Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod mkb v 11 srp 2009 18:43

Z hlediska přístupu k radarovým kódům patří určitě k verzím novějším, tzn. build 8.3.2_8.... a více.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 11 srp 2009 19:58

Tentokrát zas něco od SR:
display_1.jpg

že by okurková sezóna :?: :lol: tak začaly závody :?:

EDIT:Zatím se po půlhodince probudila OK (na 16GB kartě) a dokonce se ní nevyskakuje winlišta při spouštění externích aplikacích, což by byla příjemná změna
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 11 srp 2009 20:57

Zase ten divný branding.zip se soubory .ui, co to má znamenat?, jdu zkusit novou kartu.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 11 srp 2009 21:07

Co blbneš :o , mně stačil jen exáč :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 11 srp 2009 21:29

Mně taky, ale ten branding mi vrtá hlavou, proto jsem to dal celé, tak jak to je, na jinou kartu.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 11 srp 2009 21:32

Už to zrestartovalo :(
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 11 srp 2009 22:54

Jak jsem psal celý odkaz od SR jsem dal na jinou kartu, po prvním spuštění hláška Failed to open file: igo\480_272\loading.bmp exiting application, ve složce iGO8 jsem tedy vytvořil novou složku igo\480_272, a do ní ložil loading.bmp.
Druhé spuštění: Failed to open file: Failed to open file: igo/480_272/main_scheme.ui exiting application, ovšem, o tom, kde ho vzít tam nebyl ani náznak, tak jsem ho vytvořil v notepadu.
Třetí spuštění: Failed to open file: igo/common/scheme.ui exiting application, ve složce igo vytvořena tedy nová složka common a do ní vložen prázdný soubor scheme.ui
Čtvrté spuštění: Failed to open file: igo/480_272/ui/startlang.ui exiting application, vytvořena tedy nová podsložka ui, pak stejný postu jako u bodu 2 a 3
Pátý pokus: FFUERROR: Parse error [<state> tag expected] :evil:

Pánové prosím, nemáte někdo čas, má navigace je někde mezi tůjema u sousedů :lol:

Jinak stačí .exe do stávající instalace a běží to, proč ten kluk ušatej, SR, vytváří ten přihlouplý branding.zip mi zůstane záhadou :(

Ještě jedna otázka:
během pokusů se v system.ini vytvořil pouze zápis
[rawdisplay]
class="wide"

u žádné jiné verze jsem ten zápis neobjevil.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 srp 2009 06:06

Ten "wide" mám třeba u 53558 v system.ini taky (na MFD), aniž bych měl něco o [rawdisplay] v sys.txt (střídám ale často verze, tak kdoví, která potvora to tam nechala, ale ty poslední dvě nové verze na MFD ještě nebyly).

Co se týče .ui v branding, myslím, že to budou nějaké přizpůsobovací soubory v rámci vzhledu a odlišností v menu ke konkrétnímu přístroji, jehož se ta verze týká. Aby neměnili data.zip, který je asi již dost dlouho ten stejný a nemuseli vymýšlet skin, který by pak lidi museli volit mimo default, reší to .ui v branding :?:
Víme, že iGO8 se prodává ve verzích 8.0.0_31442, 8.0.0_49545, 8.3.2_64029, 8.3.2_73871.
Vše ostatní jsou iGO8 šitá na míru nějakým konkrétním přístrojům, ale málokdy (kromě Navon) jsme se dozvěděli, kterým přístrojům, proč novější číslo buildu, co s sebou přináší oproti předchozím,...

Jak už tu kdesi konstaloval vovi, ty oficiální a "univerzální" Nav N Go iGO 8 verze (8.0.0_31442, 8.0.0_49545, 8.3.2_64029, 8.3.2_73871) + 97313 která má ale jen upravené číslo buildu a datum té poslední, nám z SD nepadají a chovají se ve všech směrech OK. Z toho dedukuji, že ty ostatní verze jsou šité pro konkrétní přístroje a proto asi nejsou tak "stabilní" na přístrojích ostatních.

Třeba se jedná o přístroje, kde je vše komplet v šochtli, nebo SW v šochtli a mapy na SD, bo takto se to chová OK i např. na naších MIO, nicméně pro běh z karty jsou "zatím" stabilní, alespoň podle mých zjištění 8.3.2_64029, 8.3.2_73871 (97313).
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vuvu v 12 srp 2009 08:41

[quote="amatér"]Jak jsem psal celý odkaz od SR jsem dal na jinou kartu, po prvním spuštění hláška Failed to open file: igo\480_272\loading.bmp exiting application, ve složce ................

Ahoj Mirku.
Ten problkém nemáš jenom sám. Já mám na kartě mimo jiné verzi 93112 a protože se po uspání vždy restartuje, vyměnil jse u ní pouze iGO8.exe z verze 73871, která je údajně stabilní. Nikdy jsem to nerozběhnul z důvodu naprosto stejných hlášek jak popisuješ. Chtěl jsem s tím také švihnout, ale pak jsem tam vrátil exáč opět od 93112, přepnul na MFD na verzi 8.3.1. 53228 a na tu jezdím bez problémů. Za nedávných 2500km přes Německo, Holandsko, Belgie, Luxembursko jsem s ní neměl jediný problém.
Ahoj Vašek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 12 srp 2009 09:29

U té 93112 je to divné, já ji používám na SD, ale opravdu se mi problémy s restartem po probuzení zatím vyhýbají. S tou novou, kterou jsem popisoval naposled, to byl jen takový pokus, prostě mi opravdu nejde do hlavy, proč SR dává ke všem verzím tento divný branding.zip, samotné .exe soubory fungují.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update