Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod mkb v 21 zář 2009 09:06

@SvoDa
Komentář typu " no comment" :lol: :lol: . Používám kombinaci MFD - SD. Původně jsem ty restarty přikládal skinu (zkoušel jsem Choupa). Ty zkoušky 102 + v10b, provádím s Micsanem a tam jsem restart snad půl roku neviděl. Dnes jsem dojel do práce, po hodině jsem vyjel a po zapnutí Mia (již za jízdy - předpisově) :lol: a restart. Stalo se mi to již včera. Vždy ve stejném okamžiku. Chytne signál a bác. Mohl by to být okamžik, kdy začne pracovat s TMC. Vyvozovat z toho asi nic nelze. Může být jen náhoda. ;)
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 21 zář 2009 09:27

Teď nevím, jestli tu tvou poznámku "no comment" nemám brát jako ironickou ;) :lol: :lol: :lol:

Jinak jestli ti ta 102 zase restartovala, zkus to s jinou kartou. V minulosti mi mnoho verzí (vč.102680) na některých SD restartovalo (či zatuhlo) a na některých ne. Na MFD jsem se s restarty však nesetkal, a to ani u těch verzí, které restartovaly na každé SD, ale jestli si šaháš pro content na SD, může být problém s SD taky.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 21 zář 2009 09:42

Poznámka nebyla ironická, pouze pragmatická. :lol: :lol:
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod oltcit v 21 zář 2009 11:00

Ako som uz spominal,nejake problemy sa vyskytli,dokonca aj spomalenie som isty cas pozoroval(hlavne v rezime 2D navigovania,ktory mam v oblube) pri jazde cez komplikovane jazdne situacie to nestihalo aktualizovat polohu,ale stacilo pouzit 3D pohlad,a je to v pohode.Pri dlhych trasach,ktore bezne kazdu noc prevadzam(10h. a viac cinnosti navigacie) nedoslo okrem pripadov,kedy doslo k zmene trasy a naslednemu prepocitaniu,ale iba pri aktivnom rezime TRUCK k padu systemu,k ziadnym vypadkom.Pravda ale je,ze mam iny system a HW(W2003SE,128MBRAM,524MHz CPU) Vcera dokonca,ked som mal trasu cez riadnu divocinu(neustale zmeny smerov) tak to slapalo uplne v pohode,az som cumel.Podotykam,zeTMC ide neustale) Bude to zrejme len specificky problem tejto verzie s vasimi zariadeniami,mne napriklad posledna stabilna verzia bola 73xxxx,nasledujuce robili kazda nejake problemy :? Ale tato verzia(102xxxx) je natolko prinosna pre mna a naznacuje dalsie smerovanie vyvoja iGO,ze aj pripadne "zaklopytani" jej prepacim. ;)
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod SvoDa v 21 zář 2009 14:39

tak jsem nechal u verze 102680 po cestě domů načíst TMC události . Jel jsem sice jen krátkou trasu, událostí tam bylo za tu chvilku jen 6 stran, ale i to stačilo, aby zas to amore MIO bylo po vytažení z držáku líné jak prase :twisted:

Šoupl jsem doma na držák MIO s verzí 8.3.2.97313 a vše je svižné. Přepnul jsem zas na 8.3.4102680 a po vytažení z TMC držáku po načtení událostí zase líné.
Snad se objeví použitelná DriveAlerts verze iGO8 i pro naše "historické" přístroje (možná až s novými mapami TA nebo CEDA, které ty alerty a hitspeedy už budou konečně mít :D ) )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 22 zář 2009 15:47

Tak jsem se po dovolené konečně pročetl až sem.

Musím bohužel konstatovat, že se mi verze 102680 chová naprosto stejně jako vám. :(

"Línost" C720 je po načtení TMC události tak hrůzná, že se mi občas nestačí vykreslit ani silnice(hlavně při jízdě po městě) a to ani nemluvě o tom, že navišipka poskakuje jako po nějakém rastru.
Jednou se mi i zobrazila hláška, něco jako: Nedostatek paměti, upravte parametry trasy pro uvolnění paměti.
Upravil jsem parametry, vypnul některé POI a stejně se mi po cca 15min iGO8 seklo na "Out off memmory". :evil:

Také se mi tato verze restatuje a to tak, že se mi restartuje celé Mio(né jen iGO8). Nezáleží ani na tom, jesli je Mio uspané dlouhodobě(cca 7hod.) nebo jen krátce (3-5min.).
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod a.mroz v 22 zář 2009 19:50

jsem na tom stejně,... :( Ten restart u mě probehne jen po probuzeni a pote uz naviguje bez restartu,.. antenu u TMC drzaku nemam (sundal jsem ji) a zatim jsem problem se zatuhnutim nespozoroval jde to TMC nejak v sys.txt zakázat?
Ps: mam iGO8 na kartě SD 8GB. Na flash jsem zatim nezkousel ale chystam se a dam vedet.
Naposledy upravil a.mroz dne 22 zář 2009 19:52, celkově upraveno 1
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2009 19:52

nepřipojuj k držáku anténu a budeš bez TMC ;) v Menu lez samozřejmě TMC vypnout (automatické ladění) nebo v natavení trasy zrušit info o dopr.situaci a vypnout přepočet
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2009 19:55

A nebo si pořiď držák bez TMC,myslím,že ho seženeš skoro zdarma.Třeba Adam jich má na pytle,protože to nikdo nechce.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 22 zář 2009 20:00

Klidně vyměním držák bez TMC za držák s TMC. :lol:
amatér