ahoj panove,
po nescetnem procitani si tomasovyho webu (diky za takovej web), jsem se rozhodl hodit si na SD kartu k Mio 710 iGo8 (verze 8.3.2.64873). Sice by se dalo rict, ze vse funguje, ale jde to s dost velkou odezvou (kliknu a musim dlouho cekat). Sice se to treba po nekolika minutych rozjede, ale chtel bych se vas, zkusenych, zeptat, jestli ej nejake jine reseni (jina verze, popripade link

). Eventuelne je treba chyba v necem co jsem (ne)udelal atd. Samozrejme jsem stahnul startovaci soubory a stahnul jsem z uloz.to prave tuto verzi iGo8. Narazil jsem na webu wbuilder na cast "Návod - instalace iGO 8.x.x pro PNA", kde se trosku lisi zpusob rozbehnuti iGo na miu. Myslite, ze je to moznost jak vyresit tuhle komplikaci? A posledni dotaz: k updatu map v miu mi staci pouze novejsi mapy? nepotrebuju sachovat s license.db? Jeste dopnim, ze mio nemam odemcene - chtel jsem co nejmene zasahovat do samotneho mio. Pokud bych ho mel odemknout muze mi prosim nekdo ve zkratce rict proc zrovna spousteni z SD karty potrebuje unlock?
diky moc za pripadne odpovedi