Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon pro iGo 8.3.2

Příspěvekod SvoDa v 09 srp 2009 19:12

Díky moc Mílo.
Tome (Jaspere), prosím, nechtěl bys prosím vyvěšovat radary v tom dvojím kódování (starém i novém), aby bylo použitelné i pro starší verze :?: :oops:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 09 srp 2009 19:29

Stačí ve starém. Ty nové verze to zvládnou.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 09 srp 2009 20:21

Dane, díky za novou úpravu Rychlého menu!

To zobrazeí verze buildu v Rychlém menu je perfektní.
A skryté tlačítko pro přímý odskok do menu "O programu je také výborné a funguje špicově.

Díky :!: :D :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Mio-Treo.info v 09 srp 2009 22:46

mkb píše:Na přání jsem upravil Jasperovi radary "plus"(Gurjon), pro použití v nových i starších verzích iGo8. Přidáno dalších asi 50ks žel. přejezdů.

SpeedcamUpdates.rar

Velmi dobrá práce, díky Obrázek
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Re: skin Gurjon 5.x (8.3.2 _ 320×240,240×320,400×240,480×272)

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 09:00

SvoDa píše:Pro win proužek který vyskakuje při spuštění nějaké aplikace z běžícího iGO8 ze skinu je dobré umístit si někam do obrazovky tlačítko k aplikaci ShowTaskbar.exe a klikem na něj zmizí. Já to tak v GJ_6.5_tS mám (tlačítko "Winbar" jsem dal do rychlého menu i na display s mapou. Musíš si jen dát ten exáč do My Flash disk/APP/SYS/Main/
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... exe#p14743

Tak jsem asi kápl na to, jak se zbavit windows lišty, která vyskakuje při spuštění nějaké aplikace z běžícího iGO8, aniž by se musela shazovat stále dokola ručně a s verzí iGO8 to nesouvisí, jak se diskutovalo zde http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... start=1512 ale jelikož se o tom diskutovalo na různých místech, a v různých souvislostech, dávám to s ohledem na předcházející diskusi sem.
Tento postup bude pravděpodobně fungovat asi pouze u přístroje MIO, u jiného to nemám jak zkoušet, ale pokusu o analogii se meze nekladou.
Předpokladem je
- dostat se v hlavním menu přístroje k Totalcommanderu (namapované tlačítko v ppath.txt a dále mít např. ShowTaskbar.exe v APP na MFD, popř. mít spouštěč např. http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... 8&start=15 který tu vinlištu spustí vždycky spolehlivě sám
- skin ze kterého lze volat telefonní kontakty ze skinu (přidaným tlačítkem, nebo nastavení cesty v rámci funkce externí aplikace).
Postup:
1. zcela vypni MIO (hardreset :D ) kvůli čistým woknům
2. zapni MIO
3. vyvolej stav, kdy uvidíš v MioMenu (nikoli až v běžícím iGO8 :!: ) winlištu, např. přes TC poklikem na ShowTaskbar.exe v APP (popř. pokud používáš spouštěč, vyskočí ti ta lišta sama spuštěním spouštěče)
4. shoď tu lištu nikoliv nějakým tvým přidaným tlačítkem killbar, nebo co tam máš, ale postaru přes levý rožek - Start => Settings => Taskbar and Start Menu... a odškrtneš Always on top a OK . http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... bar#p22369
5. spusť iGO8, ale jako první aplikaci v běžícím iGO8 spusť kontakty (doufám, že tam v rychlém menu máš)
6. po návratu z kontaktů zpět do rychlého menu, nebo odkud ty kontakty voláš) lišta sice problikne, ale hned se schová a žádná další aplikace ji už nespustí :D

Dokonce se lišta neukáže ani tehdy, když kliknu na své přidané tlačítko killbar ve skinu, které mám namapované na ShowTaskbar.exe v APP a již u spouštěných aplikací nikdy nevyskočí (dokud nerestartuješ MIO, pak ale pouze před startem iGO8 lištu uvedeným způsobem odstřelíš znovu, další hardreset již není nutný).

Je to sice kostrbaté, ale několikrát jsem to zopakoval a je to tak, zkoušeli to úspěšně i takoví borci jako vovi, amatér a IvoK.

EDIT: Jerry přišel na to, že není potřeba tu lištu odstřelovat předem, tzn. před spuštěním iGO8, ale úplně stačí po spuštění iGO8 kliknout nejdříve na kontakty a lišta se u ničeho neobjeví až do příštího restartu.
Naposledy upravil SvoDa dne 13 srp 2009 14:50, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 13 srp 2009 09:55

Zkoušel jsem, ale u mě stačí, když tu vyskakovací lištu vypnu přes Win.lištu/Start/Settings/Taskbar and Start Menu/Always on top - zrušit zaškrtnutí. Toto můžu udělat jak po startu MIO(třeba přes Spouštěč), tak v bežícím IGO (a nemusím spouštět kontakty). Prostě vždy to zruší vyskakování lišty až do dalšího restartu MIO. Jedině Print Screen vyvolá tu lištu (a to i při Svoda postupu zrušení lišty).
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 10:03

Ani printscreen mi dle uvedeného postupu tu lištu nevyvolává ;)
Nevyvolává mi ji žádná aplikace, kterou ze skinu lze vůbec spouštět, dokonce se neobjeví ani při hovoru přes BT.
Ta lišta se totiž musí přes Start,... odstřelit ještě před spuštěním iGO a pak, po spuštění iGO kliknout na kontakty a zavřít je, pak se opravdu (do restartu přístroje) spolehlivě neobjeví.
proč kliknout zrovna na kontakty, to fakt nevím, ale je to několikanásobně vyzkoušeno a ověřeno a než jsem to pustil ven testovali to guruové vovi, amatér i IvoK
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 13 srp 2009 10:11

Tvůj postup jsem naprosto perfektně pochopil.
Přesněji Print Screen lištu nevyvolá úplně, tzn. nejde použít, ale pouze na chvilku vyskočí - na fotce lišta není. Takže mě ten jednoduchý postup pouze přes Win.lištu bezpečně vypne její zobrazování, stejně tak jako ten tvůj složitější (jen je složitější) - u mě v tom opravdu není žádný rozdíl, alespoň žádný nenacházím.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 10:15

U nás ostatních, když jsme lištu shodili až v běžícím igo dle toho jak píšeš (popsali se tu o tom stohy), vždycky nějaká aplikace tu listu vyvolala a musela se znovu v běžícím iGO shazovat.
proto jsme pak dodali do skinů tlačítko, které ji umí schovat, ale opět jen do spuštění další aplikace.
teprve to, co jsem popisoval, alespoň u mně a u těch, co to testovali, to winlištu nevyvolá při běžícím iGO8 nikdy, pokud ji odstřelíš předem (před spuštěním iGO8).
připouštím, že se to tobě může choval lépe.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 13 srp 2009 10:19

Jo, potvrzuji Danova slova. Odstřelení lišty ještě před startem iGo je trvalejší; a když se pak vždy po startu iGo klikne nejdříve na ty Kontakty, tak až do ukončení iGo už lišta nevyskočí a nevyskočí, ať dělám, co dělám (třeba ji i chci vyvolat, ale z iGa to prostě nedokážu).
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu