Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod expertdb v 05 říj 2009 09:51

No a to je právě ten problém,že se neukáže. Info o zemi se krásně zobrazí avšak bez oné ikonky :evil: .
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 05 říj 2009 10:48

Zapomněl jsem, že je to vázáno na aktuální polohu GPS a máš-li tu ikonku odstřelenou pro ČR ani při průletu přes hranice se neukáže.
myslím, že jsi již klikl na tu ikonku (když tam ještě byla) s tím, že dálniční známku pro ČR zaplacenou máš, tak se ti již nyní neukazuje, protože by tě jen obtěžovala.
Zkus si smazat (přejmenovat) SAVE (možná bude stačit přejmenovat jen soubor PERMANENT_V1.sav, kam se ukládá většina GJ nastavení a i to toll)
toll.jpg
a nech naběhnout skin gj znovu a měla by tam zas být. Dle mého si to někde v SAVE pamatuje, že už jsi ji předtím odstřelil tím, že jsi potvrdil, že máš pro ČR zaplaceno, ale jestli tam taková vazba opravdu existuje, nevím jistě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 05 říj 2009 12:47

Testoval jsem to zobrazení dálniční známky a i po vymazání celého adresáře SAVE se mi dálniční známka nezobrazí.
Testoval jsem ve skinu GJ_6.11_tSi_da a iGO v.102680 a v.53558.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod hladik2 v 05 říj 2009 13:00

U mne jak píše ivo,také se nezobrazí dálniční známka,s předešlým GJ fungovalo v pohodě.naštěstí to není tak důležité že by to při navigaci chybělo
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 05 říj 2009 13:24

Píšeme si tu doufám o té ikoně vpravo nahoře a nikoli vpravo dole, kterou přepočítává trasa s užitím/neužitím úseků s mýtným a známkami ?
Tak jsem si dal tu práci a vyzkoušel následující.
1. ve stavu, kdy jsem tam tu ikonu měl (stejné verze skinu i iGO8 jako IvoK) jsem zazálohoval soubor PERMANENT_V1.sav
2. Kliknul jsem na ni a potvrdil, že mám zaplaceno.
3. Po novém startu iGO8 se již neobjevila.
4. Provedl jsem softreset a stále tam není.
5. Provedl jsem hardreset a stále tam není.
6. Nahrál jsem ze zálohy SAVE (kdy tam ještě ta ikona byla) soubor PERMANENT_V1.sav a ikona tam již opět je :!:

proto platí to, co jsem napsal hned napoprvé -
Ta ikona zmizí vždy, když potvrdím, že mám zaplaceno. Proč by tam měla strašit, když je tam právě proto, aby tě upozornila na to, že zaplaceno nemáš. Viset tam zůstává jen tehdy, když potvrdíš, že nemáš zaplaceno, nebo když ji ignoruješ.
Znovu se objeví se až při přejezdu hranic do ciziny a v tuto chvíli souvisí s cizinou. Po návratu z ciziny zpět do ČR by již zase měla naskočit (nasimulovat to nejde, což expertdb zkoušel, bo funkce CountryInfo souvisí s aktuální pozicí dle GPS).
Schválně zkuste svůj soubor PERMANENT_V1.sav ze zálohy, kdy tam ta ikona ještě byla, pakliže nemáte, zkuste ten můj a musíte ji tam mít
PERMANENT_V1.zip
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 05 říj 2009 13:33

Už je tu zas verze 6.12 + změny v halfpatch fuelcalc a mapchanger

1. Completely altered the choice of all the sounds in the skin. To work correctly, the skin
It is necessary to go through all the settings sounds and reinstall. Former names of tunes will be lost in the transition to the new version, tentatively can write them on paper.
2. Added switch to change distance to point "VIA" or "finish" in the "fuel calculator".
3. Redesigned "MapChenger".
4. Added icons to the "Driver alerts".
5. Technical repairs.

Ach jo :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod somik v 05 říj 2009 13:55

Ber to z lepší stránky, aspoň je důvod vrtat do "šochtle" :lol: :lol:
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
somik

Příspěvekod Ivo K v 05 říj 2009 14:24

Otestoval jsem zobrazování ikonky dálniční známky vpravo nahoře.
Mohu potvrdit, že se souborem PERMENENT_V1, který tu vyvěsil SvoDa se mi ikonka zobrazuje do té doby, dokud nepotvrdím, že mám zaplaceno.

Když jsem ale soubor PERMENENT_V1 v adresáři SAVE vymazal a spustil iGO8, tak se soubor vytvoří, ale ikonka dálniční známky se nezobrazí.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod fmilan v 05 říj 2009 15:00

Dane, doufám, že jsi to nevydržel a už na tom děláš :lol: :lol: ;)
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 05 říj 2009 15:25

Nevydržel jsem to :lol:
zde je skin gj_6.12_tSi_da s obvyklými úpravami pro 480x272
gj_6.12_tSi_da.zip
EXTENSION.zip

Ve skinu a extension provedeny u 480x272 úpravy viz viewtopic.php?p=31551#p31551 a viz. viewtopic.php?p=31554#p31554

doporučuji z originálu skinu vyzobnout audio soubory, které vám chybí a přidat do iGO8/audio

zde jsou screeny toho, co je tam nové
volby zvuků z tabulky
zvuky1.jpg
zvuky2.jpg

v mapchangeru je přidáno tlačítko "mapy" pro kontrolu map
mapchanger.jpg

v modulu Fuelcalc lze zobrazit potřebné palivo (vzdálenost) nejen do cíle, ale i k průjezďáku
fuelcalc.jpg

v nastavení driver alerts (dopravního značení) je pro parádu grafika těch značek
da.jpg

v 1. příspěvku tohoto vlákna naleznete:
Odkaz na nový lang
ogininál skin(fullpack - obsahuje originál skin i extension)
můj extension s drobnými úpravami velikostí textů pro 480x272

nutno přenastavit zvuky pro laneinfo, překročení rychlosti a změny povolené rychlosti, jinak bude skin restartovat v okamžiku, kdy se má ozvat "nenastavený" zvuk,
jedná se o tato 4 nastavení:
Menu - nastavení - vzhled mapy - informace o pruhu - zvuk
Menu - nastavení - vzhled mapy - další možnosti - 3/3 - zvuky při zvýšení/snížení povol. rychlosti
Menu - nastavení - vzhled mapy - akce na průj bodu - zvuk při autom.ukočení/vypnutí
Menu - nastavení - varování - upozornění na radary - zvuky při míjení radaru, při překročení
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu