Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod oltcit v 19 zář 2009 17:08

Dalsie poznatky k ver. 102+HistSpeed+Truck:
a)sucasne pouzitie HistSpeed a Truck povoleni v sys.txt vedie pri aktivnej navigacii pri odboceni z trasy a naslednom povolenom automatickom prepocitani k padu systemu :evil: ,z ktoreho sa da dostat len vypnutim GPS(aby nedetekovalo polohu a tym padom nutnost prepoctu)a zapisom v sys.txt na vypnutie tej funkcie(to by chcelo nejake "udelatko" na zapnutie priamo z menu :roll: )
b)simulacia v 2D pohlade zobrazuje farebne schemy rychlosti a tudiz sa mi zda,ze zatazenost systemu(a odozvy) budu pomalsie oproti 3D(kedy sa nezobrazuju-zrejme bude este existovat zapis na povolenie zobrazenia v 3D. :?:
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod SvoDa v 19 zář 2009 21:27

humbuk píše:Tak jsem konečně našel čas zkusit novou verzi 8.3.4.102680 se skinem Gurjon 6.9.10_tSi_da, vše šlape, ale vysktl se starý známý problém a to, pokud se mi načtou nějaké TMC události, v ten moment se IGO zbrzdí, což je pozorovatelné při posouvání mapy. (testuji na SD)

Dnes jsem zaznamenal při svých cestách totéž :o V cíli své pouti jsem pro sichr provedl hardreset, ale na cestě zpět se to zpomalení činnosti opakovalo. I doma bylo iGO8 nesmírně líné a reakce na tlačítka dost dlouhá a to již tam samozřejmě žádné události načteny nebyly a MIO bylo mimo držák :o Po restartu iGO8 vše OK, ale v rámci navigování s TMC se to po pár minutách začne chovat líně (ne samotné navigování, ale reakce tlačítek)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 19 zář 2009 22:30

Znatelné zpomalení této verze při aktivním TMC také potvrzuji. Na navigaci je to znát nejvíc zpočátku, kdy to asi načítá nové TMC. Navišipka občas skáče po +-50m a někdy vypadne i hlášení. Po chvíli (asi 15') se navigování zlepší. Po jízdě však nutný restart, jinak by s tím člověk praštil. :lol:
Zkoušeno se skinem Choup 6.5a.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod humbuk v 20 zář 2009 07:45

Paráda :), už jsem myslel, že mám zase něco speciálně pokažené.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod deusexx v 20 zář 2009 07:55

Včera jsem s tím najezdil asi 100 km,ale nic takovýho jsem nepozoroval.A co mě opět těší,že se mě TMC chytne při domácím naplánování a uspání a zapnutí v autě v držáku.S některýma verzema se to nechytlo ani za zlaté prasca.Musel jsem vždy restartovat.Nebo to bylo skinem :?: :?: :?: Dnes opět absolvuju delší trasu,tak se na to zaměřím. ;)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2009 08:32

Já to první delší jízdě taky nezpozoroval, ale včera jsem odpoledne lítal po okolí Olomouce a byť jsem najel jen cca 150 km, bylo to znát už když jsem dojel do první zastávky, natožpak na konci. Vzpomněl jsem si, že to některé předch. verze taky dělaly a že se tu o tomto chování i u 102680 zmiňoval mkb, no a teď i humbuk, tak to možná fakt nebude náhoda.
Naposledy upravil SvoDa dne 20 zář 2009 08:40, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 20 zář 2009 08:35

Dane,nepomohl by při tady těch problémech "reset TMC"?Někde to tam je,ale nikdy jsem to nezkoušel.Resetnout to před cestou.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2009 08:42

:o Co to je reset TMC :o
Buď je TMC zaplé a je zaškrtlé automatické ladění nebo ne. O ničem jiném nevím.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 20 zář 2009 08:51

deusexx píše:Včera jsem s tím najezdil asi 100 km,ale nic takovýho jsem nepozoroval.A co mě opět těší,že se mě TMC chytne při domácím naplánování a uspání a zapnutí v autě v držáku.S některýma verzema se to nechytlo ani za zlaté prasca.Musel jsem vždy restartovat.Nebo to bylo skinem :?: :?: :?: Dnes opět absolvuju delší trasu,tak se na to zaměřím. ;)

Problém s TMC měly některé verze (i 93112) a to, pokud jsi měl zapnuté MIO a teprve potom zapnul napájení, tak se ti TMC hardware nepřipojí (stačí pak softreset). Jediný správný postup pro takto postižené verze, je nejdřív zapnuté napájení a pak nahodit IGO.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod deusexx v 20 zář 2009 08:55

Nevím ve kterém to bylo skinu.Ale používám vesměs GJ.Někde jsem se dostal do nastavení a bylo tam Reset nebo Restart TMC.Nemůžu to teď najít.Bylo to někde dole v liště,jak bývalo BT.Ne v základní mapě.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update