Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

hry AMIGO

Příspěvekod Damocles v 02 zář 2009 01:15

vime píše:No mám je všechny v 320x240 což jsou rozměry displeje mojí navi, ale když si v navigačce najedu na hry tak se mi tam neobjeví ani jedna, holt bohužel si nebudu v autě hrát ;)
Jo a ještě mám takovou malou otázku, jsem buďto slepý nebo hlupý, (možná obojí :D ), ale nějak jsem nepřišel na to, jak v amigu vyhledat cíl podle souřadnic místo vyhledání podle adresy.

Tak tenhle problém mám v AMIGO také, mám tam hry jak 480x272, tak 320x240, ale v seznamu vůbec nejsou vidět. Licence mám. Tak nevím.
Hrdý majitel šikmooké pětipalcovky s Amigem :)
Damocles

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod vovi v 02 zář 2009 17:02

Malá nápověda, co by také mohla nová "stodvojka" umět, je možná tady:
http://www.teleatlas.com/WhyTeleAtlas/P ... A_CT028591

Z tohohle zřejmě TomTom počítá ty své IQ Routes ... optimální trasy v závislosti na denní době. A jestli to bude umět i iGo... :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 02 zář 2009 17:38

No, jestli Nav'n'go se zavedením podobné techniky počítá by snad mohl zjistit Addam...
Pokud by tomu ale tak bylo, museli bychom se připravit na nejméně dvojnásobný nárůst velikosti mapových podkladů - a velmi pravděpodobně také další změnu formátu. Osobně docela pochybuju, že by se s touto možností už ve formátu pro 8.3.x počítalo...
Lakva

Příspěvekod amatér v 02 zář 2009 19:04

Jedno je jisté, něco se připravuje, ale ať člověk hledá jak hledá, nic konkrétního nalézt nelze :(
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 02 zář 2009 21:07

Tak přece něco... Na mém domovském fóru se objevilo info o navigacích Becker, které jak víme také používají lehce upravené iGo.
Harweyko píše:Takze NAVnGO pracuje dalej a verzia 8.5.1.88711 uz obsahuje data o vytazenosti cestnych tahov v priebehu dna a naslednym vypocitavanim trasy (aj ked zatial iba DE a GB - subory v content/histspeed)

To by znamenalo, že verze 8.5 by mohla používat stejné mapy jako 8.3 a 8.4, ale navíc by si uměla z doplňkových souborů vyčíst data potřebná pro "IQroutes".
Možná... čistě toereticky... by tato data mohly umět obsluhovat i verze 8.4.xxx - nevím, jaká je konvence pro označování nových verzí pro Beckery a další navigace...
Lakva

Příspěvekod amatér v 02 zář 2009 21:11

Lukáš ví o čem píše
Obrázek
na světě jsou i nové licence

Nevím, zda to už někdo zkoušel, ale mne to opět zklamalo, nabídka menu je stále nějak divná. Člověk se dostane do nastavení, a ven už jen tak, že se musí Mio uspat, probudit a vrátíte se o jeden krok zpět, pokud jste v menu dost hluboku, tohle uspání a probuzení provedete třeba 3-4x po sobě. Stále mám pocit, že navigace Becker na to musí mít nějaké tlačítko, jinak si práci s touto navigací nedovedu představit. Krom toho, že nejde editovat POI, nenašel jsem žádná další zvláštní nastavení. Struktura adresáře je obdobná jako u předešlých verzí, ale přibyly nové složky
- POIICON obsahuje ikonky BČ a tábořišť
- SDS obdsahuje nějaké jazykové soubory (Němčina, Italština, Španělština, Portugalština, Angličtina, Francouzština, Holandština - k čemu to je mi zatím nedochází)
- PSS obsahuje knihovny .dll

V content jsou navíc složky
- hitspeed
- beckersds obsahuje opět složky pro (Němčina, Italština, Španělština, Portugalština, Angličtina, Francouzština, Holandština)
Magical Snap - 2009.09.02 23.45 - 001.JPG

:roll: No nic, dám to do sbírky :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod oltcit v 03 zář 2009 07:18

Tie subory su na zadavanie prikazov hlasom v danych jazykoch a ohladom ovladania mas pravdu,becker pouziva multifunkcny externy "joystick",cize by sa mal dat ovladat bez dotyku na displej. Zopar info
Kód: Vybrat vše
http://www.mybecker.com/www_root/documents/Flyer_Z302_DE_0809.pdf
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod dalanik v 03 zář 2009 19:09

oltcit píše:Tie subory su na zadavanie prikazov hlasom v danych jazykoch a ohladom ovladania mas pravdu,becker pouziva multifunkcny externy "joystick",cize by sa mal dat ovladat bez dotyku na displej.

Ja vedel ze musi existovat nejakej trik!

Zpet na Beckeru se dela posouvanim prstu/stylusu pres spodni cast obrazovky s prava na levo, a nekdy to funguje ale casto se stane ze nefunguje, pokud je tam tlacitko ktere ma sircku cele obrazovky. Ja si rikal ze jsou opravdu prasteni kdyz tam nedali tlacitko "zpet".... takhle je to pro vetsinu navigaci uplne nepouzitelne....

D.
dalanik

Příspěvekod fmilan v 03 zář 2009 23:12

Poznatky se 102680 + doplněná funkce "dopravní hlášení": Dnes jsem projel Linz (dost důkladně), Vídeň a Brno a ze značek jsem viděl pouze zákazy odbočení a modrobílou šipku. Dokonce ani tu jednosměrku, jak myslím někde píše SvoDa jsem nezahlíd´ :( . Tak nevím... :?
Napadá mě vyhlásit soutěž, kdo první uvidí na své šochtli něco jiného, bude alespoň opěvován :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 03 zář 2009 23:46

Tu soutěž můžeme vyhlásit, až k tomu budou k dispozici licence, dřív z toho nic víc, než to na co jsme zvyklí nevypotíš :D
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update