouzitelna take pro jina rozliseni - treba 320*240 meho ASUS P552w? Vlastne by me z ni zajimalo jenom to panicke tlacitko - sice me jeste zadny rakousky Simir nekontroloval, ale vsechno byva jednou poprve...
מצדה לא תיפול שוב!
SdKfz.171

Příspěvekod expertdb v 09 říj 2009 12:05

Mockrát díky za objasnění.

Ještě se zeptám mimo mísu. Nevíte , zda lze v Notepadu+ nějak zafixovat zvolenou syntaxi? Vždy po otevření programu se načítá "normální text". Chtěl bych tam něco jiného,ale nepřišel jsem na to jak.
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod vovi v 09 říj 2009 12:10

@SdKfz.171: Ta utilita PANIC je zabudovaná v GJ, odvolává se na složku UTILITY. V Danově úpravě asi povede cesta do APP/Utility, ale v origo GJ by to nejspíš mělo být vedle EXTENSION - zapátrej u GJ na webu.

A mám dojem, že složku APP má TomášII i pro svou C710 (čili 320×240) - nevím, do jaké míry jsou ty které programy závislé na rozlišení (a na WinCE 4.2), ale zkus se podívat sem: http://www.tomasii.cdc.cz ... do části iGo8 - Skiny pro Cx10 - Úvod a datazipy.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu