od Maurik v 04 črc 2010 17:12
Díky moc. Vím o tom, že je na dovolené, volal jsem do obchodu již v sobotu kvůli držáku a prý by tam měl být ve čtvrtek, tak teď se jen modlit, aby to šlo vyreklamovat a ještě tentýž den vyměnit, jinak jsem v háji a prachy taky.
Nejdříve jsem myslel, že je vybitá baterie, ale když to napojím, tak to zobrazuje, že je plně nabito, ale zapnout prostě nejde. Dnes když jsem přijel po niční domů, tak jsem ji měl ještě zapnutou a zkoušel přehrávat film a hudbu. Pak jsem ji vypnul, šel spát. Když jsem ji chtěl odpoledne zapnout a nahrát tam ty autíčka, tak už jsem ji nezapnul.
Jinak se vám moc ovlouvám, že to píšu do tohoto vlákna, ale on ten problém nějak plynule přejel s dotazu ohledně autíčka místo šipky až do tohoto stavu.
EDIT: Tak cca po 6-ti hodinách se mi povedlo navigaci zapnout, vše jsem vyzkoušel a fachčí normálně, tak jsem ji vypnul a po chvilce se ji pokusil opět zapnout, no měl jsem co dělat, aby se mi to povedlo. Nejsem si jist, ale dovnímám se, že je nějaké divné to tlačítko zapínání, ale to nechápu. Navigaci jsem zakoupil ve středu a do dnešního dne zapnul asi 8x, což si myslím, že za tu dobu se nemohlo pokazit. Ale jak říkám, nejsem si jist, zda je to tím.
GC 5066 - BTFM + TMC DEJVID IV. iGO8 8.3.2.....