Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2009 05:54

Mimo soutěž si dovoluji publikovat něco z MioTreo:
harweyko píše:Převzato z inspiračního fóra - Takto nejako funguje verzia 8.3.4.102680 s mapou Germany83N_2009.Q1:

viz mio-treo.info kde je
singj.jpg

Nutno však podotknout, že jsem nasadil mapu Germany83N_2009.Q1, dal režim TIR (viz typ auta na screenu) a prováděl simulaci v Berlíně a nic něm nezahlídl. Takže buď je to fake (prání otcem myšlenky), nebo je to vázáno na aktuální polohu GPS a nejde to "vidět" v průletu jako např. upozornění na radary.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil SvoDa dne 30 lis 2009 08:52, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 04 zář 2009 07:36

No, na tom obrázku je to v simulaci, tak by to na polohu vázané být nemělo...
Hele, teď mi teprve dochází... Ty malé šipečky, to vlastně asi nejsou pruhy na odbočení (kreslené jinak použitým skinem) - to spíš bude varování, že se počet pruhů zmenšuje, co?
To by bylo OPRAVDU dobrý!! Akorát se obávám, že to možná bude opravdu fake nebo nástin toužebného přání - ty ikonky zasahujou poměrně hodně do plochy mapy, moc se mi to nezdá... Hádám, že by je spíš uklidili někam aby nezacláněly...
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2009 07:57

jak píšu. Simuloval jsem Berlín křížem krážem (pro jistotu v default skinu s autem TIR) a nikde nic na mne nevykouklo (zápisy v sys.txt jsem kvůli nestabilitě zde popisované po změně těch zápisů a přepnutí zpět na osobák, ale neměl a možná je to tím)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 04 zář 2009 08:07

No, ono to může být čímkoliv!
Mapy, licence... a já nevím co ještě!
Když se třeba objevil český .3DC, tak jsem s tím taky půl dne laboroval, protože mi to v emulátoru na PC vůbec nechtělo šlapat. Pak jsem si řekl že už to nechám a pustil jsem si iGo na živé šochtli, abych si ověřil z emu nahrané plánované trasy na blížící se víkend - a tam to na úplně stejné verzi a se stejným vlastně vším kromě oblíbených míst a trasových záznamů fungovalo okamžitě...
Teď nedávno jsem měnil verzi v emu a najednou to tam jde taky. Tato verze mi ale v šochtli nestartuje (FFUJ error) a jsem línej to řešit, takže nevím...

Prostě to může být čímkoliv...
Lakva

Příspěvekod vovi v 04 zář 2009 08:27

Jj, zatracený trpaslíci! ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2009 08:46

JJ, vzhledem k tomu, že těch trpaslíků může být víc v PC než v PNA, testuji zásadně v PNA. V PNA jsou i menší, míň se jich tam uživí a nemají takovou sílu jako ti v PC :lol: :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 04 zář 2009 08:49

Zlaté staré časy... to sedával na PC děd vševěd MS-DOS a ten tam žádné trpaslíky nestrpěl... ten je chytal!
Lakva

Příspěvekod fmilan v 04 zář 2009 08:53

@amatér: sakra, na ty licence jsem v tom fofru zapoměl ;) . To by mohlobýt. Tak hold budeme čekat.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 04 zář 2009 11:45

SvoDa píše:Mimo soutěž si dovoluji publikovat něco z MioTreo:
harweyko píše:Převzato z inspiračního fóra - Takto nejako funguje verzia 8.3.4.102680 s mapou Germany83N_2009.Q1:

viz http://www.mio-treo.info/viewtopic.php? ... start=1805 kde je

Nutno však podotknout, že jsem nasadil mapu Germany83N_2009.Q1, dal režim TIR (viz typ auta na screenu) a prováděl simulaci v Berlíně a nic něm nezahlídl. Takže buď je to fake (prání otcem myšlenky), nebo je to vázáno na aktuální polohu GPS a nejde to "vidět" v průletu jako např. upozornění na radary.

To je sice hezké, ale ten obrázek je od testera, který má licenci k dispozici. :D Jen si vzpomeňte kolik bylo obrázků co všechno umí Amigo :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 05 zář 2009 10:43

Prosím o reakci majitelů těch přístrojů, u který lze nastavit automatické vypnutí (uspání) po nastavené době nečinnosti (nepoužívání) přístroje, což funguje i při spuštěném jakémkoliv programu, tzn. i iGO8 (nemyslím tím autovypnutí (uspání) po přerušeném napájení :!: ) ).

U všech verzí iGO8 to zatím fungovalo bezvadně, tzn. bylo-li spuštěno iGO8 (či jakýkoliv program a měl jsem-li nastaveno např. 10 minut) , přístroj se opravdu po 10 min. nečinnosti (neťukání na display, nepřepočítávání trasy, nepohybujující se poloze GPS,...prostě máš MIO např. na stole - nepohybujícím se :lol: ), uspal.
Dělá to i teď spolehlivě ve všech verzích, ale ještě to nikdy neudělal, když je spuštěna verze 8.3.4.102680 (se stejným sys, nastavením,.......)
Máte podobnou zkušenost ?

Používám těch nastavených 10 minut proto, aby se mi nevybila baterie, kdyby se mi MIO v kapse či tašce nedopatřením stiskem tlačítka probudilo a jak píšu, zapnuli jinou verzi, po 10 min. nečinnosti se uspí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil SvoDa dne 05 zář 2009 11:40, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update