No, nakonec jsem to dlouho nevydržel. Objevil jsem totiž na netu Dimku pro 480_272, ve kterém už fachaly radary, tak jsem se do toho zakousl.
U skinu se mi líbí neuvěřitelné množství různých nastavení všeho možného i dosud nevídaného.
Teď už tam dobře fungují radary - opět mnoho různých nastavení, zvukový signál při informaci o jízdních pruzích, do panelu je možno navolit při naplánované trase 7 volitelných údajů a kliknutím na panel jsou pod tím jak v horní, tak v dolní části další údaje, a lze sem navolit i údaje z tripcomputeru, atd. Musel jsem jen upravit spoustu nepřesností v grafice, bo rozlišení 480_272 se kterým pracuji je u Dimky teprve v plenkách. jak to asi vypadalo se můžete mtknou to kokpitu,který už jsem neměl sílu upravovat. kromě toho ani kokpit u tohoto skinu nepotřebuješ, jelikož údaje co chceš v panelu se volí odjinut - Menu - nastavení - vzhled mapy - více... - údaje v panelu - údaje v panelu nahoře/dole
Chce si to proklikat nejen tam,ale taky třeby u radarů, ale i jinde - je tam dost změn, doufám, že se budou někomu hodit.
Pro korektní hlasové hlášení radarů nutno mít v iGO8 složku "audio" s českými hlasy - viz.
http://www.tomasII.cdc.cz skiny Cx20 - Audio soubory pro hlasové oznamování radarů.
Dodělal jsem kvůli tomu i
czech_lang, bylo tam toho dost anglicky. Pokud trošku rozumíš anglicky, tento nový lang kopírovat nemusíš. Já tomu sice rozuměl, ale kdyby to chtěl vyzkoušet někdo, kdo angličtinu někde nemusí, tak ať ví, co se kde nastavuje. Je to sice šité horkou jehlou za jedno odpoledne, ale vše fachá jak má. Tento lang je pouze rozšíření stávající češtiny pro Skiny Riks a PlusPus_ALL, takže tento nový lang pochopitelně pojede i na nich.
Dodělal jsem navíc do rychlého menu tlačítka na aplikace, na které jsme zvyklí z PlusPlus a Riks.
Udaje v panelu jsou sice dost drobné, podobně jako u Micsan Transparent skinu, ale tento Dimka je lepší, takže prozatím Micsan zavrhuji.
TomasII děllá na skinech BIG skinu s většími údají pro "Brejlovce", takže tomuto novému Dimka skinu budu pracovně říkat skin pro "Ostrovidy".

Nechal ve skinu jen adresář pro rozlišení v 480_272 (např. MIO C520 a C720). Jiná rozlišení neupravuji, bo nemám stroj, na kterém bych je zkoušel.
Nemá smysl sem dávat screeny, Dimkovu práci určitě znáte.
Odkaz na předelaného Dimku - v zipu je skin.zip a nová čestina.zip. Předpokládám, že každý, kdo má o tento skin zájem už ví, jak s těmito soubory naložit
EDIT - úpravy z 8.9.2008:
viewtopic.php?f=12&t=101&st=0&sk=t&sd=a&start=47