Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vaše fórum - podle vás ...

Pokud máte nápad jak vylepšit toto fórum, podělte se o něj. Pokud to bude jen trochu v našich silách, tak budeme toto fórum vést podle Vašich nápadů a přání.

Re: Vaše fórum - podle vás ...

Příspěvekod Jarouš v 05 zář 2009 19:56

Nevím,čí to to byl nápad nechat odstranit ze správ skupinu "Členové klubu",dnes jsem potřeboval odeslat všem členům nějakou informaci a protože je skupina pryč,nebudu posílat nic.Ta skupina alespoň pro mě byla celkem důležitá a kvůli pár jedincům,kteří nebyli schopni si zkontrolovat,tak své SZ posílají, jsem o ni přišel :!: :( :(
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 05 zář 2009 20:04

Nezbývá, než souhlasit s Jaroušem - zprávu mohu odeslat všem registrovaným, což samozřejmě nechci. Dnes jsem ohledně videa potřeboval kontaktovat pouze členy klubu a musel jsem rozeslat asi 6 nebo 7 soukromých zpráv a ručně vypisovat jednotlivé členy klubu po 5, abych všem dal na vědomí to, co jsem chtěl Obrázek. Myslím, že by bylo rozumné, aby členové klubu mohli kontaktovat všechny členy klubu najednou a nemuseli dělat takové šaškárny Obrázek. Přitom ještě 30.8. byla tato velmi užitečná funkce dostupná Obrázek
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 07 zář 2009 16:22

Tak Adam to nebyl.Asi Jack Ob,když dostal takovou fůru SZ se naštval a smazal to on.Ale bude se to muset vrátit a hlavně si myslím,že přestože je to hlavní administrátor,tak by se s námi mohl alespoň poradit.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod addam v 07 zář 2009 19:07

Nemyslím si, že to byl JackeOb, protože tyto věci se mnou konzultuje. Spíš bych to viděl tak, že došlo k nějaké chybě, nebo špatnému nastavení v systému. Nehledejte v tom záměr ;) Prostě nějaký skřítek zařádil a zítra to s JackeOb zkontrolujeme a chybu najdeme a napravíme :idea:
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod addam v 09 zář 2009 17:25

Tak už jsem to asi opravil - zkuste to :)
addam
Administrátor

Příspěvekod addam v 09 zář 2009 18:33

Pročištění neaktivních uživatelů - výsledek ankety.

Tohle téma budeme pravděpodobně řešit na výjezdním zasedání Klubu za několik dnů na Slovensku.
Ovšem již teď je jasné, že podle výsledku ankety je většina členů (59%) pro mazání uživatelů kteří jsou minimálně 1 rok neaktivní.

V administraci fóra jsem našel funkci, která tuto věc umí vyhodnotit a provést automaticky.
Nechal jsem si vygenerovat neaktivní uživatele za posledních 12 měsíců a výsledek je pro mně značně překvapující - je jich pouze 16 (viz. přoložený screen).

pic9.jpg

A když už jsem u těch screenů, tak přikládám přehled návštěvnosti našeho fóra ;)
pic10.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
addam
Administrátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 09 zář 2009 22:12

Adame, kdysi jsem to psal i Jaroušovi - já bych ten termín pročištění asi zkrátil. Pokud na fóru tohoto rázu někdo nenapíše ani řádku půl roku, tak je naprosto jasné, že sem buď přišel sondovat, zda nedostane přístup ke stažení nějakého softu a podobně (což samozřejmě nehrozí, takže se tu více neukázal), nebo měl nějaký konkrétní problém a po jeho vyřešení sem samozřejmě chodit také nebude. Takže navrhuji půlrok... ;)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod vovi v 09 zář 2009 22:49

Také si myslím, že půl roku by stačilo. Ono se to ostatně teď špatně "zkouší" - vždyť před rokem mělo fórum 142 členů - přes 95% členstva je tedy registrováno kratší dobu, než jeden rok.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 09 zář 2009 23:48

Taky to tak vidím. :oops:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 zář 2009 05:59

JJ, souhlasím.
Třeba ti Adame ten tvůj automat vyhodí kromě údaje o poslední návštěvě i údaj o počtu jejich přihlášení v tom posledním roce a možná se ukáže, že tu bylo spousta lidí jen jednou či dvakrát a podobné výsledky budou i v tom půlroce.
Když jsem čistil ty rusáky, často bylo jsem zahlédl i u mnohých ostatních "dříve registrovaných", že datum jejich registrace se shoduje s datem jejich poslední návštěvy.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vaše fórum - podle vás....