Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon pro iGo 8.3.2

Příspěvekod deusexx v 01 zář 2009 08:28

Dane,já to netestoval smazat(ui_igo8 ve skinu)Pouze jsem četl.Mám origoš od GJ.Takže jsem udělal pouze to,co se všude psalo.Vytvořit adresář ui_igo8_da ve skinu.A do něj nahrál vše co bylo v ui_igo8.Mám origoš data.zip i branding.zip k nové verzi.Ne to,co jsem používal do teď.Než jsem to do skinu dohrál(ui_igo8_da),tak mě naběhl pouze základní skin a mohl jsem klikat na co chtěl,ale nic jsem tam nedostal.Až po vytvoření patřičného adresáře.A samotný adresář ui_igo8 v rootu iGO8 jsem taky nemusel přejmenovávat a loading.bmp mě to z něj v pohodě natáhne.Tolik na vysvětlení co a jak mám teď v šochtli ;) Možná by bylo zajímavé porovnat,kdo jaké používá licence,že se to někomu chová tak a bere věci odtud a jinýmu jinak a bere to zas od jinud.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod ahop v 01 zář 2009 09:41

Ahoj,
vrátil jsem se z dovolené a okamžitě jsem testnul GJ_6.9.3_tSi.
Potvrzuji, že žádné přejmenování a ani SAVE nebylo potřeba.
Vše je ok.
MIO Moov 360u, MioMap 2008 v1.0 Build 2.2.7890594, ( mapa celé EVROPY ), SD 2GB, TMC Traffic Cradle ( Cradle Kit ), gj6.16_tSif, verze iGo 8.3.4.117940. MioPocket 4.0 Release R67.
ahop

Příspěvekod Jasper v 01 zář 2009 09:53

Nevyřešil už někdo ten reset nastavení v Miu. :?: Mě to začíná drásta nervy. :twisted:

A aby nevznikal nějaký zmatek. Zkombinoval jsem úpravy skinu od Dana a Fmilana takže ve skinu mám složky ui_igo8 a ui_igo8_da z těch jimi upravených skinů. Složku UI_IGO8 v iGo8 jsem nepřejmenovával a bez problémů to z ní všechno bere. Jak už jsem psal použil jsem exáč, branding i data z té nové verze. Save jsem nemazal.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod vovi v 01 zář 2009 10:01

Asi mi něco uteklo - co tím resetem nastavení, Tome, myslíš?
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod immobile v 01 zář 2009 10:07

Gurjon dnes aktualizoval stránky a přidal verzi GJ 6.9.3pf pro iGo 8.3.4.XXXX.
MIO 520
immobile

Příspěvekod Jasper v 01 zář 2009 10:22

vovi píše:Asi mi něco uteklo - co tím resetem nastavení, Tome, myslíš?

Já jsem teď fakt trochu mimo. Resetují se mi nastavení např. hlasitosti a "tlačítek" pohledů na mapu ve 3d. Po restartu musím vše nastavit. A měl jsem pocit že tu někdo měl podobný problém. :oops:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2009 10:49

deusexx píše:Mám origoš od GJ.Vytvořil jsem adresář ui_igo8_da ve skinu.A do něj nahrál vše co bylo v ui_igo8.Mám origoš data.zip i branding.zip k nové verzi.Ne to,co jsem používal do teď.Než jsem to do skinu dohrál(ui_igo8_da),tak mě naběhl pouze základní skin a mohl jsem klikat na co chtěl,ale nic jsem tam nedostal.Až po vytvoření patřičného adresáře.A samotný adresář ui_igo8 v rootu iGO8 jsem taky nemusel přejmenovávat a loading.bmp mě to z něj v pohodě natáhne.Tolik na vysvětlení co a jak mám teď v šochtli ;) Možná by bylo zajímavé porovnat,kdo jaké používá licence,že se to někomu chová tak a bere věci odtud a jinýmu jinak a bere to zas od jinud.

@deuss : To potom ale nemůžeš v nastavení varování ve skinu vidět ty další volby "dopravní upozornění" protože mnoho originálních .ui soborů, které ty volby umožnují, jsou v originál data.zip a ty to máš plepláclé gurjonovými, popř. s mými upravami .ui soubory, kde ty volby chybí. Proto to fmilan předělával do toho 6.9.3._da skinu :!:
Licenci mám stále tu GENERIC_iGO8_WorldWide@801Product.lic. Na licenci, která umí "pracovat i s těmi "dopravními upozorněními", jejich volba sice v menu varování je, ale nic to "zatím" neovlivňuje a nic se nezobrazuje , se ještě čeká ;)

@jasper: mně se nastavení drží.

@all: použil jsem z verze 102... origo data.zip + výše uvedený branding.zip doplněný o složku project_config + igo8.exe + skin gj_6.9.3_da, natáhl přes správu dat obnovcení dat ze zálohy verze 73...která mi na kartě chodila předtím a rozběhlo se vše na první pokus, jen se musely přiřadit příslušné ikonky .kml souborů (při přechodu z verze na verzi se toto nastavení musí vždy provést) a vše běží OK, vč. četby z extra iGO8/ui_igo8 která nemusela být přejmenována
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 01 zář 2009 11:00

Tak jsem s tou složkou ui_igo8 měl pravdu.Nemusí tam být.A v ui_igo8_da je to,co bylo dřív v ui_igo8.Pouze kosmetické změny. :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2009 11:27

Vzdyť to píšu:
Když si pustíš ten gurjonův skin který vydal pro verzi 102... (zkoušel jsem to) nebo jen ve "starém gurjonovi" přejmenuješ ui_igo8 na ui_igo8_da (to jsem taky zkoušel), což v podstatě gurjon udělal, tak v nastavení varování ve skinu nejsou vidět ty další volby "dopravní upozornění" jsou .ui soborů, které ty volby umožnují plepláclé gurjonovými .ui soubory, kde ty volby chybí. Proto to fmilan předělával do toho 6.9.3._da skinu :!:
Takto to vypadá, když nahraješ gujon skin pf nebo jen ve svém přejmenuješ ui_igo8 na ui_igo8_da
6.9.3_pf.jpg

a takto to vypadá, když si dáš tu práci stáhnout skin gj_6.9.3_da který tu pověsil fmilan, nebo fmilanovu ui_igo8_da ze skinu nahraješ místo svého ui_igo8 ve skinu nebo vedle sebe (kdy budou vedle sebe, pojede ti ten skin se všema verzema jak starýma, tak s tou 102
6.9.3._da.jpg

Najdeš jeden rozdíl ? :D
Pouhým přejmenování příjdeš o ty funkce. Už jsem tu o tom psal - porovněj si např. konec souborů navigatemap_480_272,ui z data.zip a z gurjona - v gurjonovic .ui chybí spousty věcí, které jsou v tom .ui z origo data.zip
<element_template et_Driveralertpic>
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=30 iconindex=0 iconmodel="*.icon_id" visiblemodel="!*.is_active">
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=30 iconindex=1 iconmodel="*.icon_id" visiblemodel="*.is_active">

<SPRITE xxx x=4 y=52 z=100 bmp="$da_textbox.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.value.valid">
<TEXT xxx x=5 y=55 z=101 w=37 textmodel_wstr="*.value" minaspect=80 align="CENTER" visiblemodel="*.value.valid">

<SPRITE xxx x=4 y=52 z=100 bmp="$da_duration.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.duration.valid&!*.value.valid">
<TEXT xxx x=5 y=55 z=101 w=37 textmodel_wstr="*.duration.full_text" minaspect=80 align="CENTER" visiblemodel="*.duration.valid&!*.value.valid">
<SPRITE xxx x=4 y=72 z=100 bmp="$da_duration.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.duration.valid&*.value.valid">
<TEXT xxx x=5 y=75 z=101 w=37 textmodel_wstr="*.duration.full_text" minaspect=80 align="CENTER" visiblemodel="*.duration.valid&*.value.valid">

<SPRITE xxx x=4 y=52 z=100 bmp="$da_textbox.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.prewarn.valid&!*.duration.valid&!*.value.valid">
<TEXT xxx x=5 y=55 z=101 w=37 textmodel_wstr="*.prewarn.full_text" minaspect=80 align="CENTER" visiblemodel="*.prewarn.valid&!*.duration.valid&!*.value.valid">
<SPRITE xxx x=4 y=72 z=100 bmp="$da_textbox.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.prewarn.valid&*.duration.valid&!*.value.valid">
<TEXT xxx x=5 y=75 z=101 w=37 textmodel_wstr="*.prewarn.full_text" minaspect=80 align="CENTER" visiblemodel="*.prewarn.valid&*.duration.valid&!*.value.valid">
<SPRITE xxx x=4 y=72 z=100 bmp="$da_textbox.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.prewarn.valid&!*.duration.valid&*.value.valid">
<TEXT xxx x=5 y=75 z=101 w=37 textmodel_wstr="*.prewarn.full_text" minaspect=80 align="CENTER" visiblemodel="*.prewarn.valid&!*.duration.valid&*.value.valid">
<SPRITE xxx x=4 y=92 z=100 bmp="$da_textbox.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.prewarn.valid&*.duration.valid&*.value.valid">
<TEXT xxx x=5 y=95 z=101 w=37 textmodel_wstr="*.prewarn.full_text" minaspect=80 align="CENTER" visiblemodel="*.prewarn.valid&*.duration.valid&*.value.valid">

<SPRITE xxx x=-4 y=52 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&!*.duration.valid&!*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=52 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&!*.duration.valid&!*.value.valid">
<SPRITE xxx x=-4 y=72 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&!*.duration.valid&*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=72 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&!*.duration.valid&*.value.valid" >
<SPRITE xxx x=-4 y=72 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&*.duration.valid&!*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=72 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&*.duration.valid&!*.value.valid" >
<SPRITE xxx x=-4 y=72 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&!*.duration.valid&!*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=72 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&!*.duration.valid&!*.value.valid" >
<SPRITE xxx x=-4 y=92 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&*.duration.valid&!*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=92 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&*.duration.valid&!*.value.valid" >
<SPRITE xxx x=-4 y=92 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&!*.duration.valid&*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=92 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&!*.duration.valid&*.value.valid" >
<SPRITE xxx x=-4 y=92 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&*.duration.valid&*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=92 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&!*.prewarn.valid&*.duration.valid&*.value.valid">
<SPRITE xxx x=-4 y=92 z=100 bmp="$da_textbox_validity.bmp" alpha=20 visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&*.duration.valid&*.value.valid">
<TEXT xxx x=-2 y=92 z=101 h=45 w=55 textmodel_wstr="*.validity_time" minaspect=75 align="CENTER" valign="CENTER" visiblemodel="*.validity_time.valid&*.prewarn.valid&*.duration.valid&*.value.valid" >

</element_template>

<layer ui_DriverAlertPic z=8000>
<LIST lst_DriverAlertPic x=380 y=80 cellw=-55 row=1 col=2 element_template="et_Driveralertpic" listmodel="warning.driveralert.alerts">
</layer>

<layer ui_DriverAlertPic1 z=30 x=380 y=80 visiblemodel="warning.driveralert.alerts.size > 0">
<SPRITE spr_DApict11 x=4 y=138 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict21 x=4 y=158 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict31 x=4 y=178 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict41 x=4 y=198 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict51 x=4 y=218 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict61 x=4 y=238 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
</layer>

<layer ui_DriverAlertPic2 z=30 x=325 y=80 visiblemodel="warning.driveralert.alerts.size > 1">
<SPRITE spr_DApict12 x=4 y=138 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict22 x=4 y=158 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict32 x=4 y=178 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict42 x=4 y=198 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict52 x=4 y=218 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
<SPRITE spr_DApict62 x=4 y=238 z=30 bmp="$da_pictograms.bmp#8" hide>
</layer>

To všechno a mnoho dalšího musel fmilan dokopírovávat do skinu, aby tam ty nové volby byly.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 01 zář 2009 12:11

@Jasper: No jasně, včera jsem tu někde o tom psal - nastav si volby do SYS.TXT (nejlépe nastavit, pak provést zálohu - myslím tu z menu vlastních dat a v adresáři backup na kartě budeš mít system.ini; z toho pak ta nastavení přenes do SYS.TXT). Tak se zachovají "globální" nastavení iGo8
Nastavení specifická pro skiny se ukládají ve formě hodnot proměnných (definovaných v tom kterém skinu) do PERMANENT_V1.SAV. Když dva skiny používají stejné názvy proměnných pro různé věci, nedělá to pak dobrotu, pokud se při přechodu na jiný skin ponechá tenhle soubor v původním stavu.

Podobná metoda, která ale vyžaduje trochu víc námahy: tu zálohu si taky udělej a pak vždycky, když nastane ten "reset" obnov data ze zálohy (to vše se dá ovládat z menu přímo v iGo8).
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu