Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vtipy

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: Vtipy

Příspěvekod hladik2 v 14 srp 2009 16:30

Malýho róma vyhodí už asi z x-tý školy kvůli špatnýmu prospěchu a chování.
Starej róm neví už co s ním, a tak ho přihlásí do církevní školy.
Mladej najednou začne nosit jen jedničky a i chování má vzorný.
Starej se diví a ptá se ho, jak je to možný.
Mladej povida:
"Jdu tam do jedný místnosti, a tam je přibitej na zdi chlap. Jdu do druhy místnosti, a tam je taky přibitej na zdi chlap. V třetí místnosti taky chlap přibitej na zdi.
Tato, tam se s nikym neserou!
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod PLUS 1 v 17 srp 2009 09:55

Spor o dieťa po rozvode. Žena vyhlasuje:
- To dieťa som napokon priviedla na svet ja!
Manželov argunent:
- Keď vhodím do automatu peniaze a vypadnú mi cigarety, komu patria? Mne alebo automatu? :twisted: :twisted: :twisted:
PLUS 1
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 24 srp 2009 10:30

Manžel není doma a manželka si mezitím užívá s milencem.
Zachrastí klíče,je slyšet zámek, manželka schová milence do skříně,
sepne ruce k nebi a prosí:
"Ó Bože, udělej si se mnou co chceš, jenom ať nás neobjeví můj muž.
Je strašně žárlivý a určitě by zabil nejen mě, ale i mého milence."
Na to se nebesa otevřou a ozve se: "Dobře,bude to jak chceš,
ale za tři oky tě povolám k sobě, utopíš se."
"Dobře, dobře, jen ať ho teď nenajde."
Všechno proběhne úplně hladce. Tři roky se žena nekoupe, jenom
sprchuje. Nechodí na koupaliště, vodě se zdaleka vyhýbá.
Tři roky uběhnou. Uběhnou čtyři, pět let. Na svůj slib už zapomněla.
Po pěti letech si koupí zájezd na okružní plavbu okolo světa.
Na lodi je velká zábava, samé ženy,když vtom se začne loď
potápět, žena si vzpomene na svůj slib. Poklekne, sepne ruce k nebesům a volá:
"Ó Bože, teď, teď mě chceš povolat k sobě? Podívej se, kolik
Nevinných en teď zemře spolu se mnou.
"Nebesa se opět otevřou a ozve se: "Dva roky, dva roky mi
trvalo, než jsem vás vy kurvy dostal na jednu loď!"
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 24 srp 2009 10:44

Je dobré Tome, že Tě aspoň neopouští humor! ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod PLUS 1 v 27 srp 2009 10:04

Subject: FW: Kameňák jak sviňa-prostě hustej!!!

> Přijde Ježíš do hospody a posadí se.
> Číšník ho upozorní:
> "Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!"
> Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán.
> Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou.
> Ježíš:
> "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!"
> Dotkne se slepého, slepý vyskočí..."Já vidím!"
> Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí..."Já slyším!"
> Otočí se k cikánovi a ten na něho:
> "Na mě nesahej, ty pičo, já mám invalidní důchod!"
PLUS 1
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod PLUS 1 v 27 srp 2009 10:21

Víťazi pijú od šťastia,
porazení od žiaľu
a Slováci od rána 
PLUS 1
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod TomášF v 28 srp 2009 07:04

Sousedi

Jak už se tak stává, moje zahrada přiléhá k jiné parcele s obydlím. Dobrý kamarád, který tam dlouhá léta bydlel, náhle ztratil poslední zbytky rozumu a oženil se. Přestěhoval se za manželkou do pohodlného paneláku a domek prodal. S novým sousedem jsme se celkem nijak nesblížili. Občas jsme se pozdravili, někdy jen mlčky potkali a nic více. Až do dne, kdy si u mého plotu zřídil mohutné hnojiště, vyluzující strašlivý smrad s dostřelem na dva kilometry a spolehlivě hubící slabší jedince. Zapřemýšlel jsem hned o pomstě a hledal vhodnou příležitost k odvetě.

Nebylo třeba čekat dlouho. Záhy vyprali a na řádně zašňůrovanou zahradu rozvěsili bělostné povlečení, prostěradla a záclony. Aby okolí obdivovalo jejich ložnici a miniaturní spodní prádlo. Vítr také vál příznivým směrem, tedy přímo k rozvěšené domácnosti. Nyní přišla má chvíle. Stačilo na druhém konci mé zahrady zapálit oheň, vylepšit čerstvou trávou, térovým papírem a několika plechovkami staré barvy, ještě předválečné, po dědovi. Očekávání mě nezklamalo. Plameny ohně se zkrátily, až zmizly úplně a nahradil je mohutný sloup barevného dýmu, uvnitř něhož se vytvořily nádherné, půlmetrové chundály černých sazí. Zvolna se vznesly jen proto, aby za plotem klesaly ve štědrých dávkách na prostěradla a zachytávaly se v podprsenkách, jako v korečkách říčního bagru.

K mému úžasu mi nevynadal, jen zachmuřeně pozoroval prostor. Za týden jsem v neděli objevil za kůlnou umně zamaskovanou hadici, ze které pramenil hromově páchnoucí septik. V plynové masce s biofiltrem se mi zdařilo do hadice narvat uříznutou násadku od koštěte. Vyjdu ven a očekávám dobrou zábavu. Vidím, jak se sousedova kalovka namáhá, supí, skřípe. Ten kolem komicky poskakuje a tahá za různé páčky, očividně neví co se děje. Posadím se na židličku a dívám se, což ho děsně nervuje a točí, čím nemá. O půl okamžiku později poznal podstatu věci. Natlakovaná hadice povolila rovnou u příruby. Všechny fekálie a merkaptany se s radostí z nenadálé svobody vrhly na jeho nedělní oblek venkovana - montérky a ještě před chviličkou dokonce nové. Nechci hádat, co mu vlítlo za lacl.

A tak začalo naše strašlivé nepřátelství, kdy jsme si dělali navzájem to nejhorší, a mlčky vytrpěli nastraženou léčku a přemýšleli o šťavnaté odvetě. Vynalézavost obou byla vynikající, nelitovali jsme jakékoliv námahy. Soustředit tuto energii na něco užitečného, přebudujeme celou vesnici na kulturní centrum střední Evropy. Slabší jedinci by si stěžovali na úřadech, ale to bylo pod úroveň takových skvělých mozků.

Například když jsem česal jablka, zlomily se pode mnou naříznuté štafle. Nemohu už za to, že mi při tom spadly natrhané renety i s košíkem a zbytky žebříku do vedlejší zahrady, bohužel přímo na nově zasklený pařník. Možná jsem trochu nepatrně těm troskám pomohl získat správnou průraznou rychlost. Za to mě hned nevinně ztrestal hromadou pichlavého trní, které zakrylo celý záhon kedluben. Orval snad všechny akáty a šípky v okolí padesáti kilometrů a ještě přidal lodyhy bolševníku. Tak jsem celý den sbíral v parku psí exkrementy, abych jich vedle, na pečlivě udržovaný trávník naházel štědrou dávku a pro lepší zážitky doplnil koňskými kobližky, pro ty jel až do jezdeckého oddílu. Druhý den si jdu vytáhnout ze země mrkev. Soused si dal celou noc práci s tím, že sklidil mojí karotku a zapíchal na původní místo jen zbylý chrást. Oplatil jsem mu stejnou s pórkem, on se revanšoval cibulí.

V zimě kolega nevyjel autem, neboť mu ho někdo celou noc polejval vodou, až ráno vypadalo jako eskymácké iglú a ne dopravní prostředek. Roztálo tuším až na jaře. Kontroval tím, že mi do rána zašrouboval vchodové dveře domu a tak jsem musel ven oknem a osvobodil dveře až po hodině páčení a tahání stovek vrutů. Představte si to překvapení, když ráno pádíte rozespalý do práce, odemknete a s dveřma stejně nehnete, akorát se majznete do nosu.

Na jaře pak měl soused šikovně vykopanou stružku do zahrady, zrovna přišel podpořit mojí snahu mohutný liják. Když jsem šel vyhodit svinstvo do popelnice, už se tam nic nevešlo, protože byla celá pečlivě zalitá betonem až po okraj. A nepřejte si slyšet, co mi řekli popeláři, když se jí pokusili nadzvednout do kuka vozu. Mnoho těch slov jsem ani neznal. Tak jsem mu na oplátku zahodil dřevěný můstek, když v naší ulici kopali kanalizaci a tudíž měl před vchodem neschůdný pětimetrový sráz. Ještě jsem tmavočeské úderníky s milým úsměvem mystifikoval, že má zadní východ ze zahrady, můžou mu proto klidně podkopat i vrata. Po té, co jámu zaházeli a já s radostí po dlouhé době zajížděl do garáže, našel jsem v trávě zamaskované prkno s trčící sadou hřebíků, bohužel až po zaparkování.

Jednou se mi podařil nádherný kousek: Vzduchovkou jsem sestřelil sousedovi jeho vlastní vosí hnízdo otevřeným oknem rovnou do kuchyně. Na ten řev a tolik neslušných slov budu vzpomínat s radostí ještě dlouho. Nevím jak on to dokázal, ale druhý den jsem měl v kuchyni párek tchořů i s mláďaty, čímž si vykoledoval přestříkání třešní acetonovou barvou namodro. Byl to nádherný pohled, když po flámu opatrně vylezl v pyžamu před dům. Protáhl se a slastně otevřel oči. Na modré třešně je vytřešnil, pardon vytřeštil, zalapal po vzduchu a zapřemýšlel co včera pili. On pak triumfoval natřením mých nádherných růží něčím strašlivě lepkavým a určitě to obsahovalo sekret oněch tchořů.

Vůbec nemluvím o drobnostech, jako je neustálé přehazování chcíplého potkana navzájem přes plot, dokud se ta krysa zcela nerozpadla, vyrábění hluku rádiem, zvonkem či starými hrnci, když druhý spí, neustálé zavírání plynu a vody v chodníku (to nejlépe když je někdo řádně namydlen a ve vaně), naopak pouštění hmyzu a ptactva otevřenými okny do bytu. Na to jsme si už dávno zvykli, považovali za nutnou součást života a ani nijak neopláceli.

Až jednou jsme se potkali v hospodě. A tam jsou všichni lidé kamarádi, obzvláště po deseti pivech. Kupodivu, soused ani netušil, že všechno zavinila jeho kupka hnoje. Prý, stačilo říci, že mi vadí a ihned by jí přestěhoval jinam. Na druhou stranu zahrady. K jinému sousedovi...

Rafinovanost našich zlomyslných léček z nás udělala nejlepší kamarády, protože oba máme obrovský smysl pro humor, jinak bychom totiž ono vzájemné vytáčení nevydrželi. A brzy spojíme své síly a vynalézavé hlavy, protože naproti nám v ulici, se rozhodli podnikat. Je mi jich už předem líto. Koupili si totiž dva plemenné kozly...
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod PLUS 1 v 31 srp 2009 06:24

"Mamiii, čo je to orgazmus?"
"Neviem, dcérenka, spýtaj sa ocka." :roll:
PLUS 1
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod TomášF v 01 zář 2009 06:36

Ambiciózní manažer se po dlouhé době rozhodl jet na dovolenou na Karibské ostrovy. Během plavby přišel hurikán a celou loď smetl do moře, jen on jediný se zachránil a ocitl se sám na opušteném ostrově. Čtyři měsíce jedl jen kokosové ořechy a spal na pláži a žádostivě se díval na moře, kdy se objeví nějaká loď. Jednoho dne zpozoroval, jak se po říčce blíží malý člun s nádhernou ženou.
"Kdo jsi? Jak jsi se sem dostala?"
"Byla jsem na té samé lodi jako ty a ztroskotala jsem na opačné části ostrova."
"No to si měla štěstí, že se ti zachránil člun."
"Nezachránil, ten jsem si vyrobila."
"Prosím?"
"No, vždyť je tu všude okolo bambus a třtina..."
"Ale kde jsi vzala nářadí?!"
"Z kamenů jsem si vyrobila nástroje a použila jsem je i na stavbu chatky. A ty spíš kde?"
"Celé 4 měsíce na pláži," zahanbeně přiznal manažer.
"Tak pojď ke mně na návštěvu..."
Doplaví se k její chatce a žena říká: "V prvním patře máš holicí strojek a i sprchu..."
Manažer je úplne hotový, už se na nic neptá, vyběhne do patra a tam je holicí strojek z nabroušené kosti nějakého zvířete a říká si: "Tato žena je neuvěřitelná. Co bude dál?"
Sejde dolů a tam už ho čeká žena, v ruce láhev vína, na sobě jen nějaký ten fíkový list... přitulí se k němu a říká: "Jsme už tak dlouho pryč od domova... a celý ten čas jsi byl tak sám. Jsem si jistá, že je něco, co by si právě teď chtěl dělat... něco, co jsi nedělal už dlouhé měsíce..."
Manažer nevěří vlastním uším a povídá: "Chceš mi říct, že si odsud můžu zkontrolovat e-maily?"
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod amatér v 01 zář 2009 10:46

Sem moc často nechodím, ale jeden k 1.září, pokud se tu již objevil omlouvám se

Paní učitelka přivítá nové prvňáčky ve třídě, a aby prověřila jejich znalosti, namaluje na tabuli křídou jablko.
"Tak děti, jestlipak poznáte, co jsem nakreslila"
Jako první se hlásí Pepíček
"Prosím, nakreslila jste na tabuli prdel"
Paní učitelka zmateně vyběhne ze třídy, a za necelou minutu rozrazí dveře třídy rozčilený pan ředitel.
"Vy darebáci, darební, co jste to provedli paní učitelce, že jste ji dohnali až k pláči?
A kdo z Vás namaloval na tabuli prdel?"
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC