Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Úmrtí mé C520!!!!!

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: Úmrtí mé C520!!!!!

Příspěvekod Ivo K v 21 srp 2009 10:52

Já stále šilhám po Miu C725, ale to také nemá TMC a pokud vím, tak se žádný externí TMC modul pro 725 zatím neobjevil a možná ani neobjeví. :(
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jasper v 21 srp 2009 11:25

To už se mi víc líbí MIO Spirit V735u hlavně kvůli procesoru 600 Mhz a 128 MB RAM. Jenže pro mě je nejdůležitější aby na tom běželo iGo8. Ale co ty prachy bych do toho stejně nevrazil a navíc už mi to přije dost veliké. Jsem sice slepec ale něak si to neumím v autě představit.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 21 srp 2009 12:05

Jj. To máš pravdu C725 je už dost velká a drahá. Ale zase je už votestovaná, že na ní iGO8 chodí OK.

A s těma MIO Spirit asi nejsou ještě žádné zkušenosti.

Mimochodem, testoval už někdo ten novej navigační softík(Spirit)?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod warhead v 21 srp 2009 12:23

jenom trosku jsem to prohlidl a je to proste divny na muj vkus, vesmes dost info o spiritu je na navigovat, ja osobne bych to pojal jeste trosku kriticteji ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod Jasper v 22 srp 2009 06:38

Tak možná plaším úplně zbytečně a Adam má pravdu. ;) Včera mi to nějak nedalo tak jsem ještě dělal různé resuscitační pokusy. Nic se sice nestalo ale nakonec jsem si řekl že trochu otestuju baterku. Tak jsem Mio nechal v tom "režimu spouštění" kdy na mě blikala ta modrá dioda abych vybil baterku. Dnes ráno jsem zkusil zapnout a logicky se nic neděje. Tak jsem připojil nabíječku. Signalizující dioda svítí oranžově ale.... po třech vteřinách se změní na zelenou :o
Za tři vteřiny se ta baterka asi nenabije že :?: Teď po půl hodině nabíjení (stále svítí zeleně) odpojím Mio a zkusím zapnout a nic. :shock: Baterka je totál vyždímaná. Že by byl opravdu problém jenom tady :?: :o Jenže já to nemám jak vyzkoušet. Poprvé jsem baterku měnil před rokem podruhé před měsícem a obě ty staré jsem vyhodil :( :roll:
Jasper
Administrátor

Příspěvekod jajo v 22 srp 2009 11:35

Veľmi ma mrzí, že Ti MIO štrajkuje( sám mám C520-ku a viem ako ju mám rád) ale vážne som sa dosť vystrašil, keď som si prečítal ten nadpis.Tento opravený je vážne lepší ;) Nezostáva mi nič iné, len Ti naozaj úprimne a z celého srdca zaželať, nech sa Ti MIO zobudí čo najskôr a ak bude potrebovať operáciu, nech je to pre ňu je čo najľahsšie(píšem o nej v ženskom rode, lebo jednak je to navigácia:-) a ja mám v nej ženský hlas -upravenú ANDREJKU :-) ) Určite daj vedieť čo a ako ;)
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 23 srp 2009 10:42

Tome a to ti Mio nenajede, když ho máš připojené na nabíječku? Vím, že jsi o tom psal na předchozí stránce, ale... Já když mám vyždímanou baterku (Mio se vypne a pokus o zapnutí se nezdaří) a připojím nabíječku, tak ho i v tomhle stavu zapnu a dokonce můžu používat. Jestli se ti takhle bude chovat, tak bych řekl, že je to 100% baterka. ;) Jestli ne, tak bych si spíš zoufal. :(
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod jajo v 23 srp 2009 10:57

@ Jasper - mal som tento isty problem s novou baterkou, Tomas ti to moze potvrdit, ked som ju nahodil do MIA tak po pripojeni na nabijacku sa objavila oranzova kontrolka nabijania,po asi 2-3 s skocila zelená a akoze je plne nabita, MIO samozrejme nemalo stavu. Dalsia baterka je uz OK :-) Takze skus este kontaktovat Tomasa .Bodaj by to vazne bola len ta baterka.Drzim palce ;)
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod xroman v 23 srp 2009 12:49

Tome, mám jednu baterku doma. Pokud ji cheš, tak dej vědět.
Samsung Galaxy S22+
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 24 srp 2009 07:11

Romane dík za nabídku. ;) Já posílám dnes Mio Adamovi. :? A pak se budu třást hrůzou jak to dopadne. :?
Jasper
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC