|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
discover píše:Chtel jsem take procvicit Dimku a pokochat oko, ale ne a ne to rozjet, porad se resetuje. Provedl jsem nekolik zmen sys.txt a ppath.txt, pro jistotu zalohoval a mazal a dokola, az jsem se zamotal. Zustal jsem u Rikse 2,6++ /mimochodem zatim nejlepsi/. Kdesi jsem cetl, ze na c720-ce plus plus ++ nebezi. Je to tak?
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků