Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Autíčko namísto šipky?

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Autíčko namísto šipky?

Příspěvekod SvoDa v 29 zář 2009 10:44

rozklikl jsi si vůbec nějaký ten odkaz, třeba tento - http://www.igo8mods.com/dimka_download_older.htm ?
Asi ne, jinak bys to již věděl ;)
Na co jsem se s tím vypisoval a hledal "za tebe" :?:
Mimochodem, bezprostředně předcházející příspěvek se necituje :!: ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jirka147 v 29 zář 2009 10:57

To je jasné že jsem na to koukal ale jen jsem se chtěl pro jistotu zeptat když tomu moc nerozumím.Jiank dík zkusím to stáhnout a naistalovat. ;)
jirka147

Příspěvekod jirka147 v 29 zář 2009 11:50

Tak to maká dík moc. :ugeek:
jirka147

Příspěvekod Maurik v 04 črc 2010 07:18

Jsem asi nějak zabržděný, ale již asi dva dny tu hledám návod, jak právě vyměnit tu šipku za nějaké autíčko. Jediné co jsem asi pochopil je to, že abych ho mohl mít, tak musím mít nainstalovaný nějaký skin, ale mě se to pořád v hlavě mlátí s tím, že ačkoliv žádný skin nemám, tak v nějaké složce (nyní si přesněji nepamatuji jak se jmenovala), jsem si všimnul slova "car", tak jsem předpokládal, že ta možnost nastavení autíčka už je součástí iGO8, nebo proč by tam jinak byla ta složka s těma položkama car?

Předem dík za odpověď, a také se omouvám za to, že ten můj dotaz vypadá, jak kdyby ho psal trotl :D

Edit: Pro jistotu jsem si tu složku napsal, tak že ty car jsou zde: data.zip, gfx. a je tam toto:
car.mdl
car.tex
Blaupunkt.mdl
Blaupunkt.tex
ghost.mdl
ghost.tex
grey.mdl
grey.tex
night.mdl
night.tex
a pak taky goose.tex (bez toho .mdl) a spaceship.mdl (bez toho .tex)

Tak nevím no :( :)
GC 5066 - BTFM + TMC DEJVID IV. iGO8 8.3.2.....
Maurik

Příspěvekod fanda v 04 črc 2010 08:54

Příteli, a co si přečíst tohle vlákno od začátku, od příspěvku 1. Myslím si, že alespoň jeden z příspěvků by ti mohl pomoci.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Maurik v 04 črc 2010 13:35

Omlouvám se, ale to jsem četl dnes ráno několikrát, ale asi jsem nějaký zabržděný a nechápající,ale nijak mi to nepomohlo, jinak bych se tu neptal. Projedu to tedy ještě jednou a snad tedy zjistím jak to udělat aniž bych musel instalovat nějaký ten skin.

EDIT: Tak jsem možná něco pochopil a našel, bohužel to nemůžu vyzkoušet, jelikož mi nejde zapnout navigace :o :? Když to napojím přes usb do notebooku, tak naskočí nabíjení, ale když zmáčknu čudl na zapnutí, tak se nic neděje a nic nenaskočí :cry: :cry:
Maurik

Příspěvekod Jarouš v 04 črc 2010 14:23

Navigace při propojení s usb musí být zapnutá :!: :!: Pokud ji připojíš k počítači a potom teprve zkoušíš zapnout,tak zapnout nejde a nejde ani vypnout, a je jedno,jaký máš typ.Nejde v režimu usb zapnout ani vypnout žádná :!: :!: Při jakékoliv manipulaci s vnitřními soubory si nezapomeň udělat zálohu :!: :!: Pokud by náhodou něco stalo,můžeš zálohy vrátit zpět.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Maurik v 04 črc 2010 14:58

Co teď.?? I když ji odpojím od usb, tak stejně nejde zapnout :( Sakra, a to v pátek odjíždím na dovču.
Maurik

Příspěvekod Jarouš v 04 črc 2010 15:17

Tak to tedy nevím,musíš počkat do večera,jestli se tady objeví někdo,kdo tomu více rozumí.Na přeflešnutí to nevypadá,to by ti tam musela skočit alespoň úvodní obrazovka.Ale i to by byl problém,protože Addam (který má na to nástroje)je v Řecku a o nikom jiném nevím.Pokud se ti někdo neozve z nějakým řešením,tak to vidím na servis.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Maurik v 04 črc 2010 17:12

Díky moc. Vím o tom, že je na dovolené, volal jsem do obchodu již v sobotu kvůli držáku a prý by tam měl být ve čtvrtek, tak teď se jen modlit, aby to šlo vyreklamovat a ještě tentýž den vyměnit, jinak jsem v háji a prachy taky.

Nejdříve jsem myslel, že je vybitá baterie, ale když to napojím, tak to zobrazuje, že je plně nabito, ale zapnout prostě nejde. Dnes když jsem přijel po niční domů, tak jsem ji měl ještě zapnutou a zkoušel přehrávat film a hudbu. Pak jsem ji vypnul, šel spát. Když jsem ji chtěl odpoledne zapnout a nahrát tam ty autíčka, tak už jsem ji nezapnul.

Jinak se vám moc ovlouvám, že to píšu do tohoto vlákna, ale on ten problém nějak plynule přejel s dotazu ohledně autíčka místo šipky až do tohoto stavu.

EDIT: Tak cca po 6-ti hodinách se mi povedlo navigaci zapnout, vše jsem vyzkoušel a fachčí normálně, tak jsem ji vypnul a po chvilce se ji pokusil opět zapnout, no měl jsem co dělat, aby se mi to povedlo. Nejsem si jist, ale dovnímám se, že je nějaké divné to tlačítko zapínání, ale to nechápu. Navigaci jsem zakoupil ve středu a do dnešního dne zapnul asi 8x, což si myslím, že za tu dobu se nemohlo pokazit. Ale jak říkám, nejsem si jist, zda je to tím.
Maurik

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi