Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod expertdb v 07 říj 2009 13:21

Chtěl jsem zkusit vyvolat "zobrazení souřadnic" přímo z mapy. Zkopíroval jsem celý layer ze Svodova odkazu výše do Navigatemap 480*272, přiřadil ke tlačítku "kurzor"(onlongclick='ui_gjcoord.show, ui_gjcoord.yblend -5 10'>). Při dlouhém stisku tlačítka "kurzor" vyskočí správné info ,ale po klikání do mapy se souřadnice neukazují. (zobrazí se pouze, když tuknu do mapy a pak vyvolám tlačítkem Kurzor to info). Myslíte,že je možno aby info se souřadnicemi fugovalo i přímo v mapě?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2009 13:49

Ona je ještě v browsemap.iu sekce
<script sc_StartPlanModeMenuPlan_Refresh>
;--gj - lat/lon Position
GET_CURSOR_POS vGeoInputLongitude vGeoInputLatitude
</script>

který říká, aby se to takto chovalo v PlanMode, tzn. plánovací mapě.

Pokud to chceš v normální mapě, tak bys tento script musel nakopírovat v browsemap.iu i do sekce MapState nebo BrowseMap (navigační mapa, nemůžu ti teď vzpomenout) nebo vytvořit sekci jen s tímto scriptem a s názvem MapState či BrowseMap jako u těch ostatních, které jsou pro MapState či BrowseMap, ale netuším, co to udělá.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 08 říj 2009 08:47

Jedna technická (to jsou tady vlastně asi skoro všechny :-)):
divím se, že jsem to tu ještě nikoho neslyšel komentovat (snad mi prominete), ale Vám všem nedělá problém čitelnost způsobu výpočtu trasy "Nejrychlejší" apod. v pravém spodním proužku kokpitíku?? Mám na mysli ten Zelený text s bílým okrajem .... i ten text je dosti zhuštěný ...(snad by nějaké zkratky či změna stylu pomohly). Vím, mohu si to změnit sám, ale jen jsem chtěl vznést požadavek na "obecnou" úpravu pro všechny. Pokud s tím mám problém pouze já, tak to pusťte z hlavy.

:!: Abych jen nekomentoval, tak rád přiznám, že tyto úpravy skinu GJ (SvoDa a spol.) jsou prostě super a chtěl bych Vám za extra prácičku tímto opět poděkovat! :!:
tom5

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2009 08:52

A proč si nezapneš v menu - nastavení - vzhled mapy - barevné profily - Gurjonovy barvy: vždy vlastní :!: :?: ;)

P.S.: díky za poklonu ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 08 říj 2009 08:56

SvoDa píše:A proč si nezapneš v menu - nastavení - vzhled mapy - barevné profily - Gurjonovy barvy: vždy vlastní :!: :?: ;)

P.S.: díky za poklonu ;)

Vždyť to píšu ... pokud s tím mám problém pouze já, tak to neřeším ... Pokud to, ale cítíte také jako špatně čitelné, tak by se mohlo jednat o úpravu pro všechny. Navíc pokud si dám "vždy vlastní" tak pokud tam vy něco časem změníte tak já to tam mít nebudu ... a jak jsem říkal "Vaše úpravy se mi líbí" - takže nechci přemýšlet po každém updatu jestli jste tam něco praktického (barevného) zase nepřidali/změnili :D
tom5

Příspěvekod Ivo K v 08 říj 2009 08:58

Tak zrovna toto "Nejrychlejší"/"frekvence a název stanice TMC" jsme s Danem(SvoDa) ladili docela dost dlouho. :?

Je pravda, že používám já i Dan barevné profily: vždy vlastní barvy a né Gurjonovy barvy. :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2009 08:59

@tom5: :o :o :o
Vždy vlastní nesou ty tvoje co si teprve provedeš, ale ty, co jsem již pro lepší čitelnost provedl já a ty je tam máš k dispozici. zapni to a uvidíš :!: ;)
Samozřejmě si je pak také můžeš dle libosti upravovat, ale myslím že tak, jak jsem to provedl já je čitelné tak akorát ;)
P.S. bezprostředně předchozí příspěvek prosím necituj ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 08 říj 2009 09:04

SvoDa píše:@tom5: :o :o :o
Vždy vlastní nesou ty tvoje co si teprve provedeš, ale ty, co jsem již pro lepší čitelnost provedl já a ty je tam máš k dispozici. zapni to a uvidíš :!: ;)
Samozřejmě si je pak také můžeš dle libosti upravovat, ale myslím že tak, jak jsem to provedl já je čitelné tak akorát ;)
P.S. bezprostředně předchozí příspěvek prosím necituj ;)

Ououououou :o :o :o , už mlčím :roll: Nemám více slov ... snad jen dík ...
(to jsem vážně nevěděl ... musím více přemýšlet než něco napíšu ... když ono je to jednodušší se Vás vždy zeptat ;) )
tom5

Příspěvekod expertdb v 08 říj 2009 09:09

Ano taky se mi zdály ty názvy moc malé,tak jsem si je malinko poupravil,přejmenoval, zkrátil. Používám samozřejmě svoje barvy,které mi nejvíce padly do oka. Pokud vím,tak barvy se s upgrady většinou nemění.

Musím taky moc poděkovat a pochválit kolektivu SvoDa a spol. za perfektní pomoc a úpravy ,zvláště pro nás méně chápající.
Fakt máte můj obdiv.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Problem s verzi GJ 6.12p_DA (iGO 8.3.4.102680 + ASUS P552w)

Příspěvekod SdKfz.171 v 08 říj 2009 10:18

Mam problem s GJ 6.12p_DA - jakmile zafixuje polohu, objevi se chybova hlaska "Exception error". Pokud misto GJ6.12p_DA nakopiruju predchozi verzi, je vse v poradku (stejne se to chova i s iGO 8.3.4.93112). Zkousel jsem odstranit jenom half-patche, ale chyba trvala, takze predpokladam, ze problem je ve skinu. Data a branding mam posledni ala Tomsoft.
Nemate nekdo tuseni, kde by mohla byt zarytaja sobaka?
מצדה לא תיפול שוב!
SdKfz.171

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu