Ano, takto to funguje. Bohužel se mi nepodařilo (zatím) to udělat jinak, aby šla výška nastavit nebo alespoň aby byla "natvrdo" nějaká mnohem vyššíSvoDa píše:čím víc si oddálíš (odzoomuješ) 3D tím se zmenší i ten náhled v tom mini 2D.

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Ano, takto to funguje. Bohužel se mi nepodařilo (zatím) to udělat jinak, aby šla výška nastavit nebo alespoň aby byla "natvrdo" nějaká mnohem vyššíSvoDa píše:čím víc si oddálíš (odzoomuješ) 3D tím se zmenší i ten náhled v tom mini 2D.
a.mroz píše:pri vypnuti iGO8 s novym skinem s 2D nahledem a znovuzapnutim iGO8 zobrazi 2D nahled i pres to ze ho mate v menu vypnutej?
a.mroz píše:casto se me stava ze se me nastaveni resetuje hledam pricinu treba pred chvili jsem probudil MIO a kouklo na me ze Mio bude vypnuto za 10vterin a pote se restartuje coz znamena ze muzu nastavovat znovu zkusim vymenit data.zip
expertdb píše:Chtěl bych se zeptat kde hledat souřadnice pro posunutí textu typu trasy (vpravo dole)? .
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 19 návštevníků