Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod Lakva v 12 srp 2009 09:49

Hele, s tím rozchozováním verzí... a omlouvám se jestli tu už tohle doporučení bylo...
Včera jsem měnil verzi na 73871, která je pro PDA, takže umí vytvořit skupinu POI z kontaktů v telefonu (pokud mají zadanou adresu, samozřejmě). A taky mi nechtěla jít, hlásila chybějící loading.bmp.
Tak jsem zkusil napřed vyměnit data.zip (byl taky potřeba, ale sám o sobě nestačil, chyba stejná) a pak jsem ještě mrknul do sys.txt, kde bylo něco málo co už jsem ve svém měl, ale pak ještě navíc tam byla sekce

[project]
name="igo8_pda"

A teprve po přidání tohohle se mi to rozběhlo.
Nemůže v tom být nějaká podobná past?
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 12 srp 2009 11:45

vuvu píše: mám na kartě mimo jiné verzi 93112 a protože se po uspání vždy restartuje, vyměnil jse u ní pouze iGO8.exe z verze 73871, která je údajně stabilní. Nikdy jsem to nerozběhnul z důvodu chybějící loading.bmp.

Ano, u té PDA verze to řeší ten zápis jak popisuje lakva, nebo "univerzální" branding.zip , krerý jsem pověsil zde - viewtopic.php?f=12&t=223&p=26221&hilit=branding*#p26221 a od té doby, co jej používám (bez zápisu v sys.txt, který zase vadí jiným verzím, jsem na své C520 hlášku chybějící loading.bmp u jakýchkoliv verzí (výjimkou byla pouze 90500, kde jsem musel použít její data.zip i branding.zip) nezaznamenal a dokonce to vyřešilo i oříznutí spodního okraje displaye, které se někomu objevovalo.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 srp 2009 13:58

SvoDa píše:8.3.2.95797 - u ní nevyskakuje winlišta při spouštění externích aplikacích, což by byla příjemná změna

Nevím jak si to vysvětlit, tuto verzi jsem dal pryč (restartovala po probuzení na 16GB SDHC) a vrátil jsem zpět .exe 73871 a od té doby jsem ještě po spuštění nebo ukončení externích aplikací neviděl vyskočit winlištu, která předtím vyskakovala s otřesnou pravidelností např. po spuštění TC či mp3player, resinfo,... Vyzkoušel jsem nyní snad všechny aplikace, které se ze skinu a z nastavených cest k externím aplikacím dají spustit a ani jednou nevyskočila.
Má někdo podobnou zkušenost ? nebo je to zas jen exotická náhoda ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 srp 2009 14:34

Obrácenou, vyskakuje mi pořád, bez ohledu na použitou verzi. A to jsem se po tvém prvním příspěvku dobře natěšil.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 srp 2009 14:43

No hraju sis tím už po několikáté, po restartech i hardresetech mi to stále nevyskakuje.
Pouze jsem nainstaloval igo8.exe tech posledních 2 verzí, jinak jsem s tím nic nedělal, u té druhé jsem si všiml, že winbar přestal vyskakovat, ale jelikož i tato padala po probuzení, tak jsem vrátil tu 73... a stále to nevyskakuje (ani na SD a ani na MFD :!: ).
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 srp 2009 14:52

Již několikrát zmiňované, každému se to chová jíinak, mně zas nerestaruje ani 93112, ani 95757. Na druhou stranu je dobré, že si alespoň každý vybere co mu vyhovuje ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 srp 2009 15:25

Mně se ty dvě posl.verze nerestartují jen na 8GB kartě, 16GB asi moje MIO u těchto verzí, narozdíl od 73... či 64... nestíhá :(
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 srp 2009 15:30

Tak 16 GBmám již od srazu slíbenou od Addama, ale ještě mi ji neposlal :( , zatím pořád používám 8 GB.
amatér
Moderátor

Příspěvekod PVZ v 12 srp 2009 15:32

Adam si to určite prečíta a pošle Ti ju. Má toho veľa.Musíš sa mu pripomenúť.
Prestigio GV 5850HDDVR Android s PRIMOM 2, 9.6.29.365016; skin fmilan & amater v. 2.4,1_a a BE-ON-ROAD EUROPA; iPhone 5 s Navigonom
Usporiadateľ klubových zrazov na Slovensku
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
PVZ
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 12 srp 2009 15:34

@amatér: A vo, vo, vo, ... votom to je.
Přestože mám skvělou 16GB Transcend, jiné verze než uvedené restartují. Na osmičce Kingston to jelo. Jelikož je mi však malá, potřebuji mít na 16GB SD ty verze, které tam "drží".
Mimo to, furt nikdo nevíme, v čem jsou ty novější verze vlastně přínosné.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update