Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon pro iGo 8.3.2

Příspěvekod SvoDa v 07 srp 2009 15:14

tyté ž údaje (kolik zbýá km, čas, příjezd, ale k průjezdnímu bodu.
Pokud není zadán průjezdní bod, tak samozřejmě jsou ty čísla stejná, jaky ty do cíle ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod dalanik v 07 srp 2009 15:17

Ahaaaaaaaaaaaa! :-) Diky moc!!!
dalanik

Příspěvekod SvoDa v 07 srp 2009 15:39

Jinak, tady je manuál ke skinu, viewtopic.php?f=12&t=223&p=13401&hilit=gurjon+manu%C3%A1l#p13401 sice ke starším verzím, ale i tak snad pomůže k rychlejší orientaci ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 07 srp 2009 16:12

Pánové, zase mě tak nekamenujte :lol: :lol: . My postarší už to s tím trefováním nemáme tak jednoduché :lol: ;) :lol: .
Ale C520 hold není 130ka plazma :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 07 srp 2009 16:13

A kdo tě kdy kamenoval :?:
A za co tě nemáme "zase" kamenovat, když ses na nic nezeptal :?: :?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 07 srp 2009 16:25

Ale vzal jsem si k srdci tu Ivovu poznámku z předchozí stránky o zaplněném displeji :?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Re: skin Gurjon 5.x (8.3.2 _ 320×240,240×320,400×240,480×272)

Příspěvekod puamik v 08 srp 2009 09:45

puamik píše:
puamik píše:upozornění na radary - jde nastavit, aby audio upozornění bylo jen JEDNO pípnutí? Jde mně to pouze vypnout nebo to zase pípá jak zběsilé.

vovi píše:Leda oklikou - vypni si zvukové upozornění a všechna hlasová upozornění (z nějakého hlasu, který nepoužíváš) přeflákni nějakým tím pípajícím OGGem. Pak to pípne v nastavené vzdálenosti před radarem.

Je možné to pro méně chápajícího napsat, prosím, ještě jednou? :)
1. vypnu zvuková upozornění v radarech - ano?
2. přefláknout všechna hlasová upozornění - která všechna? Všechna co mám ve složce VOICE, hlas který používám.zip a složka AUDIO - tak to vše mám přeplácnout něčím jiným?
Možná bod jedna jsem pochopil, ale dvojku už jsem nezvládnul.
Díky za popostrčení.

SvoDa píše:Máš si všechna hlasová upozornění na různé typy radarů nahradit zvukem nějakého pípnutí, tzn. vyber si nějaký zvuk (pípnutí), který ti vyhovuje pro upozornění na kamery a ulož jej pod všemi názvy těch druhů radarů (např. CSF_warning_0-4.ogg)

Ale jak mám poznat, kde je ten soubor, který mně pípá, uložený? Např. tebou uváděný soubor CSF_warning_0-4.ogg v navigaci vůbec nemám.
Ve složce audio jsem našel soubory beep.ogg a beepbeep.ogg - to by mohl být ten hrozný protivný zvuk co se mně tam ozývá, ale v navigaci se opakuje pořád dokola a v pc se přehraje jen jednou. Proč v navigaci pípá tak dlouho dokud radar neminu?
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod SvoDa v 08 srp 2009 09:52

některé zvuky jsou v iGO8/audio, některé v iGO8/CONTENT/VOICE, některé ve skinu a některé v data.zip.
Jestli nemáš xxx_warning_0-4.ogg které jsou zpravidla v iGO8/audio, asi sis tam ještě hlasy pro upozorňování na radary nedal.
Najdeš je např. na http://www.tomasii.cdc.cz/hlasy_enske.html (ženské) a http://www.tomasii.cdc.cz/hlasy_muske.html (mužské)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod puamik v 08 srp 2009 10:33

ty hlasy ze stránky tomasii tam mám všechny, používám hlas Jitka, ale při radaru se mně ozývá beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep
doku radar neminu
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod SvoDa v 08 srp 2009 10:36

Pak máš v menu skinu vypnuté nebo špatně nstavené hlasové upozorňování - Typ "Audia" musí být nastaven na "Audio IGO 2006" a tam navolit příslušné czech male nebo female , ne na "Audio Ultra"
Od toho je tam test zvuků, abys mohl vyzkoušet, jestli šlapou či ne
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu