Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

I PHONE 3G

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: I PHONE 3G

Příspěvekod sstopar v 01 zář 2009 08:25

iGO na iPhonu je shodne jako AMIGO. Zatim mi mimo radaru bezi vse (dopnil jsem 3D, POI i hlasy + ikonky). Ale ty radary jsou proklete ...

Jen pro porovnani odkaz na tabulku ...http://www.pocketgpsworld.com/iphone-na ... xr5133.php
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod Jarouš v 01 zář 2009 08:33

@jirka.rouzi:Příspěvky s odkazy na nelegálně upravenou verzi byly odstraněny :!: :!: Nepřeji si tady vidět nic podobného,je vidět,že někdo nečte pravidla tohoto fóra,protože tam je jasně psáno,že nic takového se sem nesmí vkládat :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 01 zář 2009 09:44

Tady se nesmí ani naznačovat :!: :twisted: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 01 zář 2009 09:48

@jirka.rouzi: Takový výklad pravidel je sice pěkný, ale pokud chceme, aby nám fórum sloužilo i nadále a provozovatel neměl potíže, je třeba se podobným odkazům vyhýbat. Zákony se v této zemi dají vykládat poměrně pružně, a kdo chce psa bít...
Za původ svého softu nechť si každý zodpovídá sám (strýček Google jistě poradit dokáže); my tu chceme řešit jen bezproblémové používání a vylepšování.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod jirka.rouzi v 01 zář 2009 09:51

Jarouš píše:Tady se nesmí ani naznačovat :!: :twisted: :lol: :lol:

Když si u toho budeš naklepávat kosu...... :D :D :D :D
jirka.rouzi

Příspěvekod jirka.rouzi v 01 zář 2009 09:54

vovi píše:@jirka.rouzi: Takový výklad pravidel je sice pěkný, ale pokud chceme, aby nám fórum sloužilo i nadále a provozovatel neměl potíže, je třeba se podobným odkazům vyhýbat. Zákony se v této zemi dají vykládat poměrně pružně, a kdo chce psa bít...
Za původ svého softu nechť si každý zodpovídá sám (strýček Google jistě poradit dokáže); my tu chceme řešit jen bezproblémové používání a vylepšování.

Chápu to a už jsem se omluvil ale nějak se mi to smázlo omlouvám se tedy znovu,přišlo mi to trochu nefér když např. odkazy na nové mapy z rapidu nikomu nevadí.
jirka.rouzi

Příspěvekod vovi v 01 zář 2009 09:58

Ale ty přímé odkazy tu taky nejsou, ne? Pokud ano, tak nám něco uteklo.
Já bych tu debatu neprotahoval - myslím, že si rozumíme. Pokud budeme dodržovat provozní kázeň, jak trefně říkali lampasáci, můžeme se vyhnout řadě problémů.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 01 zář 2009 09:59

No,jo,ale ale pokud si nahraješ nové mapy a nebudeš mít správnou licenci atd,tak ti stejně nepojdou,(budou se hlásit jako zamčené),ale pokud někam dáš link na komplet všeho,tak to je jiná káva.Věř mi,že měřím stejným metrem a i přátelům,kteří by sem něco dali,tak jejich příspěvky.pokud shledám,že jsou závadné,bez milosti smažu :!:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod jirka.rouzi v 01 zář 2009 10:08

Jarouš píše:No,jo,ale ale pokud si nahraješ nové mapy a nebudeš mít správnou licenci atd,tak ti stejně nepojdou,(budou se hlásit jako zamčené),ale pokud někam dáš link na komplet všeho,tak to je jiná káva.Věř mi,že měřím stejným metrem a i přátelům,kteří by sem něco dali,tak jejich příspěvky.pokud shledám,že jsou závadné,bez milosti smažu :!:

Souhlasím s váma oběma ve všech bodech obžaloby :D :D Jen tedy doplním plně funkční verze Igo na iphone existuje jedná se o verzi Igo 10 my way o tom jak nainstalovat a kde sehnat veřejně informovat nebudu v rámci legality fora tečka :)
jirka.rouzi

Příspěvekod sstopar v 01 zář 2009 15:42

Odkaz je vhodne umistit na fora z tzv free moralkou (http://www.forum.iphonezone.cz).
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy