| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

SvoDa píše:EDIT: Prosté nakopčení TomSoft příkazů kolem 2D miniokna v 3D mapě činí "jisté problémy"
a) po ukončení iGO8 s tímto skinem se znovuspuštěné iGO8 rozběhne i s 2D minioknem v 3D mapě, přestože se ukončovalo s vypnutým 2D minioknem a okno nejde ve znovupuštěném okně vypnout (pomůže jen obnova dat, resp. nahrátí zálohy ze SAVE).
 ) Vymazal jsem Save (díky problémům s Pokutou za obrat) a vše si opět nastavil, ALE nezapínal jsem "Zobraz 2D okno v 3D mapě"! Přesto ho tam mám! A nemůžu se ho zbavit. Je to asi dobrá věc do budoucna s nějakým vylepšením, ale nyní když používám zoomování při dojezdu k nějaké změně směru jízdy tak toto okénko (s menším zoomem nežli na hlavní obrazovce) postrádá význam (prozatím). Je nějaká jiná možnost jak se ho zbavit? Díky předem
 ) Vymazal jsem Save (díky problémům s Pokutou za obrat) a vše si opět nastavil, ALE nezapínal jsem "Zobraz 2D okno v 3D mapě"! Přesto ho tam mám! A nemůžu se ho zbavit. Je to asi dobrá věc do budoucna s nějakým vylepšením, ale nyní když používám zoomování při dojezdu k nějaké změně směru jízdy tak toto okénko (s menším zoomem nežli na hlavní obrazovce) postrádá význam (prozatím). Je nějaká jiná možnost jak se ho zbavit? Díky předem

SvoDa píše:přepni si ze skinu "6.9.3.+" na skin "6.9.3."

Díky
  Díky 

SvoDa píše:Je potřeba počítat s tím, že ne všichni mají iGO8 místo MioMapu u drtivé většiny se to jmenuje spíše iGO8.exe než MioMap.exe a vyplatí se mít ještě jedno kompletní iGO8 někde jinde, třeba na SD a tam to mít tak, jak má být.
myslím ale, že přepsání názvu MioMap.exe na iGO8.exe a cesty v sys.txt není až takový problém

asi ale ano, když se ti iGO8 zavřelo.
 asi ale ano, když se ti iGO8 zavřelo.Ivo K píše:Krom těch správných zápisů v sys.txt , se vlastní program iGO se musí jmenovat iGO8.exe jinak se po restartu samo nespustí! Musíš ho spustit ručně znovu klikem na spouštěcí ikonku.
Pokud jsem měl já iGO přejmenované na MioMap.exe, tak jsem ho musel po změně mapy a restartu spustit ručně.
Mapy se střídaly již korektně.
Gurjon tam má totiž v MapChanger.nfrun natvrdo:........
........
IF "@STRLEN("$3$") = 0"
RUN "$2$\iGO8.exe"
ELSE
RUN "$3$\iGO8.exe"
ENDIF

)
 ) poskytl příslušnou dB vykuchanou z Kikkera, která má v jinak koncipovaném info o zemi (samostatná obrazovka) kromě výše uvedeného info o jednotlivých zemích i povinost mít v autě reflexní vestu, hasicí přístroj, tažné lano a náhradní žárovky, takže se snad můžeme těšit na kompletní tyto informace i v Gurjonovi.
 poskytl příslušnou dB vykuchanou z Kikkera, která má v jinak koncipovaném info o zemi (samostatná obrazovka) kromě výše uvedeného info o jednotlivých zemích i povinost mít v autě reflexní vestu, hasicí přístroj, tažné lano a náhradní žárovky, takže se snad můžeme těšit na kompletní tyto informace i v Gurjonovi.<script Info_CZE>
gj_ci_SpeedCity.text "50"
gj_ci_SpeedOutOfCity.text "90"
gj_ci_SpeedMotorway.text "130"
gj_ci_SpeedAutostrada.text "130"
gj_ci_RoadTax.set 1
gj_ci_Lights.set 1
gj_ci_alcohol.text "0.0"
gj_ci_Comment.text "7 d.,220 Kc"
</script>
 ) ohledně výmazu SAVE
 ) ohledně výmazu SAVE Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků